Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Bende ztb'den çok memnunum , tamam biraz kalabalık ama artık eskisi gibi saatlerce beklemiyoruz..
Ben sabah erken gidiyorum sıramı alıyorum en geç 10'da hastanede işim bitiyor ..
Özel'dede sıra beklediğim oluyor ..
Bebeğimin cinsiyetini 4. ayımızda söyledi, eskiden 7. aylarda söylüyolarmış..
Dr'um güler yüzlü , ne sorsam cevaplıyor ..
İnfertilite de ben de yattım , hatta orda oprerasyon geçirdim ..
Hastabakıcımız , ameliyat görevlileri muhteşemdi..

Aksilikler her yerde olabiliyor ..
İnşallah bir daha kimsenin başına gelmez..

şansına o gün onlara denk gelmişsin sanırım cnm.bende iyilerine denk gelmiştim ama doğumda kime nasıl denk gelirim bilmiyorum. özeller doğum için falan çok para istiyorlar. en iyisi devlett.. doğuran nasıl doğuruyor tıklım tıkış hastane.. bizde doğururuz, hayırlısı olsun.

vıp odaları araştırdın mı? kaç haftalıksın şimdi?

2009 da yaptım doğumu ben. Evet şimdi olumlu şeyler duyuyorum bende ama nafile allah bir daha oraya gitmeyi nasip etmesin.

slm kızlar nasılsınız
bende etmimesgutta oturuyorum
sincanda dost tıp merkezine gidiyorum drumdan çook memnunum ama orda dogum yok malesef
oyuzden tam bi karara varamamış olsamda sincan lokman hekimde düşünüyorum doğumu

evet sabah gidince 10 11 gibi çıkıysn hastaneden hangi odada mauyene oluyosun ben 4 nolu odada fatma beyazıtdayım oda çok güler yüzlü bir kadın ayrıca bende kaldım infertilite dış gebelikten ameliyat olup çıktım çok kalabalık ama kalabalığa yetecek kadarda doktoru hemşiresiyele yeteri donanıma sahip hayırlısı olsun geçen haftalarda arkadaşım doğum yaptı özel hastane kabul etmedi doğumu kendi hastası olmasına rağmen ztb gönderdi ambulansla özel oda tuttu eşi memnun kalmışlar ilgilenmişler allahım heryerde iyi insanlarla karşılaştırısın en önemli bu zaten

slm canım hoşgeldin senin bebişin ne kadarlık

Merahaba canım öncelikle hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla kucağına al inşallah, benim arkadaşım yaklaşık 7 ay önce hrs de sezeryan doğum yaptı. çok memnun kalmış onun doktoruda dışarıdan gelmişti, herhangi olumsuz birşey söylememişti. bende ziyaretine gitmiştim hastanede, odayı gayet güzel ve donanımlı bulmuştum.

tamda bitmiş sayılmaz canım eksiklerim var daha..ulusta özelcan bebe den başka biçok mağaza var canım ben görgül bebeden aldım mesela bugün gelecek inşallah aldıklarım..yani gezersen bi çok mağaza var beğendiğine bakarsın bir yere takılmazsın hem çeşit çok fazla..eryamandada bebek mağazası olarak değilde aldığım yerler genel satış yerleri yani santral falan var belki bilirsin 3.etapta

kimler yenimahallede oturuyorr parmak kaldırsın bakemm :
ben yenımahelledeyımmm:)

evet ulustan aldım bende kıyafetlerınıı oğlusumun bırsuru bebe mağazası varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…