Ankaral hamileler buraya

Yazdıklarını hayretle okudum çok çok geçmiş olsun üzüldüm.İnanırmısın ben elif hanımı internetteki övgülerden dolayı seçip gittim eski bir vajinusmuslu olarak doktorların muayenedeki davranışları ve el hafifliği benim için önemliydi.Elif hanım onca yoğunluk arasında benim kaprislerime ve ah uh demelerime üstelik elinden vajen ultrasonu bile almıştım ben yaparım diye kaydirigubbakcemile3 tüm bunlara rağmen bana katlanıp sakin sakin gülümseyerek yavaş yavaş muayenesini bitirdi.Haliyle güven yarattı bende bu durum.Ama tabii iş sadece muayenedeki hassasiyetlede bitmiyor.Kritik anlarda doğru kararlar verecek bir doktor olmasıda önemli elbette.Şimdi seni okuyunca kafam karıştı birde küvöz olmaması bir muamma yarattı bende.Elif hanım olmazsa başka bir bayan doktor arayacağım anlaşılan.

Arkadaşlar aklımdayken sincan lokman hekim hastanesindeki şule hanıma giden varmı?Ben bir defa gittim ama eli pek hafif değildi her ne kadar ilgili ve güleryüzlü olsada.Mecbur kalırsam belki tekrar gidebilirim...
Eşim erkek doktor istemiyor bu yüzden seçeneklerim azalıyor.Epiduralle normal doğumda iyi olan hastane ve doktor ismi verebilirmisiniz?

canım bende senınle aynı durumdayım
yarın kecıoren egtım arastırma hastanesındekı sema özkana gıdecegım gıden 3 aten arkadasım var çok memnunlar
bende yarın gıdecegım memnun kalırsam sende gıdersın
canım bu arada sule hanımıda arastırdım sule hanım sıncanda degıl netten bakarsan sıncan doktor kadrosuna orada sule dıye bırısını goremedım
canım lokman hekımde fatma hanımı cok meth edıyorlar ben özel hastaneye guvenemıyorum
para kazanmak ıçın herseyı yaparlar gıbı gelıyooo
yarın hatta sabahtan sema hanıma oglenden sonrda fatma hanıma muayene olup aradakı faka gore dr secımımı yapacagım

yarın lokman hekimde randevun kaçta canım
benim 3ü çeyrek geçe karşılaşırız belki şutarafagitti

canım belırlı bır saatım yok oglen gıdecegım benı ıcerı alacaklar bıraz bekleyebılrısın dedıler
ben randevu almadım doktorda dogum yapan arkadasım dogumdan sonra benım için konusmus
belkı karsılasırız nasıl tanıyacahız bırbırımızı :)

:))
mavi üst giyeceğim tatlım
kıvırcık saçlıyım

Tamam canım sen bir git bakalım her iki doktorada.Eğer iyi ise bende denerim.Gelince izlenimlerini yaz mutlaka bekliyorum canım.İnş. iyi geçer ........

Tamam canım sen bir git bakalım her iki doktorada.Eğer iyi ise bende denerim.Gelince izlenimlerini yaz mutlaka bekliyorum canım.İnş. iyi geçer ........

canım az once geldım tatlı bır bayan ult herseyı çok ıyı anlattı
memnunkaldım
ama agustosta tayını elezığa çıkmıs gıdıyormus
velhasıl baska bır doktor bulmam lazım
yaa elımı kıme attıysam kuruyooo

Gerçektenmi? Tüh napalım sağlık olsun... Etraftan duyarsam bayan doktor birbirimize öneririz yine.Bu arada bebek nasıl?

Gerçektenmi? Tüh napalım sağlık olsun... Etraftan duyarsam bayan doktor birbirimize öneririz yine.Bu arada bebek nasıl?

bebıs ıyı cok kucuk 8.6mm lık bısı ufacık dr geldım hemen elıme cetvelı aldım ve baktım cok ufak
tamam canım ıyı dr bulursak bırbırımızı haberdar ederız canım ben sanırım gazıde aydan hanıma eskıye donus yapıcam gıbı bakalım kısmet

Merhabalar. Gazi Üniversitesi doktorlarından Onur Karabacak'ın hastası olan ya da hakkında bilgisi olan var mı acaba?

canım bıldıgım kadar onur bey jınekocu
kadın dogumcu degıl dıye bılıyorum yanlısda bılebılırm
ama gazıde ıyı bıldıgım aydan biri var çok iyi 2. olarakda ıkızler var ıkızsıde kadın dogumcu orada prof onlardan ahmet bey cok ıyı denılıyor
canım zaten hastaneye gıttıgınde enn çok hastası olan dr kendısının bellı edıyor oradakı hastaalra sor nasıl dıye cogunluk 2 doktorda

hoşbuldukkkk canım dr.cemil kaya....ufuk üniversitesine gidiyorum ben vede çok memnunumm.....yerimseniben

tatlış
günaydın
sen ssk lımısın orda muayene ücreti ve doğum ücretleri nedir
neyse sen orda bi sağlıcakla doğur inşallahta bilgileri alırım ona görekaydirigubbakcemile

tatlış
günaydın
sen ssk lımısın orda muayene ücreti ve doğum ücretleri nedir
neyse sen orda bi sağlıcakla doğur inşallahta bilgileri alırım ona görekaydirigubbakcemile

bidenem :asigim:ben bağkurluyummm.....bildiğim kadar ssk ya da bakıyorlarr...birde cemil bey yar.doç.olduğu için muane ücretinin yarısını ben yarısını bağkur karşılıyor.....75 tl ödüyorummm...yerimsenibendiğer tahliller filan ücretsiz yada çok cuzii bişeyyyyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…