Ankara'daki Hamileler ve Doktor Tavsiyeleri

sekerciiik

bebeğim hoşgeldinn
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
860
6
318
Ankara
Merhabalar arkadaslar bende bir agustos annesiyim hamileliğimin 32. haftasına gelmiş olmama ragmen hala sabit bi doktorda karar kılamadım.buraya dısardan gelip evlendim cok fazla kişiyi tanımıyorum hem ankaradaki hamiş arkadaslarla sohbet etmek tanısmak arkadas olmak istiyorum. hemde doktorundan gittigi hastaneden memnun olup tavsiye etmek isteyen olursa cok sevinirim.. cok acil ...

aynı sıkıntı bende de var daha ankaraya geleli 3 gün oldu geçici bi süre burdayız ama doğum burda olacak dr ve hastane noktasında bende düşünceliyim. bugün ilk kez zübeyde hhanım doğum evine gittim dr çok ilgiliydi ama hastane çok kalabalıktı heryerde doğum yapan ve yaklaşan kadınlar tansiyonum düştü korkudan muhtemelen değiştiricm ama nereyle :44:

merhaba kızlar..ben de zekai tahir burak hastanesine gidiyorumm..kalabalık bir hastane..doktor tabiki özeldeki gibi seninle sohbet etmiyor..önceleri özele gidiyordum..ama zekai tahirde kendimi daha güvende hissediyorum nedense...özelde para için yapmıcakları şey yok..

selam arkadaşlar ben ankara tıp fakültesi kadın doğum bölümüne gidiyorum şimdilik memnunum doğumununda ıyı oldugunu söylüyorlar

kızlar özele para dayanmaz zaten en babası özel hastane artık oralardada ssk gecerli biliyosunuz ben daha önceden büyük doguma gittim banada cok yakın ama doktorlar seni psikoloik acıdan tatmin edemiyorlar iste prim usulu tek bildikleri sıradaki muhabbeti sana ayırdıkları 10 sn den ibaret bütün soruların cevapsız zübeyde hanımda serdar oral ismini cok duymustum büyük bi hevesle gittim oda istifa edip özele gecmis burda tıp fakültesinide cok methediyolar doktorlarının üzerine yokmus hayırlısıyla bi doktorumu belirleseydim icim rahat edecek..:(

aynı sıkıntı bende de var daha ankaraya geleli 3 gün oldu geçici bi süre burdayız ama doğum burda olacak dr ve hastane noktasında bende düşünceliyim. bugün ilk kez zübeyde hhanım doğum evine gittim dr çok ilgiliydi ama hastane çok kalabalıktı heryerde doğum yapan ve yaklaşan kadınlar tansiyonum düştü korkudan muhtemelen değiştiricm ama nereyle :44:

zübeyde hanım sana yakınsa ordaki doktorlardanda cok memnun herkes yani büyük doguma kıyasla zübeyde hanımın methini daha cok duydum ben..

ben akaya gdiorum ama doktorumdan pek memlun diiliim öncelikle . bende zekai tahir iyi diye duydum zaten bu özelde de özel bi muamele grmüorsn hoşlanmadım diğer kontrolüme zekai tahire gitmeyi düşünüorm akropolde bulent beye iyi diorlar ama o hastanede de yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok herşeyi düşünüorm hiç bişiye karar veremiorm , bu arada bayındır da süper ama sgk yı karşılamıo bütçem sarsılmasa hiç düşünmeden oraya gderm ...hmm hala kararsızım yardıııımmmm !!!!!

Kizlar bu arada Hacettepe nin kadin dogum bolumu nasil? Giden var mi?

hacettepe fakültesi hastanesi oldugu icin sistem aynı tıp fakültesindeki gibi ayda bir doktor degişiyor bir ay boyunca sana aynı doktor bakıyomus sonraki ay farklı bi doktor gitmedm ama giden birinden duydum

yok cnm keşke yakın olsaydım sıncandayım uzak ama yapacak bişey yok[/QUOTE

canımm benim sen bayagı uzakmıssın sincan demisken ben birini duydum orda Uzm.Dr. NECATİ KAYA
Kadın Hastalıkları ve Doğum / ANKARA SİNCAN DR. NAFİZ KÖREZ DEVLET HASTANESİ EK BİNASI en iyi hekim.com da cıkıyor arastırmak istersen..

yok cnm keşke yakın olsaydım sıncandayım uzak ama yapacak bişey yok[/QUOTE

canımm benim sen bayagı uzakmıssın sincan demisken ben birini duydum orda Uzm.Dr. NECATİ KAYA
Kadın Hastalıkları ve Doğum / ANKARA SİNCAN DR. NAFİZ KÖREZ DEVLET HASTANESİ EK BİNASI en iyi hekim.com da cıkıyor arastırmak istersen..
tavsıyenıcın tesekkue ederım arkadasım ama benım gebeliğim tup bebek oldugu için her hastaneye guvenemıyorum yenı dogan unıtesı falanda yok bıldıgım kadarıyla nafız körezin..hayırlısı artık az kaldı sayılır

tamam canım sen nasıl istersen hatta söyle söyleyeyim bu hastaneye gelmene sevindim diyebilirim eger sen bu kadar uzaktan geliyosan vardır bi sebebi demekki o hastaneye güveniyosun

ben bugün cebeci tıp fakültesindeydim kendime sabit bi doktor bulmak icin ne yazıkki o sistem yokmus orda her ay bakan doktor degişiyormus yani sen muayneye gidince bir ay boyunca aynı doktor diger ayda farklı bi doktor bakıcak ayrıcalıklı bi durumun yoksa genel olarak stajerler bakıyomus olagandısı durumda profösörler isin icine giriyolarmıs ama dogumuna mutlaka profosyoneller giriyomus ve kime sorduysam hangisi olursa olsun doktorlarının üstüne yok diyorlar bugün sadece arastırmak icin gittim yarın ALLAH ın izniyle poliklinige gitmeyi düsünüyorum bebegin genel durumu icin inşallah yolundadır hersey ve inşallah memnun kalırımda bu hastanede devam ederim cok istiyorum bunu

ben bugün cebeci tıp fakültesindeydim kendime sabit bi doktor bulmak icin ne yazıkki o sistem yokmus orda her ay bakan doktor degişiyormus yani sen muayneye gidince bir ay boyunca aynı doktor diger ayda farklı bi doktor bakıcak ayrıcalıklı bi durumun yoksa genel olarak stajerler bakıyomus olagandısı durumda profösörler isin icine giriyolarmıs ama dogumuna mutlaka profosyoneller giriyomus ve kime sorduysam hangisi olursa olsun doktorlarının üstüne yok diyorlar bugün sadece arastırmak icin gittim yarın ALLAH ın izniyle poliklinige gitmeyi düsünüyorum bebegin genel durumu icin inşallah yolundadır hersey ve inşallah memnun kalırımda bu hastanede devam ederim cok istiyorum bunu

hayırlı olsun canım yazdıklarınızı okudum ve yazma gereği duydum ben eryamanda oturuyorum tüm hamileliğim boyunca kontrollere ztb hastanesine geldim her ay düzenli olarak şimdide hafta bir gelmeye başladım uzaklığa rağmen biraz kalabalık ama çok büyük bir hastane olması hatta kadın doğumda çok iyi bire hastane olması beni vazgeçiremedi şimdiye kadar hep aynı odada muayene oldum doktor 3 4 kez değişti ama benim için sorun olmadı çünkü doktorun herhangi bir sorun olmadıkça geçen ayı hatırlamasına gerek yok bence çünkü o anki gelişimine bakıyor o daha önemli geçen ay herşey yolunda demişse sorun yoktur ama ufak bir şey görselerde emin olmak için araştırıyorlar eve göndermiyrlar sormak isstediğin bişey olursa cevaplayabilirim ayrıca bir gece sincan kadın doğuma gittim grip olmuştum kaç tane doğumu başlayan kadını büyük devlete hastanesine gidin diye gönderdi bütün kapılare oraya çıkıyr gibi uzun oldu ama yardımcı olduysam ne mutlu

Back
X