- Konu Sahibi annecik_annecik
-
Merhaba ben daha yeniyim.Henüz keseyi görmeye bile gitmedim.15 gün önce kanda öğrendim ama bir kaç gün daha geçsin Allahın izniyle bir sıkıntı olmazsa inş. giderim doktor muayenesine.
akay hastanesini telefonla arayıp sordum.2 gece yatışlı 750 tl dediler
sezeryan ve normal dogum için aynı fiyatmış.doktor şehir dısında olmadıgı sürece dogumunıza kendı girer dedi
akay hastanesınde ssk lı sezeryan 2 gece yatıslı 1000 tl .. emeklı sandıgına 2250 tl .. ne kadar anlamsız ...
merhaba canım .. hayırlısı olsun .. allah ızın verırse ve devamı gelırse ben de hamıleyım .. senın dr un kım .. bıraz fıyatlardan ve şartlardan bahseder mısın ...
kızlar
hamile kıyafeti arıyorsanız
mine mağazasını şiddetle tavsiye ederim
ve indirimde var
diğer mağazalar gibi uçuk değil fiyatları :lepi:
kızlar
hamile kıyafeti arıyorsanız
mine mağazasını şiddetle tavsiye ederim
ve indirimde var
diğer mağazalar gibi uçuk değil fiyatları :lepi:
akay hastanesınde ssk lı sezeryan 2 gece yatıslı 1000 tl .. emeklı sandıgına 2250 tl .. ne kadar anlamsız ...
sacmalıkakay hastanesınde ssk lı sezeryan 2 gece yatıslı 1000 tl .. emeklı sandıgına 2250 tl .. ne kadar anlamsız ...
sacmalık
saglık hzımetlerındede adalet lazım madem hepsı bır yerde toplandı ozaman ucretlendırmede aynı olsun
dev memuru olan suan cezalı uvey ewlat bu heyerde boyle
cok sınır bozucu bır durum saglık bakanlıgına yazacagım
bu arada ben calısmıyorum esımın uzerınden bakılıyorum madem bu kadar fıayt farkı var en duduk ssk pırımı 110 ytl olması lazım 3 ay odesem 330 hadı 350 ytl tanıdıgımızın yanında ıse basladı gorunsem 3 odeme ıle saglık haklarından yararlana bılme hakı doguyor dıye unıversıteden oyle hatırlıyorum ama emın degılım arastıracagım ole yaparım yazık valla yaaaa
canım bende önceden çalışmıyordum eşim doğuya gitmesin diye bir yakınım yanında çalışıyor gözükürüm diye düşündük ama fiyat o kadar düşük değil yani 110 ytl dışında stopaj vergisi gibi bir sürü ekleme yapıyorlar yani aylık geçen sene 400 ytl falan buluyordu. allahtan bir ay sonra devlet kurumuna atamam yapıldı da öyle rahatlamıştım.
nereye gıtmeyı dusunuyorsun ?
Canım etlik elif hanıma gidiyorum.Çok şükür bir problem yaşamadım kendisiyle yaşamamda inş. Tek sorun randevu tarihleri.1-1,5 ay ileriye atılıyor.Haliyle bu da bende ilerisi için güvensizlik yaratıyor.İyi ve dolu olmayan bana vakit ayıracak ve bütçemize uygun doktor aramıyorda değilim açıkcası.Elif hanımla olan randevum gelene kadarda sincandaki başak tıp merkezindeki ümmügülsüm hanıma gidiyorum.Geçen hafta gittim çok şükür gördük keseyi kalp atımınıda görmüş doktor ama ben göremedim.Kendi görmüş öyle söyledi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Canımız önce Allaha sonra doktorlara emanet.Napcaz bu doktor meselesini bilmiyorum... Ben birde Allah kısmet ederse epiduralli normal düşünüyorum ama etlik lokman hekimde bu tecrübeyi yaşayan varmı bilmiyorum?Yada başka yerde iyi bir doktorla bu şekilde doğum yapan varmı merak ediyorum...
Bende ankaradayım 24 haftalık hamileyim önceleri fatih hastanesine gidiyordum. ama oradaki dr. doğuma girmiyo. yoğun uğraşlardan sonra doktorumu buldum. kocatepede emine sernur yorulmaz var ona gidiyorum . diğer dr. göre fiyatı gayet iyi hemde kafam her takıldığında rahatsız eebiliyorum. doğumumada girecek inş. bakalım hayırlısı...bahsettiğim doktor hastanede çalışmıyor muayenehanesi var.
canım bende fatihe gidiyorum
dr um doç candan iltemir
o doğuma girmeyen dr hangisi :uhm:
sonunda dr unu bulmuşsun ya en önemlisi o
canımcım elıf hanımın hekımlıgını begenmıyorum vıtrın yapıyor sadece lafta
evet çok tatlı dııllı guler yuzlu sempatık bunlar ıyı doktor dememız için yeterlı degıl
senın aklını bulandırmak ıstemıyorum
8 ay oncekı ılk gebelıgımdı
dusuk yapıyorsun dedı progesteronu verdı yollado 7 gun sonra gel dedı(bebek kese gorunmeden progesteron verılmezmış)
sonra ben agrılarıma dayanamadım gaz agrısı gıbı
gece lokman hekıme gıttık yıne eve gonderdı
sabah artık ölecek gibiydim
yine gıttık arefe gunuydu
nobetcı olan baska bır doktor vardı baktı dısgebelık %90 dedı
sonra elıf hanımı aradı neyse geldi
dusuk mu dısgebelık mı bellı degıl dedı( ben daha oncekı gıtmelerıde doktor hanım benım sag yumurtalıgım agrıyor demıstım bana cevap olarak sız doktormusunuz dedı alaycıydı)
hemen esıme muhasebeye gıdın fıatı cıkartsınlar dedı yatıs ıslemı yapılacak 24 saat yatacak bellı olur dısgebelık mı dusuk mu dedı
sonra esımın abısı ve yengesı doktor onlar kadın dogumcu arkadaslarına sormuslar
3 tane doktor eger yumurtalıgım agrıyor dıyorsa hasta tupte dısgbelıktır nasıl anlıyamaz hem kese gorunmeden ılaca baslanmaz onalr hemen bır unıversıte hastanesıne gıtsınler ılacla tedavı edılebılıyor
hem o doktorun amacı hastayı 24 satat ıçınde yatıracak tabı hastanın tüpü patlıyacak hayatı tehlıkesı olacak yhastanın yumurtalıgını amelıyatla alacak hasta sahıbınede "napalım hayatı tehlıke vardı" dıyecek dedıler
ve ben gazı hastanesıne gıttım uzmanlıgını almamıs asıstan doktor %100 dısgebelık dedı
elıf hanımda ıyı dusun
ablacım canım cıcım demesıne kanma
ben sebahat hanıma gıttım memnun kalmadım
fatma hanımı meth edıyorlar oda hamıleymıs 7 aylık bana yetısmeyecek
sanırım gazıdekı doktoruma gıdecegım 2. bıri daha duydum kecıoren egtım arastırma hastanesınde dr.zehra sema özkan bakalım kısmet
ama dunyada tek elıf hanım kalsa gıtmem ona benı canımda edecektı para kazanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?