Merhabala Hanımlar,
Ben de bu başlıkta uzun süre gezmiş ve hala da doğum yapacağım yeri netleştirmemiş biri olarak bir kaç şey söylemek isterim. Öncelikle özellerle başladım, Koru ve Turgut Özal'ı denedim ama memnun kalmadım, sonra bir arkadaşın önerisiyle Atatürk Hastanesine bağlı Beşevler semt polikliniğinden Reyyan Hanım'a randevu aldım ve gittiğim doktorlar arasında en memnun kaldığım oldu. İlgisi, bilgisi ve insan gibi davranması benim için çok önemliydi ve çok güzel davrandı. Fakat poliklinikte doğum yapılamıyor. Bu durumda Reyyan Hanım size özel ya da devlet isteğinize göre doğum için yer ve hoca öneriyor. Önerdiği yerlere henüz gitmediğim için onlarla ilgili bir yorum yapamıyorum ve kafamda netleştirmiş değilim ama kendisinden çok memnunum. MHRS'den randevu alınabiliyor. Güven Hast Sibel Sarıkayayla ilgili çok güzel şeyler duydum ama anlaşması, sigortası olmayanlar için çok pahalı buluyorum, SSK karşılamıyor. Onun dışında özel hastane fiyatları 50 tlden başlayıp 200e kadar gidiyor. Doğum da 600-700den başlayıp 6000 tlye kadar gidiyor. Yani Ankara'da sıkıntı olması konusuna katılıyorum ben de. Herkese gönlüne göre hayırlı doğumlar inşallah...