tekrardan merhaba kızlar;
konuyu bırakıp gitmiceğimi söylemiştim ve dediğim gibi gelişmeleri paylaşıyorum.nihat beye gitmeye karar verip bugün randevuma gittim,akne problemi için geldiğimi söyleyip kullandığım ilaçlar olan nadiksa,izotreksin,tetradoks,imeks,benzamin,benzalin türevlerini yıllar içerisinde kullandığımı ancak geçirmediğini söylediğimde bana o zaman son çare kalmış dedi ki burdaki kastettiği şey roactan veya zoratenindi,bende ben onları kullanmak istemiyorum yan etkisi çok fazla dedim bana da yan etksinin sadece dudak kuruluğu olduğunu söyledi...karaciğer testi yaptırıyoruz gibi hep bilindik şeyleri söyledi sivilcelerime baktı hafif şiddete dedi,benim sivilcelerim çenemde (4-5 tane büyükler ve birisi sönünce diğeri çıkıyo hemen)bir kaç tane de alnımda arada bir çıkıyor,bana vericeği diğer ilaçlarında geçici bi fayda sağlıcağını biliyorum aslında çünkü daha önceki 4 aylık tedavimde tetradox çok fayda sağlamıştı ama tekrar çıktı özellikle daha nemli olan bir yerde yaşamaya başlayınca...bence stresin çok büyük etkisi var ve bende ondan bol miktarda var,bu arada hormon testi de yaptırdım ve bir şey çıkmadı kistimde yok ama önümüzdeki ay başka bir kadın doğuma daha gidicem bu gittiğim doktora pek güvenemedim...
nihat bey bana azitro verdi 6 hap var kutuda her hafta bi tane içicem,akniloks verdi sabah akşam sürücem,silveks verdi öğlenleri sürücem,birde bir losyon karışımı verdi onu da gün aşırı sürücem,6hafta sonra tekrar gidicem bu arada kontrollerden para almadığını söyledi,roactan içinde son çare onu kullanırsam tekrar çıkar mı bi süre sonra diye sordum hayır bir çok hastam oldu hiç öyle bir şikayet duymadım dedi ama roactan konusunda çok ciddi kaygılarım var ancak şu sivilcelerim psikolojimi çok ama çok bozuyor acımasalar gene sabredicem ama acıyolar çok fazla uzun yazdım kızlar ama ben muzdaribim ayrıntılı olarak yazıyorumki başka biri okuduğunda faydalanabilsin ve üyeliğimi devam ettiricem çünkü burda kurtulan arkadaşlar yazıyorlar ama okuyoruz iki sene sonra tekrarlanabiliyormuş onun hakkında bilgi alabilmek adına ve verebilmek adına aktif olucam inşallah bu problemi olan herkes kurtulur