ankaradaki pazarlar?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlar ankaraya alışverişe gideceğim. sıhhiye pazarına gitmeyi düşünüyorum ama sizce ankaradaki en güzel en iyi pazar hangisi? birde cepa avm nasıl?

pazar olayını pek bilmem ama ümitköy tarafındaki pazar çok övülür :44: cepa nasıl derken? mesela siz kangi markaları arıyorsunuz? ayrıca cepa ile kentpark yan yana olduğu için aslında marka olarak çok sıkıntı çekmezsiniz. ayrıca armada da yakın mesafede sayılır. umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:

bahsettiğiniz pazar hangi gün acaba,? birde cepe ve kentpark yürüyüş mesafesndemi arasındaki uzaklık?

alışveriş merkezleri olarak : optimum ankamall i tek geçerim bunun yanı sıra a city cepa armadada güzel

pazar olarak çukurambar sosyete pazarını ve sıhıyedeki sosyete pazarını çok seviyorum

bahsettiğiniz pazar hangi gün acaba,? birde cepe ve kentpark yürüyüş mesafesndemi arasındaki uzaklık?

pazar hangi gün kuruluyor bilmiyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olur zaten. cepa ve kentpark cidden yan yana bir yol geçiyor aralarından

Son düzenleme:
alışveriş merkezleri olarak : optimum ankamall i tek geçerim bunun yanı sıra a city cepa armadada güzel

pazar olarak çukurambar sosyete pazarını ve sıhıyedeki sosyete pazarını çok seviyorum

ppeki ben sıhhiye pazarı ve cepaya gitmek istesem otogardan önce hangisine gitmeliyim ve nasıl gidilir?

ppeki ben sıhhiye pazarı ve cepaya gitmek istesem otogardan önce hangisine gitmeliyim ve nasıl gidilir?

otogarın önünden eskişehir yolu dolmuşlarına binin zaten önünde cepa kentpark yazar
sıhıye ile cepa çok ters nasıl anlatsam neyse ilk önce siz sıhıye dolmuşlarına binin sıhıye köprüsünün ordan koleje doğru yürürken pazar sağda kalıyor kime sorsanız gösterir ordanda yine eskişehir yolu dolmuşlarına binin cepa için

biraz karışık oldu ama özetle cepa ve sıhıyedeki pazar çok ters
sıhıyedeki pazar için otogarın ordan metroya binin sıhıyede inin
cepa içinde otogarın önünden eskişehir yolu dolmuşlarına binin bütün dolmuşların üstünde cepa kentpark filan yazar zaten

önce pazara gidelim ki yoksa dönüşe birşey kalmaz o zaman metrodan sıhhiye duraağında iniyoruz ordan kime sorarsak gösteriyor pazardanda tekrr otogara gelmeye gerek var mı yoksa oralara giden dolmşlr varmı

önce pazara gidelim ki yoksa dönüşe birşey kalmaz o zaman metrodan sıhhiye duraağında iniyoruz ordan kime sorarsak gösteriyor pazardanda tekrr otogara gelmeye gerek var mı yoksa oralara giden dolmşlr varmı

aslında pazar hacettepe hastahanesinin aşağısında kalıyor sıhıye köprüsünün üstünden geçen dolmuşlara bin o zaman az yürürsün metroya binersen biraz fazla yürümüş olucaksın otogara geri dönmene gerek yok sıhıyede bir sürü yerden cepa kentpark dolmuşları otobüsleri geçer cnm

tamam canım çok teşekkür ederim

Çay yollundaki nişan taşı pazarı çok güzel ama bence en ideal yer sıhıyediki perşembe pazarı salı günleride etlikte kuruluyor.

önce sıhhıye pazarı sonra cepa mantıklı
arkadaş güzel anlatmış sıhhiye köprüsünden bulursun cepaya otobüs dolmuş

bide cepadan aştiye nasıl dönceksin
arası yakın ama ordan otobüs vs. geçiyormu tam emin değilim
yani heralde armada da iner o şekilde aştiyi de bulursun

diğer türlü nasıl dönecek kızlar, o konuda da aydınlatın

çooookk teşekkür ederim, cepadan aştiye dolmuş yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…