- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi nonameanymore
-
slm güzel anneler
bende 30 haftalık hamileyim ankara gölbaşından yarışmaya katılıyorum
önceleri 29 mayısta yeşim hanıma gittim dr ii ama hastane çalışanları çok küstah şimdi gölbaşı devlet hastanesinden meltem antalyalı hocaya gidiyorum yanlız ayrıntılı ultrason yok diye 20 haftamda koru hastanesinden aydan biri hanıma gittik çok hoş bi dr ama doğumu 6 7 bin dendi zaten ayrıntılı içinde 300 ödedik eyüp ekicinin kadın doğum hali diyorlar onun için ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum benim 2 .bebeğim 3 yaşında birde kızım var buda erkek inşallah heyecanla bekliyoruz
bide alışveriş için şu kızılaydaki yeni alışveriş merkezi nasıl neler var giden var mı benim için ulaşımı ene kolay yer kızılay direk otobüs var iç çamaşırı pijama birazda bebek eksiğim var kızılayda önerilerinizi bekliyorum
evet avukatım. Bir sürü avukat var hamile adliyede görüyorum:) sen nerde çalışıyorsun?
bende gunaydın demıstım kıms egormedı
bugün 2 gün ara verdikten sonra tekrar derse gireceğim. oturdum bu saatte çorbamı içtim ama içim evde olmak istiyor hep. gerçi bugün biraz daha iyi geldim işte, malum yarın hsonu diye ama ne bileyim iş iştir işte.
bu arada hsonu demişken, bu aralar eşim çok yoğun hsonu da bazen çalışıyor o nedenle market işi kalmasın diye biz işi abartıp online alışverişe döktük. migrosun böyle bir uygulaması var biliyorsunuz değil mi? heeeeeeersey var ve özel poşetleyip kapınıza kadar getiriyorlar. çıkamayan, evde yalnız olan ya da kardan arabayı götüremeyecek olan varsa özellikle hsonu indirimleri filan da oluyor aynı magazadaki gibi migros kart numaranı filan verip alışverişini yapıyosun. reklam gibi algılanmasın, özellikle mecbur kalanlara (ki bazen bizlere de malum) çok önemli.
evet canım. carfeurrda da var o uygulama. ama ben seviyorum market gezmeyi. hazır gezebiliyoken kendim gidiyorum. satlerce oyalanıyorum. iilerde gidemezsek iyi olur. isteriz eve. zaten haftasonu sıkıntıdan patlıyorum. en azından alışverişle ilgileneyim. ama çok güzel bişey. mecbur kalırsak neden olmasın. bu arada sebze meyve falanda istedin mi hiç? nasıl taze geliyor mu?
tesekkurlerahh canimm sana da gunaydin guzel anne
bu arada herkese günaydınn.
dün akşam okumuştum hemen yazdım bugünde kalkar kalkmaz siteye girdim ankaradaki yalnızlardanım bende
bu arada ztb giden hamilelerde çoğunlukta bende bebişden önce bir ameliyat geçirmiştim orda hamile kalıncada devam ettim doğuma orda düşünüyorum inş ama biraz evimize uzak nasıl olucak bilmiyorum...
nerede oturuyorsun cnm? ztb de gittiğin bi doktor varmı?
ben eryamandayım fatma beyazıt doktorun adı çok iyi bir kadın zaten ilk girşte ona vermişlerdi bir sonraki gidişlerimde otomatik ona veriyor memnunum değişmezse eğer
günaydınlar hayırlı cumalar kızlar :) ztb den memnun musunuz ya beni ve kızımı öldürüyorlardi nerdeyse. Hatırlamak bıle istemiyorum o günleri. Gerçi sabit bir doktorunuz olunca sorun olmaz. Ay cinsiyet belli olsun ben de alışveriş e başlayacağım
günaydın cnm hayırlı cumalar. memnunum aslına bakarsan ben. hangi hastaneye gidersen git aksi bir durumda gene hastanelerin gönderdiği yer ztb. eskiden kötüymüş ama şimdi iyi. ben 1 hafta önceden yatmıştım infertilite de inanılmaz süperdi hemşireler ve doktorlar. bilmem cok memnundum yani. şimdide inşallah doğumda da böyle olur.
demekki bana kötüsü denk gelmiş doktor asistanlar tam felaketti sancı odasi falan. Inşallah rahat huzurlu bir doğum geçirirsin ben korkuyorum artık gidemem oraya. Benim Doktorum çağ da orada yapacağım inşallah.
mrb arkadaşlar ben eryamandayım..25+3üm haziran annesiyim:)inşallah bir oğlum olacak..kontrollere gataya gidiyorum..alışverişiminde çoğunu yaptım..beşik ve arabayı ulustan aldım..bazı kıyafetleri ve küvetini falanda ulustan aldım..eryamanda bazı mağazalardan denk gelirse beğendiğim alıyorum..karışık yani nerde güzel bulursam alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?