Doğuma Hazırlık Ankaralı anneler kapı süslerinizi nereden temin ettiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi SA_AY_SAF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
S

SA_AY_SAF

Ziyaretçi
ankaralı anneler kapı süsü şeker ve şeker sepetlerinizi nereden aldınız yardımcı olursanız sevinirim

ben almadım bu hafta alcam kısmeste.izmir cad.erdoğan düğmede çok güsel kapı süsleri var moda çarşısındada var ayrıca .

şekerlerimi ben kendim yaptım.ulustaki suluhandan malzemelerini aldım içine de iyi bir pastaneden bebekli drajeler aldım.gerçekten çok hoş oldular.

kızılayda erdoğan düğmede çok güzel şeyler var gerçekten çeşit çok fazla ordan almayı düşünüyorum bende.

kızılayda moda düğme var ama çok pahalı
ulus ta halin ordaki suluhandan sepetlerimi aldım tanesi 1 ytl den çanta şeklinde üzerinde emzik var kurdeleli falan hoşuma gitmişti bide içerisine kendim şeker koydum yzaıcıdan ismini çıkarttm yapıştırdım güzel oldu fotoğraf nasıl ekleniyo ki resim ekleyim bakın
en ucuz suluhan
ulusta beşikçiler çsrşısı var ama orasıda pahalı.

eminönündeki çarşıda ne ararsan var canım. ben yine oradan alıcam bebişimin herşeyini.

kızılay Erdoğan düğmeden kapı süsümü almıştım. Çıkrıkçılar yokuşunun dibindeki soldaki sokakta bulunan bir dükkandan da diğer tüm süs ve bebek şekeri malzemelerini temin ettim.

bende erdoğan düğmeden malzemelerini aldım,bursa kumaşdan da satenini aldım,sepetimide,kapı süsümü de,şekerimi de kendim yaptım

eminönünde çok güzel süsler satılıyor gerçekten çok güzel ve fiyatıda uygun

Back
X