Ben sadece adresını çok açık yazmasını garipsedimmmKadın kapalıların gittiği dil kursu arıyorum dememiş ki güvenilir demiş yani iyi öğreten manasında. Bazı kadın kuaförlerinde tesettürlüler için bölüm olmuyor kuaförler hep erkek o kısımda da onu sormuş gidebileceğim iyi bir kuaför önerir misiniz diye. Bir tek ben mi bir gariplik göremedim?
Tam polemiklik konu. Burada bazı kadınlar bundan faydalanır ben size soyleyeyimMerhaba hanımlar; Ankaraya yeni taşındım.Balgat mhp binasının oralarda oturuyorum.Üni. mezunuyum ama şuan çalışmıyorum.
Sizlerden ricam burada gidebileceğim güvenilir kurslar varmıdır.Özellikle ingilizce ve arapça kursuna gitmek istiyorum.
Birde kapalıların gidebileceği temiz bir kuaför öneriniz varmı.
Kendime yeni bi çevre oluşturmak istiyorum.Sosyal etkinlikler dernekler yardım kuruluşları vs. her türlü önerinize açığım.
Kadın kapalıların gittiği dil kursu arıyorum dememiş ki güvenilir demiş yani iyi öğreten manasında. Bazı kadın kuaförlerinde tesettürlüler için bölüm olmuyor kuaförler hep erkek o kısımda da onu sormuş gidebileceğim iyi bir kuaför önerir misiniz diye. Bir tek ben mi bir gariplik göremedim?
Kadın kapalıların gittiği dil kursu arıyorum dememiş ki güvenilir demiş yani iyi öğreten manasında. Bazı kadın kuaförlerinde tesettürlüler için bölüm olmuyor kuaförler hep erkek o kısımda da onu sormuş gidebileceğim iyi bir kuaför önerir misiniz diye. Bir tek ben mi bir gariplik göremedim?
Bunca senelik hayatimda erkek olmayan sadece bir kuafor gordum ben , zaten hep erkek olur kuaforlerErkeklerin çalıştığı bayan kuaförleri de var bunu anlamak bu kadar zor mu
Ya işte şimdilerde var görümcelerim gidiyor ordan biliyorum ve ben garipsemedim tesettürlü olup kuaföre saçını açanlar varsa bilememBunca senelik hayatimda erkek olmayan sadece bir kuafor gordum ben , zaten hep erkek olur kuaforler
Bu sorular tuhaf degil de , guvenilir kurs sorusu tuhaf , bilindik ismi olan kurumsal kurslar guvenilirdir , ankara baskent neticede pek cok kurumsal kurs olduguna eminim
Hay ağzın bal yesinKadın kapalıların gittiği dil kursu arıyorum dememiş ki güvenilir demiş yani iyi öğreten manasında. Bazı kadın kuaförlerinde tesettürlüler için bölüm olmuyor kuaförler hep erkek o kısımda da onu sormuş gidebileceğim iyi bir kuaför önerir misiniz diye. Bir tek ben mi bir gariplik göremedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?