- Konu Sahibi annecik_annecik
-
canımcım elıf hanımın hekımlıgını begenmıyorum vıtrın yapıyor sadece lafta
evet çok tatlı dııllı guler yuzlu sempatık bunlar ıyı doktor dememız için yeterlı degıl
senın aklını bulandırmak ıstemıyorum
8 ay oncekı ılk gebelıgımdı
dusuk yapıyorsun dedı progesteronu verdı yollado 7 gun sonra gel dedı(bebek kese gorunmeden progesteron verılmezmış)
sonra ben agrılarıma dayanamadım gaz agrısı gıbı
gece lokman hekıme gıttık yıne eve gonderdı
sabah artık ölecek gibiydim
yine gıttık arefe gunuydu
nobetcı olan baska bır doktor vardı baktı dısgebelık %90 dedı
sonra elıf hanımı aradı neyse geldi
dusuk mu dısgebelık mı bellı degıl dedı( ben daha oncekı gıtmelerıde doktor hanım benım sag yumurtalıgım agrıyor demıstım bana cevap olarak sız doktormusunuz dedı alaycıydı)
hemen esıme muhasebeye gıdın fıatı cıkartsınlar dedı yatıs ıslemı yapılacak 24 saat yatacak bellı olur dısgebelık mı dusuk mu dedı
sonra esımın abısı ve yengesı doktor onlar kadın dogumcu arkadaslarına sormuslar
3 tane doktor eger yumurtalıgım agrıyor dıyorsa hasta tupte dısgbelıktır nasıl anlıyamaz hem kese gorunmeden ılaca baslanmaz onalr hemen bır unıversıte hastanesıne gıtsınler ılacla tedavı edılebılıyor
hem o doktorun amacı hastayı 24 satat ıçınde yatıracak tabı hastanın tüpü patlıyacak hayatı tehlıkesı olacak yhastanın yumurtalıgını amelıyatla alacak hasta sahıbınede "napalım hayatı tehlıke vardı" dıyecek dedıler
ve ben gazı hastanesıne gıttım uzmanlıgını almamıs asıstan doktor %100 dısgebelık dedı
elıf hanımda ıyı dusun
ablacım canım cıcım demesıne kanma
ben sebahat hanıma gıttım memnun kalmadım
fatma hanımı meth edıyorlar oda hamıleymıs 7 aylık bana yetısmeyecek
sanırım gazıdekı doktoruma gıdecegım 2. bıri daha duydum kecıoren egtım arastırma hastanesınde dr.zehra sema özkan bakalım kısmet
ama dunyada tek elıf hanım kalsa gıtmem ona benı canımda edecektı para kazanmak için
Yazdıklarını hayretle okudum çok çok geçmiş olsun üzüldüm.İnanırmısın ben elif hanımı internetteki övgülerden dolayı seçip gittim eski bir vajinusmuslu olarak doktorların muayenedeki davranışları ve el hafifliği benim için önemliydi.Elif hanım onca yoğunluk arasında benim kaprislerime ve ah uh demelerime üstelik elinden vajen ultrasonu bile almıştım ben yaparım diye kaydirigubbakcemile3 tüm bunlara rağmen bana katlanıp sakin sakin gülümseyerek yavaş yavaş muayenesini bitirdi.Haliyle güven yarattı bende bu durum.Ama tabii iş sadece muayenedeki hassasiyetlede bitmiyor.Kritik anlarda doğru kararlar verecek bir doktor olmasıda önemli elbette.Şimdi seni okuyunca kafam karıştı birde küvöz olmaması bir muamma yarattı bende.Elif hanım olmazsa başka bir bayan doktor arayacağım anlaşılan.
Arkadaşlar aklımdayken sincan lokman hekim hastanesindeki şule hanıma giden varmı?Ben bir defa gittim ama eli pek hafif değildi her ne kadar ilgili ve güleryüzlü olsada.Mecbur kalırsam belki tekrar gidebilirim...
Eşim erkek doktor istemiyor bu yüzden seçeneklerim azalıyor.Epiduralle normal doğumda iyi olan hastane ve doktor ismi verebilirmisiniz?
canım bende senınle aynı durumdayım
yarın kecıoren egtım arastırma hastanesındekı sema özkana gıdecegım gıden 3 aten arkadasım var çok memnunlar
bende yarın gıdecegım memnun kalırsam sende gıdersın
canım bu arada sule hanımıda arastırdım sule hanım sıncanda degıl netten bakarsan sıncan doktor kadrosuna orada sule dıye bırısını goremedım
canım lokman hekımde fatma hanımı cok meth edıyorlar ben özel hastaneye guvenemıyorum
para kazanmak ıçın herseyı yaparlar gıbı gelıyooo
yarın hatta sabahtan sema hanıma oglenden sonrda fatma hanıma muayene olup aradakı faka gore dr secımımı yapacagım
canım belırlı bır saatım yok oglen gıdecegım benı ıcerı alacaklar bıraz bekleyebılrısın dedıler
ben randevu almadım doktorda dogum yapan arkadasım dogumdan sonra benım için konusmus
belkı karsılasırız nasıl tanıyacahız bırbırımızı :)
canım bende senınle aynı durumdayım
yarın kecıoren egtım arastırma hastanesındekı sema özkana gıdecegım gıden 3 aten arkadasım var çok memnunlar
bende yarın gıdecegım memnun kalırsam sende gıdersın
canım bu arada sule hanımıda arastırdım sule hanım sıncanda degıl netten bakarsan sıncan doktor kadrosuna orada sule dıye bırısını goremedım
canım lokman hekımde fatma hanımı cok meth edıyorlar ben özel hastaneye guvenemıyorum
para kazanmak ıçın herseyı yaparlar gıbı gelıyooo
yarın hatta sabahtan sema hanıma oglenden sonrda fatma hanıma muayene olup aradakı faka gore dr secımımı yapacagım
Tamam canım sen bir git bakalım her iki doktorada.Eğer iyi ise bende denerim.Gelince izlenimlerini yaz mutlaka bekliyorum canım.İnş. iyi geçer ........
canım az once geldım tatlı bır bayan ult herseyı çok ıyı anlattı
memnunkaldım
ama agustosta tayını elezığa çıkmıs gıdıyormus
velhasıl baska bır doktor bulmam lazım
yaa elımı kıme attıysam kuruyooo
Gerçektenmi? Tüh napalım sağlık olsun... Etraftan duyarsam bayan doktor birbirimize öneririz yine.Bu arada bebek nasıl?
Merhabalar. Gazi Üniversitesi doktorlarından Onur Karabacak'ın hastası olan ya da hakkında bilgisi olan var mı acaba?
tırtıl kelebek tatlım sen bugün lokman hekime gitmedinmi :uhm:
ben burayı daha önceden nie görmedimmmmm_?nese geçde kalmış sayılmammm....yerimseniben
hosgeldın canım
sanırım ank dasın doktorun kım ?
hoşbuldukkkk canım dr.cemil kaya....ufuk üniversitesine gidiyorum ben vede çok memnunumm.....yerimseniben
tatlış
günaydın
sen ssk lımısın orda muayene ücreti ve doğum ücretleri nedir
neyse sen orda bi sağlıcakla doğur inşallahta bilgileri alırım ona görekaydirigubbakcemile
hoşbuldukkkk canım dr.cemil kaya....ufuk üniversitesine gidiyorum ben vede çok memnunumm.....yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?