Ankaradan olanlar bakarmısınız lütfen

Semtten semte göre değişiyor evlerin fiyatları. Keçiörende oturuyordum eşimin işi orda diye ama nasıl kaçtığımi bilemedim o kadar söyleyim. Her kesimi ayni değil ama büyük kesim dedikoducu teyze kıvamında. Mamak ve sincanda dahil buna. Ankarali değilim bende dışardan bir göz olarak soyluyorum bunları.
Batıkent yenimahalle tarafları daha nezih, daha çok çalısan kesim yaşıyor. Buraya tasıninca resmen şehir değistirmiş gibi oldum. Ama kiralarda ona gore bir tık daha pahalı tabi.
Genel itibariyle Ankaranın insani soğuk, mutsuz. Istanbul gibi her ihtiyacinizi rahatlikla halledebilirsiniz. Gezilip görülecek çok güzel yerleri var

Aa niye mutsuzmusuz yahu🤣🤣

Hosdereye falan nezih diyenler görüyorum 2 sene önce iki arkadasimi hosderedeki evlerinin önünde indirirken travestiler arkadaslarimi hayat kadini sandı size burda ekmek yedirmeyiz diyerek sinirlenip arka camimi kirdilar ya ahahhaha :KK70: 90larda falan nezihti hosdere.
Sizin ki çok uç bir örnek olmuş. Yıllardır hem hosderede çalışıyorum hem oturuyorum, hiiic öyle bir muhabbete denk gelmedim. Kız kuzenim yanımda kaldi, gece 12-1 gibi gelirdi asla öyle bir şeye denk gelmedi. Gayet nezihbir yerdir.

Ben Ankarali değilim sevmiyorum da gerçi.Yaklasik 10 yıldır yaşıyorum daha oncede çok geldim gittim.Eryamanda yim 10 yıldır semt olarak memnunum genelde site zaten.Batikent,eryaman,ümitkoy yasamkent bu civarlar iyi diyebilirim. Kiralar burda 1800 den başlıyor en az ve sitesine göre .

çin çin mahallesini tavsiye eden olmadı allahtan
Ben tavsiye edeyim o vakit😂😂
Bir girersiniz bir daha çıkamazsınız, hem çok heyecanlı hem çok eğlencelidir.
Sokakta yürürken sürekli böbreğinizi kontrol etmeniz gerekebilir zira bir bakmışsınız yok :KK70: :KK70: Ya da eskaza arabanızın camı açık yolculuk ederseniz müthiş bir deneyim yaşayabilirsiniz. Her an açık camdan biri girip yolculuğunuza eşlik edebilir. Tabi seyahat sonunda eve yekpare dönebildiğinize şükretmeniz gerekir, araba mı? O çoktan parçacıların eline düşmüştür bile :KK70::KK70::KK70:
Aksiyon seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim :KK70:

Ben tavsiye edeyim o vakit😂😂
Bir girersiniz bir daha çıkamazsınız, hem çok heyecanlı hem çok eğlencelidir.
Sokakta yürürken sürekli böbreğinizi kontrol etmeniz gerekebilir zira bir bakmışsınız yok :KK70: :KK70: Ya da eskaza arabanızın camı açık yolculuk ederseniz müthiş bir deneyim yaşayabilirsiniz. Her an açık camdan biri girip yolculuğunuza eşlik edebilir. Tabi seyahat sonunda eve yekpare dönebildiğinize şükretmeniz gerekir, araba mı? O çoktan parçacıların eline düşmüştür bile :KK70::KK70::KK70:
Aksiyon seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim :KK70:
25 seneden fazladır ankaradayımmm bunları çok çok iyi bildiğimden çinçinin yakınından bile geçmem ha ha ha :rolleyes:

Hosdereye falan nezih diyenler görüyorum 2 sene önce iki arkadasimi hosderedeki evlerinin önünde indirirken travestiler arkadaslarimi hayat kadini sandı size burda ekmek yedirmeyiz diyerek sinirlenip arka camimi kirdilar ya ahahhaha :KK70: 90larda falan nezihti hosdere.
Tamam da şafak sitesi diyorsunuz yahu😂
Kriterinizde iyi diye ora olabilir, tabii ki çok da iyi zirvelerden ama en eski evlerin bile 10 milyondan başladığı, yenilerinin 15 20 milyon olduğu bir bölge😂

Ankara’yı a plus bir yaşamdan ibaret görmeyin, siz en tepeyi söylediniz ama oraya ulaşabilecek pek de insan yok işte.

Sincanmış eşim öğrendi nasıl biryer? Malıköydeymiş işyeri. Varmı öneriniz yada uzak durun gitmeyin?

Tamam da şafak sitesi diyorsunuz yahu😂
Kriterinizde iyi diye ora olabilir, tabii ki çok da iyi zirvelerden ama en eski evlerin bile 10 milyondan başladığı, yenilerinin 15 20 milyon olduğu bir bölge😂

Ankara’yı a plus bir yaşamdan ibaret görmeyin, siz en tepeyi söylediniz ama oraya ulaşabilecek pek de insan yok işte.
Sincanmış yerimiz kafamız allak bullak en iyisi vazgeçmek sanırım..

Sincanmış eşim öğrendi nasıl biryer? Malıköydeymiş işyeri. Varmı öneriniz yada uzak durun gitmeyin?
sincan uzak bir ilçesi Ankaranın ben orda yaşamayı tercih etmem şahsen ama iş olarak tabiki olur.size önerilen çoğu semt sincana aşırı uzak

sincan uzak bir ilçesi Ankaranın ben orda yaşamayı tercih etmem şahsen ama iş olarak tabiki olur.size önerilen çoğu semt sincana aşırı uzak
Evet baktım 40 km fark var peki sincana yakın nereler iyidir varmı fikriniz?
Sincan eryamana baya yakın.Evet sincan hiç mi hiç elit değil tek iyi yönü ucuz oluşu.Sincana yakın semtlerde ev tutabilirsiniz.
Eryaman iyimi peki yada sincana yakın tavsiye edebileceğiniz semtler?
Özel okul tercih ederseniz yakınlarda iyi sayılabilecek okul da bulmak mümkün olur.

Back
X