Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

slm arkadaşlar ben epeydir uğramıyordun şimdi geçmiş sohbetleri okudum çok geri kalmışım. malum son günler bol bol yatıyorum ben annemde yanımda onun rahatlığıda var tabi dinleniyorum bolca. rüyalardan bahsetmişsiniz herkes aynı sanırım rahat uyuyamayınca saçma sapan rüyalar görmek de normal. ben yatağa girdikten 2 ya da 3 saat sonra uykuya dalıyorum ancaksağa dönsem sağdan sola dönsem soldan tekmeliyor oğlum. saat başı da kalkıyorum mecburen tuvalet sorunu :))
yeni doğum yapan arkadaşların ortak fikri ise en rahatı buymuş. bebek olunca çok zor oluyormuş şuan şikayet ettiğimiz geceleri çok arıyacakmışız. ve yine herkesin ortak fikri dünyanın en güzel duygusu onu kucağına almakmış. allahım bizlerise sağlıkla kavuştursun bebişlerimize. aminnnn

Slm kızlar ben de ankaradayım.Ebru hn a gidiyorum çok memnunum .Henüz hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim .Tahini doğum tarihim 25 Ağustos.Allah cümlemizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bir de isteyen herkese nasipetsin.

amin canım, hoşgeldin sende

evet bende öle bebişi düşünmeden yattğımız gün olmadığı için bilinç altımıza yerleştirioz gece boyuncada rüyalarla boğuşuyoruz saçma sapan bile olsa:1::1::1::1::1: bende kabus gördüm çok korktum ama ne oldunu hatırlamıom ama o kadar korkmuşumki ağlıyorrdum uyandığımda

geçen gece bende öyle korktum bilinçaltı oyun oynuyo bize işte, allahtan eşim yanımda diye kendimi güvende hissediyorum:)) hemen dönüp sarılıveriyorum kocişe:))

iyiyiz canım bende salı günü detaylı ultrasona gircem heycanlanıyorum az kaldıya bebişi görmeye :9: :9:
sen nasılsın grip bittimi tamamen, doğum sancısı yok diye tahmin ediyorum dr un gelmeye niyeti yok demişti en son

hoşgeldinnnn
doğum yapmış arkadaşlara bi danış derim

evet canım bekliyoruz hala bizimkinin yeri rahat sanırım:)) çok özledim oğluşu ya :(( gelsede hayırlısyla öpsek koklasak
slm arkadaşlar ben epeydir uğramıyordun şimdi geçmiş sohbetleri okudum çok geri kalmışım. malum son günler bol bol yatıyorum ben annemde yanımda onun rahatlığıda var tabi dinleniyorum bolca. rüyalardan bahsetmişsiniz herkes aynı sanırım rahat uyuyamayınca saçma sapan rüyalar görmek de normal. ben yatağa girdikten 2 ya da 3 saat sonra uykuya dalıyorum ancaksağa dönsem sağdan sola dönsem soldan tekmeliyor oğlum. saat başı da kalkıyorum mecburen tuvalet sorunu :))
yeni doğum yapan arkadaşların ortak fikri ise en rahatı buymuş. bebek olunca çok zor oluyormuş şuan şikayet ettiğimiz geceleri çok arıyacakmışız. ve yine herkesin ortak fikri dü benimnyanın en güzel duygusu onu kucağına almakmış. allahım bizlerise sağlıkla kavuştursun bebişlerimize. aminnnn

canım nerelerdesin görünmüyosun epeydir, doğumda az kalmış hayırlısyla kucağına alırsın inşalah, bende hiç bi belirti yok paşanın gelmeye niyeti yok sanırım:))

canıme sımden aldım adresı

Pierre Cardın Bebek Dünyası
Konya sok.No:29/B Ulus
Tel:310 18 22

orda Cihan bey varmıs esım dedıkı polis ali dilekli diye ısmımı verırlerse ona gore fıyat alırlar dedı:1:
bıde orda sadece magazadakıler harıcı bayıı oldugu ıcın katologtan secebılıyosunuz da onu gonderıyolar:34:

tşk ederim canım pazar günü inş gidicez inş

yeni doğum yapan arkadaşların ortak fikri ise en rahatı buymuş. bebek olunca çok zor oluyormuş şuan şikayet ettiğimiz geceleri çok arıyacakmışız. ve yine herkesin ortak fikri dünyanın en güzel duygusu onu kucağına almakmış. allahım bizlerise sağlıkla kavuştursun bebişlerimize. aminnnn

canım bende eskileri okurken sen gözüme takıldı dığuma 5 gün kaldı yazısını görüncce yazıcaktım sende girmişsin zaten güzel haberlerini bekliyrz doğumdan sonrada tecrübelerini paylaşırsın inş
bu arada wavybaby konuyu açan arkadaşımızdı ama uzun zaman oldu girmeyeli inş kötü bişey yoktur da yoğunluktan giremiydr

geçen gece bende öyle korktum bilinçaltı oyun oynuyo bize işte, allahtan eşim yanımda diye kendimi güvende hissediyorum:)) hemen dönüp sarılıveriyorum kocişe:))

evet bende öyle yaptım hatta arkası dönüktü uyandırdım korktum deyince su verdi sonrada sarılıp uyuduk:1::1::1:

maşallah sen günü tamamlamışsın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah :nazar::nazar::emir_bebek:

evet canım bekliyoruz hala bizimkinin yeri rahat sanırım:)) çok özledim oğluşu ya :(( gelsede hayırlısyla öpsek koklasak

canım nerelerdesin görünmüyosun epeydir, doğumda az kalmış hayırlısyla kucağına alırsın inşalah, bende hiç bi belirti yok paşanın gelmeye niyeti yok sanırım:))

amin canım hayırlısıyla kavuşalım bebişlere bende de bi belirti yok aslına bakarsan sezeryan olacağından keyfini beklemicez oğluşun :) gerçi bu günlerde hareketleri çok sert canımı acıtıyo resmen sanki oda gelmek istiyo biran evvel :))

tşk ederim canım pazar günü inş gidicez inş

canım bende eskileri okurken sen gözüme takıldı dığuma 5 gün kaldı yazısını görüncce yazıcaktım sende girmişsin zaten güzel haberlerini bekliyrz doğumdan sonrada tecrübelerini paylaşırsın inş
bu arada wavybaby konuyu açan arkadaşımızdı ama uzun zaman oldu girmeyeli inş kötü bişey yoktur da yoğunluktan giremiydr

inşallah canım allahım nasip ederse önce güzel haberlerimi sonra tecrübelerimi paylaşırım sizlerle

Merhaba bende Ankara Dikmen deyim. 29. haftadayız oğluımla. İnş. Haziran da kavuşacağız... Ama bende stres başladı :( korkuyorum dogum yaklastıkça ilk bebeğim olacak :(

hoşgeldin bende dikmendeyim.hiç endişelenme ne kadar rahat olursan bu süreç o kadar kolay geçer.hep iyi düşün.ben çok rahattım oğlumda.sezeryan oldu ama çok rahat oldu.

merhaba.bende 7 haftalık hamileyim.ve dr belirlemeye çalışıyorum.ankaradaki medicanayamı gittin.dr ismi önerebilirmirisin.birde tahlilleri devlette yaptırıp sonuçlarını götürsek olurmu acaba.tahlillere çok fark istiyorlar

evet canım ankara medicana ya doç.dr yusuf üstün e gidiyorum.ben tüm tahlillerimi devlette yaptırıyorum dr hiç itiraz etmiyor.ben çok memnunum.ayrıca oğlumdada aynı dr gittim.

Ne güzel kızlar!Az zamanınız kalmış meleklerinizi görmeye .Ben çok merak ediyorum bebişi.Tabi zamanında ve sağlıkla doğsun istiyorum ama offfffffff ağustos a çok var daha, geçer mi zaman?Alışverişe başlayanınız var mı?Nereler ucuz ama aynı zamanda kaliteli?

Merhaba bende Ankara Dikmen deyim. 29. haftadayız oğluımla. İnş. Haziran da kavuşacağız... Ama bende stres başladı :( korkuyorum dogum yaklastıkça ilk bebeğim olacak :(

Selam kızlarr. Bnde ankaradayım. 29 mayıs hastanesine gidioyorum. Hülya kula çok tatlı bi doktorum war. 15+5 hamileyim. Doğum ücretlrinden bilginiz war mı ? 29 mayıs hastanesi 2500 lira dio çk gelio bana fiytı başka bi yerede sormadm daha erken diye. Bilgisi olan warsa yazsın nolr etrafmdda kimse yok sorabileceğim. özge0818 arkadşm bnde sürekli bebiş odası fln görüyordm rüyamda cinsiyetini öğrenmedn önce hep kız oldunu düşünüordm ama erkekimiz olck inşh. şimdide bn diil eşim rüyalar görüyo bebeği emzirdiğni bebeğn konuştuğunu fln görmüş bugün:d bnden çk havaya girdi.

Hoşgeldiniz arkadaşlar ben de Dikmendeyim 29 mayısa nesrin hanıma gidiyorum. mery doğum ücreti ben daha düşük duymuştum 1500 normal doğum diye senin yazdığın sezeryan mi? Ben de haftaya cuma gideceğim kontrole o zaman sorup öğrenecektim

Ne güzel kızlar!Az zamanınız kalmış meleklerinizi görmeye .Ben çok merak ediyorum bebişi.Tabi zamanında ve sağlıkla doğsun istiyorum ama offfffffff ağustos a çok var daha, geçer mi zaman?Alışverişe başlayanınız var mı?Nereler ucuz ama aynı zamanda kaliteli?
ben de temmuzda doğum yapacağım kısmetse:13: geçer zaman merak etme canım. Çalışıyor musun? o zaman daha çabuk geçiyor

kızlar ben çağ hastanesine gidiyorum orası hakkında bilgi sahibi olan var mi ya. Ve ya giden. Bende cinsiyeti merak ediyorum ama bulantı kusma ile başım dertte

mrb bende eylul annesı olcam bende cag hastanesıne dr erol bayraktara gıdıyordum ama bırakcam memnun deılım ben cunku ben sormadan ısey solemıyo anlatmıyor bıle bebegımı her gıttıgımızde ıste bu kalp atısı demekten baska bısey yok bıde orda calısan bı tanıdık burda dogumu dusunme dedı sen nezman anne olcaksın bıde hangı dr

ayy çok az kaldı beni düşünsene çok var ağustos ayına

bende seninle aynı düşünüyorum zaman çok uzun geliyor
biz prima yeni doğan bebek bezi ve 3 yaş elbisesi aldık çok beğendiğimiz için :9: :9: :9: :9:
inşallah yavaş yavaş bu hafta çıkacağız canım alışverişe bi bakalım ne var ne yok diyoruz

Tünaydıııııııın kızlaar :2::2:
dr kontrolumüz çok iyi geçti çok şükür
çağatay 426 gr olmus gelişimi felen hepsi haftasıyla uyumlu dedi dr
herbiyanını gösterdi oğluşumun
banada idrar ve kan sayımı yaptılar afacan kanımı düşürmüş
o iğrenç kan ilacından yazdı dr sabah ve akşam aç karnına içicekmişim
nasıl içicem bilmayrum iğrenç geliyo bana ya :19:
ben dr dan çıktım içmem onu dedıkçe kociş annene babana şikayet ederim dedi
ve nitekim eve gelince benı şikayet etti onlara
birde elevit harici b12 vitamini verdi içinde b1 b6 vitaminleri var
onları eksik görmüş bende sevgili doktorum
neyseki oğluşum iyi kanım 1 ay once 12,8 di ki normal sınır 12-16
bu ay 12,2 oldu dıye o berbat kan ilacını verdi bana
hee bu arada oğluşum ters duruyomus dedım sorun olurmu
yok yok dedı cogunlukta oluyo bu dedi sadece normal degıl sezeryan yaparsın dedi
bende aa süper dedim zaten sezer istiyodum kadında güldü ozaman iyisin hadi dedi :9::9:

selam canım hoşgeldin, devlette nereye gidiyorsun, ben fatih ünv gidiyorum doktormdan memnunm, ama doğumda servisteki doktor kimse o giriyormuş, o yüzden son dakikada kendi doktorum girmiiyecek madem gideyim ztbda özel odada doğum yapayım diyorum, ama şartlar neyi getirir bilmiyorum hayırlısı bakalım inşalalh,senin ilk bebiş mi cinsiyeti ne?

ya bende henuz hastane dr semedım uygun bısey ıstıyorum cag hastanesıne gıdıyordum ama oradan memnun kalmadım ztb da zel odada dogum nasıl oluyor benım hıc bılgım yok bu konuda bıraz acarmısınız ben devlet hastanesınde dgum ıstemıyorum acıkcası azarlamalar fln oluyormus bıde rafakatcı kalmıyor ondan

ya bende henuz hastane dr semedım uygun bısey ıstıyorum cag hastanesıne gıdıyordum ama oradan memnun kalmadım ztb da zel odada dogum nasıl oluyor benım hıc bılgım yok bu konuda bıraz acarmısınız ben devlet hastanesınde dgum ıstemıyorum acıkcası azarlamalar fln oluyormus bıde rafakatcı kalmıyor ondan

cnm sen nerde oturuyosun ben etimesguttayım şuanda gittiğim yerde dogum yok malesef
bende sincan lokman hekimi düşünüyorum ama henuz bi netliğe varamadım senın gibi :18::44:

orada arkdasım erken dgum yaptı normal dgum 1000 dedı ezeryan 1500 ama nun bebgı kuvezde kaldı 2000e yakın odedıler

Tatlım yeni doğanlar için özel hastanelerde yapılan işlemlerin aslında ücretsiz olması gerekiyormuş kanunen yani öyle küvez parası vs şeklinde isterlerse sen de tüm yapılan işlemler için ayrıntılı açıklamalı fatura istediğinde veremiyorlarmış diretince ödemeni yeniden düzenliyorlar çünkü yasakmış

Son düzenleme:
Tünaydıııııııın kızlaar :2::2:
dr kontrolumüz çok iyi geçti çok şükür
çağatay 426 gr olmus gelişimi felen hepsi haftasıyla uyumlu dedi dr
herbiyanını gösterdi oğluşumun
banada idrar ve kan sayımı yaptılar afacan kanımı düşürmüş
o iğrenç kan ilacından yazdı dr sabah ve akşam aç karnına içicekmişim
nasıl içicem bilmayrum iğrenç geliyo bana ya :19:
ben dr dan çıktım içmem onu dedıkçe kociş annene babana şikayet ederim dedi
ve nitekim eve gelince benı şikayet etti onlara
birde elevit harici b12 vitamini verdi içinde b1 b6 vitaminleri var
onları eksik görmüş bende sevgili doktorum
neyseki oğluşum iyi kanım 1 ay once 12,8 di ki normal sınır 12-16
bu ay 12,2 oldu dıye o berbat kan ilacını verdi bana
hee bu arada oğluşum ters duruyomus dedım sorun olurmu
yok yok dedı cogunlukta oluyo bu dedi sadece normal degıl sezeryan yaparsın dedi
bende aa süper dedim zaten sezer istiyodum kadında güldü ozaman iyisin hadi dedi :9::9:

oh canım gözünüz aydın kocaman olmuş:nazar: Bir de daha erken ters de durur, döner de 32. haftaya kadar yer değiştirebilir diye biliyorum ben

Back
X