ankaralı anneler ,ankarada cocuklara eglenilecek yerler

nisanimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
96
11
98
Ankara
anneler cocuklarimizi götürüp mutlu olduklaru yerleri paylasalım kurs olur kahvaltı mekanı olur cocuj kulüb ü vs. Ne dersiniz

aha kimse yazmamis cık cık bende pek bilmiyorum ama ostimde lale restaurant var hem annelerin rahat olabilecegi hemde icinde oyun parki olan bi yer tavsiye ederm

Merhabalar Ankara Anneleri 2017 2018 grubunda toplanalim;)

anneler cocuklarimizi götürüp mutlu olduklaru yerleri paylasalım kurs olur kahvaltı mekanı olur cocuj kulüb ü vs. Ne dersiniz

aha kimse yazmamis cık cık bende pek bilmiyorum ama ostimde lale restaurant var hem annelerin rahat olabilecegi hemde icinde oyun parki olan bi yer tavsiye ederm

Slm.. benim yakisikli biraz büyük hazranda 6 yasinda oldu.. incekte atli bahceye götürüyorum hava guzel oldugunda hem kahvalti hem ata biniyor atlari seviyor birde sipa var fıstık adinda oda ortalikta dolaşıyor besliyoruz fln :)
Gölbaşına gidiyoruz balik tutuyoruz...
ev musait oldugu icin bahceli balkonda kendimiz mangal fln yaktgimizdan piknige ihtiyac duymuyoruz..
Hava kotu oldugunda avm ler olmazsa olmaz macera adalari :)
Bir de balgat ta Job Kids oyun atolyesi var... bi kac saatligine cocugunuzu güvenle birakabilirsinz. Isterseniz oturup izleyebilirsiniz de.. Cok guzel cesitli meslek kıyafetleri giydirip oyun tarzinda uygulama yaptryorlar internetten bakabilirsiniz fiyatida cok uygun 20 30 tl gbi birseydi...

Back
X