- Konu Sahibi nonameanymore
- #2.981
Arkadaşlar merhaba ben de tanıtayım kendimi 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve bende 1buçuk yıl önce gelin geldim ankaraya. Akropol ışın hanımdan 11 eylülde ancak randevu alabildim 1 ayönce. Bülent alp aydın ise mart 2013 randevusu benim son aylar old.için vermediler ve ben bu arada doktorsuz kalmamak adına lokman hekşm etlikde aysun hanıma gidiyorm kilolu old için hep alttan ultrason yapıyo 2 gün önce kalp atışını gördük ama duyurmadı bende doktora sormadım burdan okuyunca anladım ki cihazlar eski:) komik çünkü akropolde gayet güzel cihazlar vardı boynun bile çevirmeden karşındakş ekrandan ultrasonunu görüyorsun ve muayene için haziranda ışın hanıma ben 35 tl ödedim. ama lokman hekmde aysun hanıma 42 artı tetkikler diyip 12 tl de verdim 2 gün önce ve hastane gerçekten devlet hastanelerinden bile kötü durumda randevu saatine bile uyumuyor bekliyorsun habire
slm canım bende 20haftalık hamıleyım ankarada kımsem yok öğretmen arkadaşlarım lokmana hekımı onerdı dıye ılk kontrolüme etliğe gıttım hamıle olduğumu öğrendim,sonra da hep oraya gittim.Doktor olarak kendim tercıh etmedım ılk gun o müsaitti hep oyle kaldı... kalabalık konusunda haklısın ama elif hanımın hastası çok o yuzden o ızınden gelınce azaldı.aysun hanım çok konuşmuyor eşim o yuzden biraz olumsuz bakıyor ama ne biliyim zararını görmedim tahlıller bazı yerlere gore pahalı ama bazı hastanelere gore de çok ucuz,doğum için 2bin lıra verdığını söyleyenler oldu lokman hekımde 900civarıymış..
yani savunsam neyını savunuyum bende tecrubesizim ama yakın bana,tüm kadrosu bayanmış,ucretlerde orta durumda,davam ediyorum bakalım umarım sorunsuz devam ederim