Ankaral hamileler buraya

ben de mart annesi olucam insaallah doktorun hangi hastanede ?

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim SATıma göre 6 haftalık hamileyim pazartesi doktora gidecem ama nereye gideceğim konusunda kafam karışık etlik zübeyde hanım nasıl sizce

merhaba canım ben de ilk olarak etlik:'e gittim. ilk muayene için gayet iyiydi. fazla sıra beklemedim. 2 gün sonra tm tahliller hazırdı.

benimde tavsiyelerim
Ankara Sincan Lokman Hekim hastanesindeki Op.Dr ıbrahim Sekü dür bayanlar. süper bir doktordu
doğumda bile doğuran kadın gülermi? :)
çok sempatik bir insan. asla telaş ettirmez tavsiyemdir sizlere

sanırım mesa hastanesine gidiosun.benim de doktorum burcu karamürsel mesada.ben de çok memnunum.biraz sorunlu bi gebelik yaşıorum ama doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.

merhaba yeni gördüm burayı:) 11 haftalık hamileyim... doktorum da doçdr. nuri danışman, cumartesi de ikili test ve ense kalınlığı testimiz var..bakılm ne oılacak ...benim dr zekai tahir in doktoru , zekai tahir i bana 6 tane orada doğum yapan doktor onerdi, kişilerin değil doktorların tercihlerini göz önünde bulundurun demişti aile doktorumuz.. o yüzden zekai tahir hem yeni doğan ünitesi zekai tahir kadar ii olan yok hem de bütün doktorları inanılmaz tecrübeli bence...

Son düzenleme:

Bir arkadaşım gidiyor ibrahim beye.O da memnun.Ben etlik lokman hekimdeki elif hanıma gidiyorum.Çok şükür memnunum şu ana kadar.Bundan sonrasında da hep memnuniyetle devam ederim inş.

sanırım mesa hastanesine gidiosun.benim de doktorum burcu karamürsel mesada.ben de çok memnunum.biraz sorunlu bi gebelik yaşıorum ama doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.

Kızlar Mesa da benim akrabam epidural sezeryan ile doğum yaptı. Beyin kanaması geçirdi... Herkes öldü gözüyle bakarken Allah bebeğine bağışladı ve şimdi hayatta... Hastaneye dava açtılar şimdi. Bir çok alet yetersiz kalıyomuş acil bir durumda müdahele zorlaşıyomuş bilginize...

Ben de aranıza katılmak istiyorum.. Ben de bu ay inşallah yazıcam buraya. Ben de şu kadar haftalık hamileyim diye...:)))))))))

Bu arada arkadaşına çok üzüldüm geçmiş olsun.Rabbim yavrularımızı ve bizi korusun.Canımız önce Allaha sonra doktorlara emanet sonuçta.Hakkımızda hayırlısı olsun.Bende epidural normal düşünüyorum tabii nasipse ama şimdi bu risklerde ürkütücü geldi....

Canım yaa epidural çok sakıncalı sakın yaptırma... Beyin kanaması riski çok fazla...:umursamaz:

her hastanede herşey olabiliyo malesef.allah kimseye göstermesin.

merhaba filizcim bende ankaralıyım ama evlendikten sonra bursada yaşamaya başladım eşimden dolayı amaaaaa nerde yaşarsam yaşayayım ankaramdan asla vazgeçmem bende 5haftalık hamişim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah kızlar hazır sizi bulmuşken sorum olacak doktor ilk aylar yolculuk önermiyoruz dedi bayramda nakaraya ailemin yanına gelmek istiyorum napıcam karar veremedim lütfen yardım edin aranızda yolculuk yapan oldumu

ahhh ahh ne günlerdi yaa bu konuya ilk yazdığımda 36 haftalık hamişmişim şimdi benim sıpa büyüdüde pc mi bozma çabasında :)))
Rabbim bekleyenlerede sağlıklı hayırlı doğmlar nasip etsin...

merhaba arkadaşlar bende ankaralı hamişler arasına katıldım.. hepinizin bebişlerini sizlere bağışlasın rabbim sağlıkla inşallah. hamileliğimi yeni öğrendim şimdi iyi bir doktor araştırmasındayım arkadaşlar tavsiyelerinizi beklerim. sevgiler hepinize....

Kızlar merhaba topikte kimseyi bulamıyorum toplanalımda muhabbet edelim Ankaralı hamişler olarak sesimiz pek çıkmıyo :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…