Ankaralı arkadaslar bakabilir mi

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.997
5.209
398
Kızlar merhaba eşimin işi nedeniyle ankaraya taşındık... Dha önce baska şehirdeydim dolayısıyla ankaralı arkadaslardan yardım istiyorum..
Allahım a cok şükür hamileyim.. Ve gebelik için iyi bir doktor arıyorum bilgisi ve ilgisi olan bir doktor ve pahalı olamayan istiyorum.. Burada Üniversite hastanelerini duydum açıkcası cok aklıma yattı ama kurtuluş tarafındayım cebeci tıp fakültesini aradım hiç bir hoca kabul etmiyor kızlar ne yapayım bana lütfen cevremde doktor hastane önerin.. Henüz doktor bulamadım ve gidemedim..

Arkadaşım Lina kadın sağlık merkezinde Dr. Sıddıka Kermalli'ye muayene oluyordu doğumu ve takibini de bu doktor yaptı. Yeri Keçiören'de galiba
Gerçi siz galiba özel istemiyorsunuz:/

Arkadaşım Lina kadın sağlık merkezinde Dr. Sıddıka Kermalli'ye muayene oluyordu doğumu ve takibini de bu doktor yaptı. Yeri Keçiören'de galiba
Gerçi siz galiba özel istemiyorsunuz:/

Devlet mi soruyorsun Canım

Kızlar özel devlet farketmez ama özeller biraz pahalı geliyor mesela bir doğum 4-5 bin arası.. Ben üniversite hastanesinde hoca arıyorum ama uygun fiyatta özel de olursa denerim

Kızlar özel devlet farketmez ama özeller biraz pahalı geliyor mesela bir doğum 4-5 bin arası.. Ben üniversite hastanesinde hoca arıyorum ama uygun fiyatta özel de olursa denerim
Canım kaç haftalıksın. 3 aydan büyük olunca devlette ki profesörler kabul etmiyor çoğu Zaman. Hacettepeyi çok övüyorlar. Bide özel hastanelerin doğum paketleri var tüm muayeneler ve doğum 5 bin falan.

Ben 5 sene orada kaldim. Hacettepenin tip Fakültesi çok yakin. Bir dene derim.

Bende gazi universitesinde dogum yaptım..Doktorum Nuray Bozkurttu..Memnundum işinin ehli biriydi..Doğumda guzel geçti...Önerebilirim gönül rahatlığıyla

Bende gazi universitesinde dogum yaptım..Doktorum Nuray Bozkurttu..Memnundum işinin ehli biriydi..Doğumda guzel geçti...Önerebilirim gönül rahatlığıyla

Çok teşekkür ederim aklımda gazi ve cebeci tıp fakültesi vardı cebeci kabul etmiyor oysa bebegim henüz 4+1... Gazi nasıl peki doktor normal doğum yanlısı mı birde ilgili mi. Kızlar cok soru sordum ama hala bulamadım bir doktor.. Birde doğuma giriolar mı. Özel oda varmı nasıl

Canım unv hastanesindeki hicbir doktor normal doguma gelmiyor.Sezeryan istersen gelir doguma..Destekliyor normal dogumu ben yaptım mesela..Isinde cok iyi ama yogun bir doktor..Bunu bilerek git uzun uzun ilgilenemiyor senle ozeldeki gibi ama takibini guzel yapıyor..Hastane guzel özel dogum odası var tek başına sancı falan cekiosun ordada yapıosun doğumu.

Ben Dr Nurten Boyraz a gidiyorum özel muayenehanesine. Çok tatlı güler yüzlü bir kadın. Çok ilgili. Fiyatı 150 lira. Gayet memnunum. Cebeci tıp fakültesinde de bir kaç kere Cem Atabekoğluna gittim, o da çok bilgili, ama konuşmuyor pek K Krizantemcicegi

Merhaba nerde acaba muayenesi
Peki tahlillerden para alıyor mu
Doğum nerde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…