ANKARA'daki Kızlar Buluşalım mı???

esraslipekderenn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
252
32
18
Ankara
merhaba :) Benım gıbı Ankara 'da yaşayan ve bunalan kimse yok mu:((( çok sıkılıyorum gercekten ...nişanlıyım ama özümde yanlızım:( tek ıstedıgım guvendıgım dostlarımın olması...varlar ama istanbulda hepsı:( burada yaşayanlar çocuk sahıbı oldukları ıcın ıster ıstemez gorusemıyoruz...bellı bır yastan aonra arkadas edınmek sevgılı bulmaktan cok daha zor oluyor...cunku hayatta en zor bulunan sey gercek arkadaslıklar bana gore...

merhaba :) benım gıbı ankara 'da yaşayan ve bunalan kimse yok mu:((( çok sıkılıyorum gercekten ...nişanlıyım ama özümde yanlızım:( tek ıstedıgım guvendıgım dostlarımın olması...varlar ama istanbulda hepsı:( burada yaşayanlar çocuk sahıbı oldukları ıcın ıster ıstemez gorusemıyoruz...bellı bır yastan aonra arkadas edınmek sevgılı bulmaktan cok daha zor oluyor...cunku hayatta en zor bulunan sey gercek arkadaslıklar bana gore...

merhaba ,bencede cok doğru söylemişssin gercek dost bulmak cok cok zzooor :( ben konyadayım ...bnde burda cok bunaldım canım..benimde coğu arakdasım ankarada :(

merhaba :) evet gercekten yas ilerledikce eski arkadasliklar bitmese de araya mesafeler giriyor herkes hakli olarak anne olunca cocuguyla mi ugrassin evle mi zten herkes calisiyor ister istemez eskisi kadar gorusulemiyor...insanin alo dedigi an yaninda olabilicek dostunun yada dostlarinin olmasi o kadar buyuk zengilik ve sans ki...sen esinden dolayi mi konya dasin?

hiç de deılsın bak bız de varız:)) hıhıı :)) ınsanın arkadas ıhtıyacı duymadı ne zor bir şey deıl mı:(

Sagol canm bnm malesef oyle.. kime guvendiysem hep bi sacmaliklari , cikarlarini gordum artik guvenim kalmadida diyemem cunku her insan bir degil.sapla samani karistirmamak gerek.demekki benim karsima hep kotu arkadaslar cikmis buda bi sinav napalim.. :(

Meraba canim bendr Ankaradayim o yuzden bu soruyu sanada sormaliyim.
Angaralı hatunlar acil yardiminiz gerek :) Ben sevgilime takvim yaptirmak istiyorum kisiye ozel sevgili takvimleri oluyor ya.. Bunu yapan internet siteleri var ama ben gidip kendi ellerimle yaptirmak istiyorum daha guvenilir olur gibisinden.. Simdi size soruyorum Ankarada bunu yaptirabilecegim bir yer var mi bildiginiz??? Kizlar lutfen yardimm

Meraba canim bendr Ankaradayim o yuzden bu soruyu sanada sormaliyim.
Angaralı hatunlar acil yardiminiz gerek :) Ben sevgilime takvim yaptirmak istiyorum kisiye ozel sevgili takvimleri oluyor ya.. Bunu yapan internet siteleri var ama ben gidip kendi ellerimle yaptirmak istiyorum daha guvenilir olur gibisinden.. Simdi size soruyorum Ankarada bunu yaptirabilecegim bir yer var mi bildiginiz??? Kizlar lutfen yardimm

Kizilay ve karanfil sokak civarinda bildigim kadaryla oralarda yapiyolar cnm suan bina num. Aklima gelmiyor ama sorarsan sylerler cok orda

Back
X