- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi nonameanymore
- #4.461
seda hanıma gidiyorum seda tamsoyOrada hangi doktora gidiyorsunuz peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seda hanıma gidiyorum seda tamsoyOrada hangi doktora gidiyorsunuz peki?
seda hanıma gidiyorum seda tamsoy
seda hanıma gidiyorum seda tamsoy
doğru karar ,ben ikizlerimde çok hastane araştırdım ,gittim de ama en sonunda seda hanımla tanıştım ,iyiki ona gitmişim ,onda doğurdum ,şimdi 3.ye hamileyim yine ona gidiyorum ,süper bir doktor hem ilgili hem bilgili ..
ilk başta gittim ve bin pişman oldumKizlar merhaba. Konunun nerdeyse her sayfasını okudum :) 10 haftalık hamileyim. Başak Hanım'a gitmeyi ve dogumu akay da yapmayı düşünüyorum. Ama kafamda bı dünya soru var, herseyin en iyisi olsun diye kafayı yicem sanırım :))
Akay ve başak Hanim ile ilgili tecrübeleri olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Normal doğumdan yana mı mesela. Bununla ilgili bir yorum göremedim topicte![]()
slm kızlar aranızda sincan koruya giden yada doğum yapan varmı çok merak ediyorum doğumu orada yapıcam kısmet olursa.![]()
tatlım seda hanım gittikçe çocuğa teşvik ediyo olmasınrabbim 3ünüde sana bağışlasın inşallah sağlıkla
bunca zaman gitmediğime pişmanım bende kısmet böyleymiş diyorum ama eski doktorumun ilgisizliği aklıma gelince sinir küpüne dönüyorum yine seda hanıma hiç tansiyon ve kilomun ölçülmediğini söylediğimde o bile şaşırdıdoğru karar ,ben ikizlerimde çok hastane araştırdım ,gittim de ama en sonunda seda hanımla tanıştım ,iyiki ona gitmişim ,onda doğurdum ,şimdi 3.ye hamileyim yine ona gidiyorum ,süper bir doktor hem ilgili hem bilgili ..
memnun kalacağına eminimbende bugun ilk defa giidicem seda hanıma. memnun olmana sevindim umarım bende memnun kalırım![]()
seda hanıma gidiyorum
Önümüzdeki hafta Akropole gideceğim. Ordan memnun kalmazsam tavsiyenize uyup bir de orayı deneriz.) Ne zormuş Ankarada doktor hastane bulmak
![]()
sağol canım .yok canım ,ben ikizlerine tüple hamile kalıp ,3.ye doğal yoldan mucize eseri hamile kalan biriyim .tıbben hamile kalmam çok zor olduğu için bu hiç bekletmeden sürpriz oldu bize![]()
sağol canım ALLAH isteyince oluyor iştemucize işde bu olsa gerekçok ender bi durum maşallah diyeyim maşallah size.
hep aklımda sormayı unutuyorum seda hanımın baktığı ultrasyon cihazı iyimi tedaylımı yoksa şu devlet hastanelerinde külüstürlerdenmi?? sanmıyorum ama ben medicanadaki ulst.makinalarını beğenmemiştim.dandikti.
1 saat sonra gidicem gitmeden öğreneyim![]()
seda hanıma gidiyorum
Önümüzdeki hafta Akropole gideceğim. Ordan memnun kalmazsam tavsiyenize uyup bir de orayı deneriz.) Ne zormuş Ankarada doktor hastane bulmak
![]()
benim iş arkadaşı akropole bülent hocaya gidiyor çok çok memnun , ben fiyattan dolayı gidemedim.=((
makinaları falan son sistem gayet güzelmiş ults.çıktıları okadar net ve renkliki sanki içine kamerayla bakmış gibi
sağol canım ALLAH isteyince oluyor işte
yok canım makinesi gayet iyi
şu sarı ultrasondan da var 4 boyutlu olandan
gayet iyi bebek büyüdükçe herşeyini görüyorsun ultrasonda
ben ona giderken o cihazlar hiçbir hastanede yoktu orda vardı
benim iş arkadaşı akropole bülent hocaya gidiyor çok çok memnun , ben fiyattan dolayı gidemedim.=((
makinaları falan son sistem gayet güzelmiş ults.çıktıları okadar net ve renkliki sanki içine kamerayla bakmış gibi
Bülent Bey'i herkes tavsiye ediyor ama ben bayan bi doktor olmasını istedim.o yüzden Ebru Hanımdan aldım randevu. Muayene ücreti 50 diye biliyorum. İnşallah iyidir. Doktor aramaktan sıkıldım gercekten. Sizin cok az kalmış. Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebeğinize.![]()
Bülent Bey'i herkes tavsiye ediyor ama ben bayan bi doktor olmasını istedim.o yüzden Ebru Hanımdan aldım randevu. Muayene ücreti 50 diye biliyorum. İnşallah iyidir. Doktor aramaktan sıkıldım gercekten. Sizin cok az kalmış. Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebeğinize.![]()
saol canım ebru hanımı bende araştırdım cidden çok memnun herkez . yalnız ben doğuma ssk ile 3000 küsür tl veremeyeceğim için gidemedim.muayene uygun doğum pahalı geldi bana yoksa çok istedim gerçekten .
bu arada 12+3 haftalığım daha çok var![]()
canım şipşak cevabın için teşekkür ederim =) şimdi daha motive gidicem sayenizde![]()
sonunda aradığım topiği buldum en azından sorularıma cevap alabiliyorum sanırım doğumu en yakın olan benim allah nasip ederse doğumdan sonra koru hastanesiyle ilgili tecrübelerimi size anlatırım artık korkmaya başladım heyecan korku hepsi bir arada :)
saol canım ebru hanımı bende araştırdım cidden çok memnun herkez . yalnız ben doğuma ssk ile 3000 küsür tl veremeyeceğim için gidemedim.muayene uygun doğum pahalı geldi bana yoksa çok istedim gerçekten .
bu arada 12+3 haftalığım daha çok var![]()
) evet doğuma ben de muhtemelen gitmeyeceğim. Çok pahalı. Bir de doğumu mutlaka üniversite hastanesinde yap diyorlar.
rica ederim.sağlıcakla git gel inş.canım şipşak cevabın için teşekkür ederim =) şimdi daha motive gidicem sayenizde![]()
sonunda aradığım topiği buldum en azından sorularıma cevap alabiliyorum sanırım doğumu en yakın olan benim allah nasip ederse doğumdan sonra koru hastanesiyle ilgili tecrübelerimi size anlatırım artık korkmaya başladım heyecan korku hepsi bir arada :)
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün kızım çok kımıldamadı aklım hep ondarabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi avazda doğurasın emisenden haber beklicez emin ol
sincan koru hastanesi topiğide var ben burda yazdıklarımı ordada yazmaya çalışıyorum.herkes birbirinden bilgi bekliyo =))