- Konu Sahibi annecik_annecik
-
selam arkadaşlar bende varımmm...
mart annesi olucam kısmet olursa...doktorum cüneyt genç...başka bişi söylemeye gerek yok zaten keşke her hastaneye onun gibi bi doktor verseler...biz daha çok miniğiz o yüzden bişi yazamicam ilerleyen haftalara artık...
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim SATıma göre 6 haftalık hamileyim pazartesi doktora gidecem ama nereye gideceğim konusunda kafam karışık etlik zübeyde hanım nasıl sizce
selam arkadaşlar bende varımmm...
mart annesi olucam kısmet olursa...doktorum cüneyt genç...başka bişi söylemeye gerek yok zaten keşke her hastaneye onun gibi bi doktor verseler...biz daha çok miniğiz o yüzden bişi yazamicam ilerleyen haftalara artık...
benimde tavsiyelerim
Ankara Sincan Lokman Hekim hastanesindeki Op.Dr İbrahim Sekü dür bayanlar. süper bir doktordu
doğumda bile doğuran kadın gülermi? :)
çok sempatik bir insan. asla telaş ettirmez tavsiyemdir sizlere
sanırım mesa hastanesine gidiosun.benim de doktorum burcu karamürsel mesada.ben de çok memnunum.biraz sorunlu bi gebelik yaşıorum ama doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.
Ben de aranıza katılmak istiyorum.. Ben de bu ay inşallah yazıcam buraya. Ben de şu kadar haftalık hamileyim diye...:)))))))))
Kızlar Mesa da benim akrabam epidural sezeryan ile doğum yaptı. Beyin kanaması geçirdi... Herkes öldü gözüyle bakarken Allah bebeğine bağışladı ve şimdi hayatta... Hastaneye dava açtılar şimdi. Bir çok alet yetersiz kalıyomuş acil bir durumda müdahele zorlaşıyomuş bilginize...
Bu arada arkadaşına çok üzüldüm geçmiş olsun.Rabbim yavrularımızı ve bizi korusun.Canımız önce Allaha sonra doktorlara emanet sonuçta.Hakkımızda hayırlısı olsun.Bende epidural normal düşünüyorum tabii nasipse ama şimdi bu risklerde ürkütücü geldi....
Kızlar Mesa da benim akrabam epidural sezeryan ile doğum yaptı. Beyin kanaması geçirdi... Herkes öldü gözüyle bakarken Allah bebeğine bağışladı ve şimdi hayatta... Hastaneye dava açtılar şimdi. Bir çok alet yetersiz kalıyomuş acil bir durumda müdahele zorlaşıyomuş bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?