- Konu Sahibi annecik_annecik
-
Ankarada çok yüksek meblalar vermeden ama rahat olam bi hastane bulmak ne kadar zor yaa(
slm bende ankara hamişlerindenım allah izin veririse zekai tahirde yapacam dogumumu
selam bende ankaradan
26+ 3 üm inş bi aksilik olmazsa etlık lokman hekım de yapıcam dogumumu
buradan fiyat bilgisi alan arkadsa varmı acaba
canım kime gidiyosun
ben elif hanıma gittim bir kere maşalalh randevu almakta
alınca muayene olmakta baya zor da
ama dr u sefiyorum
ben fatma hanıma gidiyorum.Çok sıcak bi bayan ve çok ilgili .
Evet yalnız randevu almak gerçekten cok zor.Doktor bana 1 ay sonraya randevu al dedi
.ama hiç boş vakti yok 1,5 ay sonraya anca gün verildi.
akay hastanesini telefonla arayıp sordum.2 gece yatışlı 750 tl dediler
sezeryan ve normal dogum için aynı fiyatmış.doktor şehir dısında olmadıgı sürece dogumunıza kendı girer dedi
onuda tanıyorum hamile kalabilmek için ona gidiyodum
randevu isteyince ozaman doluydu bana elif hanımı verdiler
ama ben ondanda çok memnun kaldım
yalnız randevu olayı yüzünden karışığım
zatene asıl Fatih üniv. gidiyorum ora pahalı diye tekrar burayı seçmiştim ama bakalım
zaman ne gösterecek
canım orda dr muayene ücreti ne
fiyat ordad uygunmuş diğerlerine göre :sm_confused:
Elif hanımıda cok iyi diyolar.Bende onun randevusu dolu oldugu için fatma hanıma yönlendirildim.fatih hastanesi evet gerçekten pahalı.burdada dogum ücreti için 690 tl dediler.norma doguma ssklı için.Bakalım nasıl olucak allah bi an önce sağlıkla almayı nasip etsin.
canım bende hamıleyım ve 6 haftalık ılk gebelıgım dıs gebelıktı elıf hanımdı doktorum onun yuzunden canmdan oluyordum yalvardım ona yumurtalıgım agrıyor dıye bırkere bakma tenezzulunde bulunmadı duduk dedı 5 gun oyaladı benı en son aynı hastanede nobetcı dısardan gelen baska bır dr vardı o dısgebelık dedı elıf hanımda geldı belıdegıl 24 saat yatıs ıslemı yapalım kal ne oldugu bellı olur dedı ve bızım dr tanıdıklerımız vardı onları aradık dedıler unıversıteye gıdın ve oradakı asıstan 1 seefrde dısgebelık bunun anlasılamayacak bırseyı yok dedı
yanı elıf hanım benı amelıyat edıp yumurtalıklarımı alıp para kazanacaktı
ablacıgım demekle ıyı doktor olunmuyor
bende bu seefrkı gebelıgımde lokman hekıme gıdecegım fatma hanım çok yogunmus sebahat hanıma gıdecegım
bakalım kısmet kesyı gorduk ınsalalh kalp atımınıda duyarız
elif hanım ıçın bırkere daha dusunun derım
akayda mı doğum 750 tlmiş..ben 2000 küsür diye duymuştum..çok şaşırdımm..
doğrudur ... çok çok geçmiş olsun.inş hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın.Yani ben elif hanıma gitmıyorum zaten fatma hanıma gittim ona alıstım.çok iyi yani begendiğim yönü ben bişeyi sormadan bilgim olmadanda bilgilendiriyo.
Dogum konusunda cok arastırıyorum. Her Hastanede oldugu gibi mutlaka iyi diyenlerde var kötü diyenlerde var .Allah hayırlısıyla sağ salim dogumlar nasip eder inş tüm hamilelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?