- Konu Sahibi nonameanymore
slm arkadaşlar ben epeydir uğramıyordun şimdi geçmiş sohbetleri okudum çok geri kalmışım. malum son günler bol bol yatıyorum ben annemde yanımda onun rahatlığıda var tabi dinleniyorum bolca. rüyalardan bahsetmişsiniz herkes aynı sanırım rahat uyuyamayınca saçma sapan rüyalar görmek de normal. ben yatağa girdikten 2 ya da 3 saat sonra uykuya dalıyorum ancaksağa dönsem sağdan sola dönsem soldan tekmeliyor oğlum. saat başı da kalkıyorum mecburen tuvalet sorunu :))
yeni doğum yapan arkadaşların ortak fikri ise en rahatı buymuş. bebek olunca çok zor oluyormuş şuan şikayet ettiğimiz geceleri çok arıyacakmışız. ve yine herkesin ortak fikri dünyanın en güzel duygusu onu kucağına almakmış. allahım bizlerise sağlıkla kavuştursun bebişlerimize. aminnnn
yeni doğum yapan arkadaşların ortak fikri ise en rahatı buymuş. bebek olunca çok zor oluyormuş şuan şikayet ettiğimiz geceleri çok arıyacakmışız. ve yine herkesin ortak fikri dünyanın en güzel duygusu onu kucağına almakmış. allahım bizlerise sağlıkla kavuştursun bebişlerimize. aminnnn