- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
Balgatta cumartesi pazarına doğru giderken bi kuaför var orası düzgün bi yer BENCE ama siz belki beğenmezsinizBalgat mhp binasının oralarda oturuyorum.
Bilmiyorsunuz siz biz tesettürlü kadınlar bambaşka bir yerdeyiz zaten!Yanı siz tesettürlü olarak kendinizi ayrı nır yere mi koyuyorsunuz
Tesettürlü tesettürsüz herkes kuaföre gider
Eğer bu ayrım varsa tesettürlünün kuaförde ne işi var
Herkes arafa ingilizce öğrenebilir
Nette kimler dolanıyor bilinmez adres konusunda dikkatli olmak lazım.Eeee ben biliyorum bu bayanı evet kapalı MHP binasinin orda oturuyor
Bütün bilgilerini verdi yaa
Melahat ablanın kızı
En rahatsız olduğum sey, istediğim gibi kuaföru zor buldum İstanbul'da olmama rağmen.Tesettür bölümü olduğu iddia edilen çoğu kuaför, genelde atıl durumda bir oda ya da deposuna bir ayna ve sandalye koyarak bu hizmeti veriyorlar. Doğru düzgün hizmet* almak istediği için konu sahibi başlığa nokta atışı yapmış.
Doğru düzgün hizmet:
1- Kadın müşteri temsilcisi/kuaför
2- Tozlu bir depo yerine hijyenik bir ortam,
3- Depoya malzeme almaya gelen erkek çalışanların olmaması.
Ben de konu açıcam Ankaradaki 39 no ayakkabı giyen taraklı ayaklı kadınlar diyeSadece tesettürlülere hitap ettiyse bile bunda zora giden şey ne? Ettiyse etti yani yazmak zorunda değil kimse. Hem yeni bir ortama çevreye gidip bu tarz bir soru sormak gayet normal. Bazıları sorar kimisi kendi deneyimleyerek bulur. Yine burada bizi alakadar eden bir durum yok insanlar özgür değil mi ?
Öpçektin ne oldu o işAy bibi öpücem tutmayın beni
Laf anlayan insan görünce öpesim geliyo artık
Öpçektin ne oldu o iş
Neyse konu sahibide birşey yazmiyor gel savun kendini bari bi bomba attın gittin
40 numara taraklı ayaklı kadın benim ama izmirdeyim üzgünümBen de konu açıcam Ankaradaki 39 no ayakkabı giyen taraklı ayaklı kadınlar diye
İçerikte de rahat ayakkabı nerden buluyosunuz dicem ama korkuyorum 36 nolar taşlar diye. Bizim ayaklarımız 36 diye siz bizi küçümsüyor musunuz???!1 diyen çıkar garanti
Ben de konu açıcam Ankaradaki 39 no ayakkabı giyen taraklı ayaklı kadınlar diye
İçerikte de rahat ayakkabı nerden buluyosunuz dicem ama korkuyorum 36 nolar taşlar diye. Bizim ayaklarımız 36 diye siz bizi küçümsüyor musunuz???!1 diyen çıkar garanti
İnce topuklu stilettolar hayallerde yani benim gibi senin de.40 numara taraklı ayaklı kadın benim ama izmirdeyim üzgünümhep spor giyiyorum marka oluyor maalesef
İyi gunler bol güneşler.Merhaba hanımlar; Ankaraya yeni taşındım.Balgat mhp binasının oralarda oturuyorum.Üni. mezunuyum ama şuan çalışmıyorum.
Sizlerden ricam burada gidebileceğim güvenilir kurslar varmıdır.Özellikle ingilizce ve arapça kursuna gitmek istiyorum.
Birde kapalıların gidebileceği temiz bir kuaför öneriniz varmı.
Kendime yeni bi çevre oluşturmak istiyorum.Sosyal etkinlikler dernekler yardım kuruluşları vs. her türlü önerinize açığım.
Biz ayakkabıları ayakkabıcıdan alıyoruz , bilin ıstedımBen de konu açıcam Ankaradaki 39 no ayakkabı giyen taraklı ayaklı kadınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?