Ankaral hamileler buraya

tırtılcım ekim annelerinden nazyaz arkadaşımız mesa hast. ebru saraca gidiyor ve çok memnun...yanlış hatırlamıosam ebru saraçdı dr. adı...istersen mesa hast.bi görüş yerimseniben

selam kızlar ben de ankaralıyım.ve eryamandayım.Atatürk eğitim ve araştırmaya gidiyorum polikliniğe ve her gidişimde farklı bir dr. olduğu için size herhangi bir dr.tavsiye edemiyorum.bu hafta amniosenteze gircem,2li testim pek iç açıcı değil ve bana zekai tahir burak ta nuri danışman hocayı önerdiler ki hastanede çalışan bir arkadaşım da evet doğru kişiyi önermişler dedi.hastanenin en iyisiymiş sanırım.ALLAH hiçbirinizi amniosentez olmak zorunda bırakmasın inşallah tüm testleriniz çok güzel çıkacağı gibi bebişlerinizde sağlıklı sıhhatli olsun.ama eğer 2li test ve 3lü testte sıkıntı yaşar da amniosentez mecburiyetinde kalırsanız zekai tahir burak hastanesinde NURİ DANIŞMAN hocayı bulun.bakalım ben yarın atatürk eğitim araştırmaya gidip 3lü testimin sonucunu alcam ve oradan da zekai tahire amnio için sevkedilcem.kızlaaaarrrr benim için dua edin olur mu?ALLAH RIZASI İÇİN...kulun kula ettiği dua kabul olurmuş derler.ben de hepinizin duacısıyım...inşallah mevlam sağlıkla ve hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.hepinizi seviyorum...

buarada smhsmh canım nasılsın...bebiş nasıl?ademelle buluşma oldu mu?

canım Rabbim yardımcın olsun kalbini ferah tut hiç bi sorun çıkmaz inşaallah. bende 35 haftalık hamileyim ve son 2 aydır zekai tahir burak da nuri hocaya gidiyorum hiç bi sorunumuz yok Allah ıma şükürler olsun sadece genel muayenemi oluyorum sonuçlarıma nuri bey bakıyo doğumada bi sorun çıkmazsa nuri bey giricek inşaalah kim tavsiye ettiyse iyi yapmış bencede git ve görüş sorunlu gebelik bölümünde görevli nuri bey normal muayene olamıyosun ama tanıdık falan varsa yönlendirirler Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsina.s.

çok sağolasın demethn destek ve duan için teşekkürler ALLAH RAZI OLSUN....bugünler de geçecek beeeee.....

mevlam sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kuzunu....

macey canım alalh yardımcın olsun...ekim anneleri topiğindeki bi kaç arkadaşımızda amniosentez yaptırdı ve sonuçları tertemiz çıktı....allahın izniyle hiç birsorun çıkmadan atlatırsın inşlah bu testide....dualarım seninle..iyi haberlerini bekliyoruzzz....

canım içini ferah tut
çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsın iyide sonuç alırsın bebişimiz sağlıcakla doğar inşallah
ben iyiyim tontişim teşekkürler
ademelle buluşmayı onlar zamanını uygun olduklarını söyleyecekler
inşallah bende uygun olursam olacak
bi gün senlede buluşuruz olmadı bebeklerimizle Allahın izniyle

canım inşallah allın izniyle sonuçlar temiz çıkar.kendini sıkma nolur.yüce rabbim her zaman herşeyin hayırlısını versin.allahım bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucakalrımıza alamayı nasip etsin.dualarım sizinle.

canım moralini bozup bebeğini de üzme olur mu... benim arkadaşımın ikili test sonucu çok kötüydü amniyosentez yaptırdı hiç bir şey çıkmadı. Genel hep temiz çıkıyormuş zaten. gönlünü ferah tut.. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize... Allah yardımcın olsun.

İnş. Çok güzel çıkar sonuçların.Üzülme Bu da bir sınav her şey biz insanlar için.Sonuçların çıktığında güzel haberlerini bekliyor olacağız Allahın izniyle.Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı hayırlı etsin inş.Bu arada bende eryamandayım bu nedenle bir çok hastane uzak bize.Haliyle hastane seçeneğimiz azalıyor....

selam arkadaşlar bende varımmm...
mart annesi olucam kısmet olursa...doktorum cüneyt genç...başka bişi söylemeye gerek yok zaten keşke her hastaneye onun gibi bi doktor verseler...biz daha çok miniğiz o yüzden bişi yazamicam ilerleyen haftalara artık...

Bende varım 7+3 Doğumu Medicana da düşünüyorum Doktorum doğuma orada giriyor. SGK anlaşmalı diye biliyorum. Orası olmazsa Akayı düşünürüm.
Aslalarım;
Zekai Tahir
SSK Etlik

merhaba arkadaşlar. bende varım 29+1 günlük hamileyim Akay hastanesi Doktorum Tolga ECEMıŞ çok memnunum. doğum ücretini henüz bilmiyorum öğrendiğimde yazarım.

inanmıyorum yaaa bu nasıl bir olaydır.. bursadan ankaraya geldim ve ankarada hastanelerde muayene olanlara hep amniyosentez demişler down sendromlu demişler . tanıdığım bütün hamileler doğum yapanlar bunu söyledi bana.. keşke sonuçlardan anlıyor olabilseydim yardımım olabilseydi.. bence zekai tahir ve zübeyde hanımdan uzak durmalısın çok kötü duyumlarım var oralar hakkında. bence sen baska bir dr ye git canım. en azından sonuçlarını göstermek için 1 kez de olsa iyi bir dr ye git.(benimkini tavsiye ediyorum)

Son düzenleme:
merhaba ben Tuba yeni katıldım .Mesajlarınızı okudum size önerebileceğim bir doktor var Gazi ünvs.Aydan Biri tatlı sert bir bayan çok bilgili yurt dışında bir çok alanda çalışmaları olmuş.Dediğiniz gibi her güzel konuşan iyi değil önemli olan bilgili olması.

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim SATıma göre 6 haftalık hamileyim pazartesi doktora gidecem ama nereye gideceğim konusunda kafam karışık etlik zübeyde hanım nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…