- Konu Sahibi nurefsan84
-
selam arkadaşlar
zorlu bir hamilelikten sonra 14 ağutos bebeğimi kucağıma aldım.Minikkuşumla hayat güzel sizlerin nasıl...
ben burdayım
daha önce yazmıştım ama hepsi gitmiş..Etimesgutta oturuyorum..iki çocuğum var 7 yaşında bir kızım ve 1 yaşında oğlum var..
ben burdayım
daha önce yazmıştım ama hepsi gitmiş..Etimesgutta oturuyorum..iki çocuğum var 7 yaşında bir kızım ve 1 yaşında oğlum var..
arkadaşlar izindeydim yeni geldim..bebişim ben siz yapamıyor gibi..hiç yürüme heveslisi gibi değil. yeni yeni konuşuyor işte kedilere pisi pisii, cısss diyor.Rabbim sağlık versinde her şey allahın izniyle olur inşallah.
birde aklıma uykusu çok takılıyor çok mu uyuyor diye:)gece 9 gibi yatıyor sabah 78 gibi kalkıyor gün içindede uyuyormuş.sizin uyku saatleri nasıl acaba.Kopmayalım arkadaşlar birşeyler paylaşalım.
maşallah uyuyan bebek daha çabuk büyür uykusu normal olması gereken şekilde..arkadaşlar izindeydim yeni geldim..bebişim ben siz yapamıyor gibi..hiç yürüme heveslisi gibi değil. yeni yeni konuşuyor işte kedilere pisi pisii, cısss diyor.Rabbim sağlık versinde her şey allahın izniyle olur inşallah.
birde aklıma uykusu çok takılıyor çok mu uyuyor diye:)gece 9 gibi yatıyor sabah 78 gibi kalkıyor gün içindede uyuyormuş.sizin uyku saatleri nasıl acaba.Kopmayalım arkadaşlar birşeyler paylaşalım.
arkadaşım siz etimesgutun neresi acaba bende elvankent yakınızdır belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?