Ankaradaki tesettürlü kadınlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Merhaba hanımlar; Ankaraya yeni taşındım.Balgatta oturuyorum.Üni. mezunuyum ama şuan çalışmıyorum.
Sizlerden ricam burada gidebileceğim güvenilir(iyi öğreten, para tuzağı olmayan,profesyonel) kurslar varmıdır?Özellikle ingilizce ve arapça kursuna gitmek istiyorum.
Birde kapalıların gidebileceği temiz bir kuaför öneriniz varmı.(yakın çevrede bi çok erkek kuaför gördüğümden sordum bu soruyu.Konuyu kapalı açık tartışmasına dönüştürecek kadar sığmısınız?)
Kendime yeni bi çevre oluşturmak istiyorum.Sosyal etkinlikler dernekler yardım kuruluşları vs. her türlü önerinize açığım.

Son düzenleme:
İlk olarak İngilizce kursu için EnglishTime I öneririm hem pratik ve öğretme açısından süper hem de orada da kapalı insanlar var olmasa bile yargılayan kimseyle karşılaşmadım bugüne kadar.
Arapça kursu için kurs ortamı yerine dini eğitim veren yerlere gitmeni tavsiye ederim dili onlar daha iyi öğretiyor.
Kuaför konusunda bilgim yok. Her kuaförün tesettür bölümü yok illa tesettür bölümlü bir yer arıyorsanız büyük/katlı olan salonlara bakmanızı tavsiye ederim.

Kadın kapalıların gittiği dil kursu arıyorum dememiş ki güvenilir demiş yani iyi öğreten manasında. Bazı kadın kuaförlerinde tesettürlüler için bölüm olmuyor kuaförler hep erkek o kısımda da onu sormuş gidebileceğim iyi bir kuaför önerir misiniz diye. Bir tek ben mi bir gariplik göremedim?

Ben sadece adresını çok açık yazmasını garipsedimmm

Tam polemiklik konu. Burada bazı kadınlar bundan faydalanır ben size soyleyeyim

Bencede bir gariplik yok. Ankara da olmadığım için yardımcı olamayacağım ama adres konusunda arkadaşlar haklı bence düzenleyin mesajınızı.

Ama konu "Ankaradaki tesetürlü kadinlar". Yani tüm konu bunun üzerine. Niye bu ayrimcilik var ki? Hani atiyorum "Yozgatta açik bayanlar" diye bir konu açilsa bu tuhaf degil mi sence?

Güvenilir kursta ne oluyor anlamadim? Yani dese iyi bir hoca, yada fazla pahali olmayan felan anlarim da, güvenilir ne ki? Baska kurslarda ne oldugunu saniyor?

Bana biraz ortaligi karistirmak adina konu açilmis gibi geliyor.

Erkeklerin çalıştığı bayan kuaförleri de var bunu anlamak bu kadar zor mu
Bunca senelik hayatimda erkek olmayan sadece bir kuafor gordum ben , zaten hep erkek olur kuaforler

Bu sorular tuhaf degil de , guvenilir kurs sorusu tuhaf , bilindik ismi olan kurumsal kurslar guvenilirdir , ankara baskent neticede pek cok kurumsal kurs olduguna eminim

Ya işte şimdilerde var görümcelerim gidiyor ordan biliyorum ve ben garipsemedim tesettürlü olup kuaföre saçını açanlar varsa bilemem
Kursa da çok şey yapmadım iyi bir kurs sormuştur diye düşündüm adım başı kurs var artık ama çoğu dandik

Hay ağzın bal yesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…