Ankaradan olanlar bakarmısınız lütfen

Sincanmış yerimiz kafamız allak bullak en iyisi vazgeçmek sanırım..
İstanbul deseydiniz mutlaka gelin derdim ama sınırı bir il diyorsunuz, muhtemelen başkentten kat be kat ucuzdur.
Ankara gereksiz pahalı bir şehir.
Dolayısıyla eşinizin işinde önü açılacak, mevki atlayacak ya da maddi imkanı şimdiye göre en az 1,5 kat fazla ise düşünün derim, değil ise boşverin.

Sincana eryaman gayet yakın, birçok site bölgesi var.
Özellikle oralarda oturan tanıdıklarım da var.
Kötü bir semt değil, büyükşehir olmayan il gibi düşünün, hiçbir zaman sıkıntı yaşamazsınız.

Sincan daha az okumuş bir kesim, çocuğum olsa şahsen orada büyütmeyi tercih etmem. Genelde ucuz evler var zaten buradan da kesimin gelirini, seviyesini anlayabilirsiniz.
Eryaman batikent yenimahalle tercih edebilirsiniz Sincana en yakın yerlerdir. Esimin isi 45 50 km is yerine. Yani buralarda bu gibi uzakliklar, pek mesafeymiş gibi gelmiyor bize.
Buarada soyledigim yerler 15 20 dakika uzaklikta sincana

Ne kadar ortalama fiyatları iyi okulların? Çocuk 1 yaşında ama merak ediyorum 😂 kreş anaokulu vs
42 binden başlıyor iyi okullar ama yemek servis kitap kıyafet dahil değil..çalışmıyorsanız kreşe anaokuluna özelde para vermeyin derim.biriktirin.eğitim çok pahalandı maalesef.daha üst okullarda çok lazım olacakk para

Evet bunları bende duydum Ankara sıkıcı vs vs. Açıkçası yazlık bir memleketimiz var yazdan yaza gidip denize vs tatilihtiyacımızı görüyoruz genelde. Şuan malum durumlardan anca geçim ve iyi koşullar önemli benim için. Rahat bir ev rahat bir mahalle yeterli.

Mahalle olarak henüz bilmiyorum. Şube şube değişiyor bizimki belirsiz daha. Çok merkezi olması değilde rahat,nezih bir site ola bilir. Orta okula yakın olması en önceliğimiz.
Eryaman. Havuzlu, spor salonlu, parkli bahçeli siteleri bol, nispeten trafik ve yoğunluk azdır. İnsanı da güzeldir çevre düzenlemesi de. Yakininda gezilecek parklar da alışveriş merkezleri de mevcut. Şehir merkezine gitmeye ihtiyaç duymazsınız. Metro da var. Gece yarısı da sabahın körü de güvenle çıkar yürürsünüz.. gidince anlayacaksınız. Memur ve emekli kesim yoğunlukta.

Eşimde 35 40 uzak değil diyor. Hem aeaç hem kira verecek şirket 🤷‍♀️
bizim de eşlerimiz 35 40 km gidiş bir okadar da dönüş yaparak işe gidiyorlar yıllardır.istanbul gibi karmaşık bir trafiğimiz yok.ulaşım rahattır.eryaman aynen dedikleri gibi nezih bir yerdir.bağlıca da öyle.bağlıca bir tık daha pahalıdır yanlız

bizim de eşlerimiz 35 40 km gidiş bir okadar da dönüş yaparak işe gidiyorlar yıllardır.istanbul gibi karmaşık bir trafiğimiz yok.ulaşım rahattır.eryaman aynen dedikleri gibi nezih bir yerdir.bağlıca da öyle.bağlıca bir tık daha pahalıdır yanlız
eskişehirde güzel bir şehirdir ama ankarada iş bulan birine başka bir şehir tavsiye ediyor şaka gibi.zaten şikayet ettim hakaret ettiği için kendisini
Kendisini konudan uzaklaştırdım.

Bayram sonrası gidip iş yerine ve tavsiye edilen mahalleleri gezeceğiz. Ozaman belli olacak inşallah. 40 km onun için sorun değilse bana hiç olmaz.

Çok sağolun yorumlar için. Çok yardımcı oldunuz hanımlar♥️

Kendisini konudan uzaklaştırdım.

Bayram sonrası gidip iş yerine ve tavsiye edilen mahalleleri gezeceğiz. Ozaman belli olacak inşallah. 40 km onun için sorun değilse bana hiç olmaz.

Çok sağolun yorumlar için. Çok yardımcı oldunuz hanımlar♥️
doktor mühendis akrabalarımız taa doğuya gidiyorlar küçücük ilçelere hatta kariyer için.Ankara gelişmiş her imkanı olan bir şehirdir.okul açısından özellikle istanbuldan kat kat iyidir.rica ederim.gene yazarsanız yardımcı oluruz Ankaralı kadınlar olarak.

Sincanmış yerimiz kafamız allak bullak en iyisi vazgeçmek sanırım..

Batıkent'te Eryaman'da gayet güzel nezih siteler var. Vazgeçecek bir şey yok, biraz araştırın. Ben Batıkent'i seviyorum mesela, Eryaman'ın belli etapları da güzel. Sincan'da oturmayın tabi. :)

evet zor oradan sıfır burs alan bir çocuk başka okuldan yüzde seksen aldı
Aynen öyle..büyük kızım online sınavlarına girmişti 400 puanlarla 1.asil listede olma şerefine sahip olmuştu😂 Jale Tezelden %15 (Ümitköy şubesinden çok memnun arkadaşım) Bahçeşehirde %43 ,sınavdan %75 ,Doğadan %80 burs aldı.

42 binden başlıyor iyi okullar ama yemek servis kitap kıyafet dahil değil..çalışmıyorsanız kreşe anaokuluna özelde para vermeyin derim.biriktirin.eğitim çok pahalandı maalesef.daha üst okullarda çok lazım olacakk para
Aynen zaten şimdiden başladı ikilemler. Bakalım kreş yaşı gelince naparız.

Back
X