ANKARALI 2009 Ağustos anneleri ile tanışmak isterim

nurefsan84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
17
0
86
41
Ankara
selam arkadaşlar
zorlu bir hamilelikten sonra 14 ağutos bebeğimi kucağıma aldım.Minikkuşumla hayat güzel sizlerin nasıl...

slm canım ben 2009 eylül annesiyim ankaradayım kırkkonaklarda oturuorum hamilelik lohusalık zor geçti aktivitem kalmadı azcık asosyal oldum

bebekler bizleri evlere kilitliyorum haliyle canım elvankentte oturuyorum bir kızım var ya senin canım.ÇAlmıyormusun ben anneme bıraktım başladım işe ama şimdide çok özlüyorum onu

Son düzenleme:
yok ben çalışmıorum onu bırakıp çalışamam ya kızım var 2009 eylülde doğdu 9 aylık şuan şimdi bile bi yere gittiğimde acayip özlüorum ...

merhaba benimde 11 ağustos doğumlu bir kızım var .Batıkentte oturuyorm.Ben işe başlayalı 6 ay oldu.ılk zamanlar zor oldu ama alıştık artık.

7 ağustos doğumlu oğlum var yenimahallede oturuyorum oğluşla evdeyiz istediğimiz her yere de gidiyoruz ama evde durmuyo hiç sıkılıyor annesinin karnındaykende çok gezmişti şimdide:))

selam arkadaşlar
zorlu bir hamilelikten sonra 14 ağutos bebeğimi kucağıma aldım.Minikkuşumla hayat güzel sizlerin nasıl...

canım merhaba... bende kızıma minik kuşum diyorum:dance: günlerim bazen çooooookk yorucu bazen az yorucu ama nihayetinde yorucu geçiyor.. e malum hava sıcak bebecikler bunalıyor.. çıkıp geziyoruz bizde ara sıra.. kızım 13 ağustosta doğdu.keçiören de oturuyorum ben... birde şimdiden doğum günü telaşındayım..ne yapıcam ne hazırlıycam...ramazana denk geliyor 1.,2. ve 3. yaş günleri

Son düzenleme:
bende elvankentte oturuyorum.bebeklerimiz sağlıklı olsunda herşeylerine katlancaz canım.evet ya doğum gününde nasıl bir plan olcak ramazanın içinde artık iftar sonrası birşeyler düzenleyeceğim gibi

Eeee Hanımlar nerelerdesiniz... Hiç sesiniz çıkmamış 2 gündür... Bebişler neler yapıyor bakalım.. :ecrin_bebek:

polyanaa online sın bebiş iyi annannesiyle iyi dün ilk olrak konuşmaya başladı mama diyor bilinçli olarak sizin bebişde varmı bir gelişme

canım bizim kız bay bay yapmayı öğrenmeye çalışıyor :teytey: mamma diyor.:icecream: ben anne de diyorum o ımmee diyor opuyorumnanaktan ben cee ee dedikçe o deee diyor.. kanepeden tutup yürüyor tek elini tutunca biraz yürüyebiliyor. tay tay dur diyince 5-6 sn kendi duruyor... bakalım Allah'ın izniyle ne zaman yürüyecek... senin minik kuşta neler var??

ankaralılaaaaarrr nerdesiniz...... Nurefsan topiği açtı ortadan kayboldu... Tatilde sanırım... Eee diğerleri nerde???kaydirigubbakcemile

ben burdayım
daha önce yazmıştım ama hepsi gitmiş..Etimesgutta oturuyorum..iki çocuğum var 7 yaşında bir kızım ve 1 yaşında oğlum var..

ben burdayım
daha önce yazmıştım ama hepsi gitmiş..Etimesgutta oturuyorum..iki çocuğum var 7 yaşında bir kızım ve 1 yaşında oğlum var..

Ayy sevindim valla hihoyyyt Senin oğlan erken geldi sanırım.1 yaş olmuş maşallah.Neler yapıyor.Çoğuna göre kızlar daha hızlı ama bu benim kızım için geçerli değil. Erkek yeğenim 11 aylıkken yürüdü ama benim kızda tık yok halen.Aslında yürümeye çok yaklaştı gibi hissediyorum ama cesareti yok Allah'ım ne zaman yürü derse o zaman yürür inşallah hayırlısıyla..

16 temmuzda doğdu 2 ağustostu ..kızm geç yürüdü benim 14.5 aylık tı..ama çok çabuk dillendi..

arkadaşlar izindeydim yeni geldim..bebişim ben siz yapamıyor gibi..hiç yürüme heveslisi gibi değil. yeni yeni konuşuyor işte kedilere pisi pisii, cısss diyor.Rabbim sağlık versinde her şey allahın izniyle olur inşallah.
birde aklıma uykusu çok takılıyor çok mu uyuyor diye:)gece 9 gibi yatıyor sabah 78 gibi kalkıyor gün içindede uyuyormuş.sizin uyku saatleri nasıl acaba.Kopmayalım arkadaşlar birşeyler paylaşalım.

Hoşgeldin sefalar getirdin..
Benim kızımda daha yürümüyor.. Uyusunda büyüsün maşallah kızına ne güzel Darısı başıma olsun inşallah. Bende uykusuzluktan şikayetçiyim.

maşallah uyuyan bebek daha çabuk büyür uykusu normal olması gereken şekilde..
bizde 9-10 gibi yatıyoruz ama 3-4 kere kalkıyoruz..
arkadaşım siz etimesgutun neresi acaba bende elvankent yakınızdır belki:)

suvari mh sindeyim...

Yeniden merhaba ankaralı anneler..
Benim tatlı kızımın dün doğum gününü kutladık... Koskoca 1 yılı devirdik..
Tüm Ağustos bebişlerinin geçmiş ve önümüzdeki günlerde doğum günü olanları kutluyorum.
Hepiniz İyiki Doğdunuz.hihoyyytalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…