Ankaral hamileler buraya

merhaba arkadaşlar ben çubuk ilçesine çok yakın çankırının bir köyünde öğretmenim çankırıdaki hastaneden ve doktordan pek memnun kalmadım bana ankarada özel hastane ve doktor önerebilirmisiniz şu an 6+5 günlük hamileyim

slm arkadaşlar.bende 18 hafta 6 günlük hamileyim.ilk bebeğim.gazi ünv.de kontrollere gidiyorum.doktorum prof.dr mehmet erdem..şimdilik bi sorunum yok.3 lü tarama test sonuçlarımı bekliyorum

slm arkadaşlar.bende 18 hafta 6 günlük hamileyim.ilk bebeğim.gazi ünv.de kontrollere gidiyorum.doktorum prof.dr mehmet erdem..şimdilik bi sorunum yok.3 lü tarama test sonuçlarımı bekliyorum
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.bde 18+2 haftalık hamileyim şükürler olsun.bende gaziye gidiyorum dr ahmet erdem yani mehmet hocanın ikizi.benimde bu hafta yapıldı üçlü testim alalha şükür iyi çıktı.inşallah seninkide iyi çıakr.naısl memnunmusun dr. hastaneden.

merhaba
ben de 25+4 haftalık hamileyim. akropol hastanesi op. dr. bülent alp aydın'a gidiyorum. doktordan da hastaneden de çok memnunum. inşallah hepimiz sağlık ve hayırla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi:ecrin_bebek:

Ben sanırım doktor değiştireceğim.Normal doğum istiyordum fakat herkes gibi korkuyordum.Doktorumda normalden yana.Ama bu son gittiğimde 'sadece doğum esnasında yanınızda olabilirim'deyince bütün cesaretim gitti.Şimdi resmen doğurmayacağım diyorum.Doğum sırasında bedenen yeterince zorluk yaşarken psikolojik olarakta yanımda tanımadığım insanların en muhtaç halimde gelip en hassas yerlerimle ilgilenecek olmaları düşüncesi beni iyice gerdi normal doğuma ve doktoruma karşı.Biraz ona canım sıkıldı açıkcası... Şimdi başka doktor arayışındayım....Hakkımızda hayırlısı olsun....

canım sen nereye gidiyosun
bende iki hastaneye bi fatih üniv. bide lokman hekime gidiyorum fakat nerde doğum yapacağıma karar vermedim
bazen diyorum son anda gaziden bi hocaya git orda doğum yap
hoca gece kaç olursa geliyomuş
özel hastaneyede dünya para gidicek
adamlar bebeğe yapılan ilk aşıların bile parasını alıyolarmış
eltim temmuz sonu gazide yaptı orayıda gördüm sonuçta
hakkımızda hayırlısı

Bir arkadaşım gidiyor ibrahim beye.O da memnun.Ben etlik lokman hekimdeki elif hanıma gidiyorum.Çok şükür memnunum şu ana kadar.Bundan sonrasında da hep memnuniyetle devam ederim inş.

aa canım lokman hekime gidiyomışsun bende elif hanıma gidiyorum
o mu dedi sana normal doğumu ben yaptırmıycam yanında olucam diye
bak ben hiç konuşmadım böyle şeyler daha erken diye

aa canım lokman hekime gidiyomışsun bende elif hanıma gidiyorum
o mu dedi sana normal doğumu ben yaptırmıycam yanında olucam diye
bak ben hiç konuşmadım böyle şeyler daha erken diye

Evet canım dün tüm ümidim kırıldı açıkcası elif hanıma karşı.Ben zaten eski vajinusmuslu biriyim normal doğum konusunda sıkıntılıyım bunu çok iyi biliyor.Doğumda çatı muayenelerime sizmi bakacaksınız dedim.Hayır 8-10 saat duramam yoksa eve gidemem dedi.Ben sadece doğum başladığında gelirim öncesinde ben olmam yanınızda dedi.Yani doğum sancılarımda tanımadığım insanlara çatı muayenesi yaptıracağım.Bedenen yeterince zor bir durum psikolojik olarakta tanımadığım insanların orayla muhatap olacak olması fikri beni inanılmaz gerdi.Zaten elif hanımın yoğunluktan yüzünü zor görüyoruz birde o en muhtaç ve sıkıntılı anımda yanımda olmayacağını bilmek beni bir adım geriye götürdü açıkcası.Üstelik son 3 haftaya kadar kilo almamıştım fakat 3 haftada birden 3 kilo alınca panikledim.Elif hanıma durumu söyledim rahatlatmak şurda dursun (ki ben zaten yeterince kendimi cezalandırıyorum bu kiloyu geri vereceğim diye) kontrollü gidin böyle giderse diyetisyenle görüştürürüm dedi.Yani dün moralim berbat ayrıldım ordan.Ben herşeyi konuşan soran bir hastayım asla pısırık durmam aklıma ne geldiyse söylerim sorarım.Ama dün bunları yaşayınca güven falan kalmadı bende.Şu ana kadar normal doğum diye yırtınan ben vazgeçtim bundanda.Hatta dün resmen doğurmayacağım ben diyordum doktordan çıktığımda.Moralim alt üst oldu benim valla...

ne kadar kötü bi durum. insanın en çok desteğe ihtiyacı olduğu zamanlardan biri sonuçta. o zamanda doktorun tüm süreç boyunca yanında olmasını istersin doğal olarak. hayırlı doğum yapmanı diliyorum megryann. moralini bozmamaya çalış en kısa zamanda doktorunu bulursun inşallah. :Saruboceq:

canım morelini bozma
malesef çok yoğum bir hastane dediği gibi o kadar durursa hastalarınada bakamazki emin gittiğinde genelde doğumda oluyodur ve çok bekliyosundur
bende iki hastaneye gidiyorum işte ama karar vermedim
fatih tede öyle dr yanında olmuyo hele gece gelirsen kim varsa
gene lokman hekimde dr gecede geliyomuş
lokman hekim evime yakın fatih uzak bende ne yapıcam bilmiyorum

şimdiden morelini bozma

Sağol canım inş. şimdiden doktor aramaya başladım.Aklımda bir kişi daha var bakalım hayırlısı.Hamilelikte doktor sıkıntısı yaşayacağımı düşünmemiştim aylar öncesinden kararımı vermiştim etlikte ama zaman ilerleyip durum dahada ciddi bir hal alınca her şey değişiyor demekki....

Bana etlik hiç yakın değil aslında.1 saat uzaklıkta.Ben sırf elif hanım için gidiyordum.Doğum için bile o kadar yolu gitmeye razıydık önemli olan doktoruma güvenmemdi çünkü.Şimdi bunları yaşayınca herşey geri gitti birden dün gece uyuyamadım sıkıntıdan düşünmekten.Eşimin kadın doktor takıntısı yüzünden doktor seçeneğimde azdı.Şimdi yaşadıklarımı görünce artık o da inat etmekten vazgeçti.Sürekli bana moral veriyor.Birde iyice takık oldum herşeye son zamanlarda.Karnım şişiyor diye takıyorum,kilom artıyor diye takıyorum.Çocuk olunca ben napcam yapamam annelik diye takıyorum.Normal doğum yapmayacağım diye takıyorum.İyice tırsık bir şey oldum.Gitgide geriliyorum her şeye karşı.Böyle durumlarda moralimin iyice bozulmasına değil toparlanmama ihtiyaç varken sağolsun doktorumda bir güzel dağıttı dün beni... Neyse Rabbim en doğrusunu biliyor hepimiz için.Yüreğimize göre versin inş.

sağlık olsun hayırlısı olsun
yinede sıkıntı yapmamaya çalış
şimdi kime gitmeyi düşünüyosun

slm bende ankarada nım.
15 haftalık olduk.bilge hastanesi selçuk beye gidiyorum.
eeehh işte memnun gibiyim.bakalım bende gazi de düşünüyordum ama bi prof muayne 200 tl.
doğumu kaça yaptırır acaba bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…