- 10 Nisan 2014
- 43.426
- 115.733
- 798
evet zor oradan sıfır burs alan bir çocuk başka okuldan yüzde seksen aldıİşte herkes bisey diyor.Bazilari karalıyor belkide özellikle bilemiyorum.Sinavlari da zordur oyleyse Nesibe aydının.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet zor oradan sıfır burs alan bir çocuk başka okuldan yüzde seksen aldıİşte herkes bisey diyor.Bazilari karalıyor belkide özellikle bilemiyorum.Sinavlari da zordur oyleyse Nesibe aydının.
Baya baya zorluyorlar oyleyse.evet zor oradan sıfır burs alan bir çocuk başka okuldan yüzde seksen aldı
herkese burs verseler okullar nasıl para kazanacaklar?Baya baya zorluyorlar oyleyse.
Aynen aynen doğruherkese burs verseler okullar nasıl para kazanacaklar?![]()
Ne kadar ortalama fiyatları iyi okulların? Çocuk 1 yaşında ama merak ediyorumherkese burs verseler okullar nasıl para kazanacaklar?![]()
İstanbul deseydiniz mutlaka gelin derdim ama sınırı bir il diyorsunuz, muhtemelen başkentten kat be kat ucuzdur.Sincanmış yerimiz kafamız allak bullak en iyisi vazgeçmek sanırım..
42 binden başlıyor iyi okullar ama yemek servis kitap kıyafet dahil değil..çalışmıyorsanız kreşe anaokuluna özelde para vermeyin derim.biriktirin.eğitim çok pahalandı maalesef.daha üst okullarda çok lazım olacakk paraNe kadar ortalama fiyatları iyi okulların? Çocuk 1 yaşında ama merak ediyorumkreş anaokulu vs
Eryaman. Havuzlu, spor salonlu, parkli bahçeli siteleri bol, nispeten trafik ve yoğunluk azdır. İnsanı da güzeldir çevre düzenlemesi de. Yakininda gezilecek parklar da alışveriş merkezleri de mevcut. Şehir merkezine gitmeye ihtiyaç duymazsınız. Metro da var. Gece yarısı da sabahın körü de güvenle çıkar yürürsünüz.. gidince anlayacaksınız. Memur ve emekli kesim yoğunlukta.Evet bunları bende duydum Ankara sıkıcı vs vs. Açıkçası yazlık bir memleketimiz var yazdan yaza gidip denize vs tatilihtiyacımızı görüyoruz genelde. Şuan malum durumlardan anca geçim ve iyi koşullar önemli benim için. Rahat bir ev rahat bir mahalle yeterli.
Mahalle olarak henüz bilmiyorum. Şube şube değişiyor bizimki belirsiz daha. Çok merkezi olması değilde rahat,nezih bir site ola bilir. Orta okula yakın olması en önceliğimiz.
Eşimde 35 40 uzak değil diyor. Hem aeaç hem kira verecek şirketKonu sahibi hemen vazgeçmek yerine ortalık sakinleşince bi gelin görün derim ben. Arkadaşların dediği gibi Eryamana bakabilirsiniz Sincanda çalışanı zorlamaz.
bizim de eşlerimiz 35 40 km gidiş bir okadar da dönüş yaparak işe gidiyorlar yıllardır.istanbul gibi karmaşık bir trafiğimiz yok.ulaşım rahattır.eryaman aynen dedikleri gibi nezih bir yerdir.bağlıca da öyle.bağlıca bir tık daha pahalıdır yanlızEşimde 35 40 uzak değil diyor. Hem aeaç hem kira verecek şirket![]()
bizim de eşlerimiz 35 40 km gidiş bir okadar da dönüş yaparak işe gidiyorlar yıllardır.istanbul gibi karmaşık bir trafiğimiz yok.ulaşım rahattır.eryaman aynen dedikleri gibi nezih bir yerdir.bağlıca da öyle.bağlıca bir tık daha pahalıdır yanlız
Kendisini konudan uzaklaştırdım.eskişehirde güzel bir şehirdir ama ankarada iş bulan birine başka bir şehir tavsiye ediyor şaka gibi.zaten şikayet ettim hakaret ettiği için kendisini
doktor mühendis akrabalarımız taa doğuya gidiyorlar küçücük ilçelere hatta kariyer için.Ankara gelişmiş her imkanı olan bir şehirdir.okul açısından özellikle istanbuldan kat kat iyidir.rica ederim.gene yazarsanız yardımcı oluruz Ankaralı kadınlar olarak.Kendisini konudan uzaklaştırdım.
Bayram sonrası gidip iş yerine ve tavsiye edilen mahalleleri gezeceğiz. Ozaman belli olacak inşallah. 40 km onun için sorun değilse bana hiç olmaz.
Çok sağolun yorumlar için. Çok yardımcı oldunuz hanımlar![]()
Sincanmış yerimiz kafamız allak bullak en iyisi vazgeçmek sanırım..
Aynen öyle..büyük kızım online sınavlarına girmişti 400 puanlarla 1.asil listede olma şerefine sahip olmuştuevet zor oradan sıfır burs alan bir çocuk başka okuldan yüzde seksen aldı
Daha nolsun benim eşim de yaklaşık 30 km gidiyor işe istanbuldaki 30 km ile buradaki biraz farklı :) eşim zorlanmıyor pek ki şehir içinden gidiyor.Eşimde 35 40 uzak değil diyor. Hem aeaç hem kira verecek şirket![]()
Aynen zaten şimdiden başladı ikilemler. Bakalım kreş yaşı gelince naparız.42 binden başlıyor iyi okullar ama yemek servis kitap kıyafet dahil değil..çalışmıyorsanız kreşe anaokuluna özelde para vermeyin derim.biriktirin.eğitim çok pahalandı maalesef.daha üst okullarda çok lazım olacakk para