Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

slm kızlar nasılsınız :3:
dün 3 lü testimin sonucu için dr a gittik çok şükür risk yok :16:
bebişimide gördüm tabi tosunum 187 gr olmus
wavybaby den sonra tkr bi sordum dr a erkek dimi diye
evet erkek dedi ve gösterdi pipisini içim rahatladı biraz :9:
ben daha hiç bişey almamıştım dün kocişle biraz çıtçıtlı badi felen aldık
dun akşamdan beri bi kıyafetlere bi usg görüntüsüne bakıp bakıp duruyorum :9:

yeni cicişleriniz hayırlı olsun cnaım güzel günlerde giydir oğluşuna:)) ayrıntılı ultrasyonda renkli fotosunu verdiklerinde sabah akşam oğluuşuma bakıyodum bende:))

bende çift yönlü almayı planlıyorum pierre cardin in beğenmiştim bi tane
bi ara çıkıp alıcaz bakalım
ama 3 markada çok iyi zaten cnm bence hangisi hoşuna giderse kullanımı rahat gelırse
onu alırsın

pıerre cardının hem baston hem travel modeli çıkacakmış nisanda canım, kullanışlılık açısından onu görmeyi bekliycem sanırım :S fiyatıda 500 küsür falan

yeni cicişleriniz hayırlı olsun cnaım güzel günlerde giydir oğluşuna:)) ayrıntılı ultrasyonda renkli fotosunu verdiklerinde sabah akşam oğluuşuma bakıyodum bende:))

amiiin cnm sağolasın :48: ben her defasında usg çıkışı eve gelınce 1 gün boyunca kendıme gelemıyorum nıyeyse :9:
isim ayarladınızmı oğluşuna cnm :55:

pıerre cardının hem baston hem travel modeli çıkacakmış nisanda canım, kullanışlılık açısından onu görmeyi bekliycem sanırım :S fiyatıda 500 küsür falan

az kaldı nisana zaten cnm bencede bekle madem içinde kalmasın
benım baktıgımda 350 civarı bişeydi hoşuma gitti baya kumaşı felen iyi oluyo pierre cardinin

amiiin cnm sağolasın :48: ben her defasında usg çıkışı eve gelınce 1 gün boyunca kendıme gelemıyorum nıyeyse :9:
isim ayarladınızmı oğluşuna cnm :55:

bizim isim hikayesi doğmadan başlamıştı canım :)) ilerde çocuğumuz olunca cinsiyeti erkek olursa berat olucak demiştik eşimle çıkmaya başlarken :)) kız için isim düşünmemiştik , bebişimizn cinsiyetini 10 kasım günü öğrendik , erkek olunca babamız havalara uçtu tabi, adımızda hemen kondu berat diye:)) siz oğluşa isim belirlediniz mi cnaım

bizim isim hikayesi doğmadan başlamıştı canım :)) ilerde çocuğumuz olunca cinsiyeti erkek olursa berat olucak demiştik eşimle çıkmaya başlarken :)) kız için isim düşünmemiştik , bebişimizn cinsiyetini 10 kasım günü öğrendik , erkek olunca babamız havalara uçtu tabi, adımızda hemen kondu berat diye:)) siz oğluşa isim belirlediniz mi cnaım

ne güzel cnm hiç zorlanmamışsınız adı da çok güzel görümcem koydu emir berat diye oğluşuna 3 aylık felen oldu afacan
bizde çıkarken kız olursa aslı erkek olursa emre demiştik sonra cinsiyeti öğrenince benım kociş başladı kıvırmaya :9:
emre çokmu basit sanki başkamı koysak felen o öyle diyince benımde içime sinmedi
sonra netden baktık ettık bikaç isim arasından çağatay ı seçtik cnm :emir_bebek:

ne güzel cnm hiç zorlanmamışsınız adı da çok güzel görümcem koydu emir berat diye oğluşuna 3 aylık felen oldu afacan
bizde çıkarken kız olursa aslı erkek olursa emre demiştik sonra cinsiyeti öğrenince benım kociş başladı kıvırmaya :9:
emre çokmu basit sanki başkamı koysak felen o öyle diyince benımde içime sinmedi
sonra netden baktık ettık bikaç isim arasından çağatay ı seçtik cnm :emir_bebek:

ikiz öğrencilerim vardı çağatay kutay diye çok severdim iksinide çağatay ismi çok güzel adıyla yaşasın oğlun canım :)) bu arada hava çok güzel burda bi yarım saat yürüyüş çok iyi gelicek oğluşla bana ben biraz oğlumu gezdireyim :)))) görüşrüz yine canım

ikiz öğrencilerim vardı çağatay kutay diye çok severdim iksinide çağatay ismi çok güzel adıyla yaşasın oğlun canım :)) bu arada hava çok güzel burda bi yarım saat yürüyüş çok iyi gelicek oğluşla bana ben biraz oğlumu gezdireyim :)))) görüşrüz yine canım

tmm cnmcım yap yürüyüşünü misler gibi bende kuaföre gitcem kaş bıyık halletmem lazım :9:
öğretmenmisin bu arada cnm tşk ederim ayrıca amiiiiiiin cnmcım
öptüm seni görüşürüz yine :54::54:

bence çok güzel cnm özellikleride tipide çok güzel geldiğinde bakar incelersin içine sinersede alırsın
ama ben beğendim baya güzel yanı :34:

tmm cnmcım yap yürüyüşünü misler gibi bende kuaföre gitcem kaş bıyık halletmem lazım
öptüm seni görüşürüz yine

arabayı yakından görürsem daha iyi olucak bende beğendim bakalım canım, evet öğretmenim izindeyim şükür oğluşla evde oturuyoruz öyle:)) aslında çıkmışken kuaför bende düşünüyorum ama haftaya kontrol var erteleyelim biraz daha şimdilik, öptüm cnaım iyi bak oğluşuna kendine görüşürz byyy

alsen çok yoğun mu iş programın , oğluşunla biran önce uyum sağlarsınız umarım yeni yaşamınıza

canım hacettepede hemşireyim sen düşün nasıl olduğunu.önceden idare ediyorum evde sadece eşim vardı bekleyen ama şimdi evde oğlum karnımda bebiş görücez nasıl olcak.

bebek arabası için alış verişe çıkmayı istiyorum travel sistemlere bakıcam ama bi kaç marka arasında kararsız kaldım :S chicco pıerre cardın ve kraft

ben oğluma kraft almıştım ben pek beğenmiyorum.çok kaba geliyor bana.çok kibar modeller var kızlar iyi araştırın

canım hacettepede hemşireyim sen düşün nasıl olduğunu.önceden idare ediyorum evde sadece eşim vardı bekleyen ama şimdi evde oğlum karnımda bebiş görücez nasıl olcak.

evet canım tahmn edebiliyorum :S allah yardımcın olsun gece nöbetin falan olmaz inşallah, evde bir oğluş birde bebiş ondan sonra da işin zor ama çocuklarla hayat daha güzel rabbim yardımcın olsun:)

"ben oğluma kraft almıştım ben pek beğenmiyorum.çok kaba geliyor bana.çok kibar modeller var kızlar iyi araştırın ."

bende araştırıyorum bakalım canım travel sistemlerden en çok bu pıerre cardının baston modelini merak ediyorum alışverişe çıkınca bulabilirim umarım:\

tmm cnmcım yap yürüyüşünü misler gibi bende kuaföre gitcem kaş bıyık halletmem lazım
öptüm seni görüşürüz yine

arabayı yakından görürsem daha iyi olucak bende beğendim bakalım canım, evet öğretmenim izindeyim şükür oğluşla evde oturuyoruz öyle:)) aslında çıkmışken kuaför bende düşünüyorum ama haftaya kontrol var erteleyelim biraz daha şimdilik, öptüm cnaım iyi bak oğluşuna kendine görüşürz byyy

bencede cnm arabayı yakından görüp bak mutlaka netden sipariş pek sıcak gelmıyo bana :34:

canım oğlumdan sonra ücretsiz izin aldım.süpriz bir şekilde tekrar hamile kaldım.işe başlıcam haziran sonu tekrar ayrılıcam.anlıcan karıştı benim işler:34:

anladım cnm mecburen dönüş yapcaksın neyseki hazıran sonu bırakıyosun 3 ay gibi bi süreç var zor olcaktır ama mecbur oluncada
yapcak bişey olmuyo malesef

Back
X