ankaralı arkadaşlar yardım eder misiniz

bir_umut_yasamak

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
2.044
4.660
333
20 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım :( :(
özel hastaneler çok pahalı doğum 5 bin 6 bin çoğu, devlet hastanesine de gitmek istemiyorum duyduğum olumsuz şeylerden sonra..
lokman hekim hastaneleri uygun ama kalabalık ilgilenilmiyor diyolar
ne yapacağım ben yardım edin kızlar :( :(

bende ankarada medicanada doğum yaptım özel sağlık sigortası yaptırmıştım mapfree kontroller doğum dahil (sezeryan olmuştum) 2 günde hastanede kaldım hepsi 2200 TL tutmuştu hala varmı bu sigorta bi araştırın isterseniz

Özel Etimed Hastanesi diye bir yer var. Doğum fiyatlarını bir de oraya sorun isterseniz. Uygun olduğunu duymuştum, bir kere de doğum yapan bir arkadaşı ziyaret için gittim, ortam gayet temiz, arkadaş da halinden memnundu. Fiyat sorduğunuz vakit buraya da yazarsanız sevinirim,

Sevgiler,

20 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım :KK43: :KK43:
özel hastaneler çok pahalı doğum 5 bin 6 bin çoğu, devlet hastanesine de gitmek istemiyorum duyduğum olumsuz şeylerden sonra..
ne yapacağım ben yardım edin kızlar :KK43: :KK43:

Ben sincan koru hastanesinde doğum yaptım, sezeryan oldum ve 1250 tl ödedim epidural olsa artı 300 daha ödeyecekmişim spinal olmuştu benim, 2014 nisanındaki rakam bu, şimdi hadi olsun 2500, 5 6 dediğin hrs gibi hastaneler

Ben sincan koru hastanesinde doğum yaptım, sezeryan oldum ve 1250 tl ödedim epidural olsa artı 300 daha ödeyecekmişim spinal olmuştu benim, 2014 nisanındaki rakam bu, şimdi hadi olsun 2500, 5 6 dediğin hrs gibi hastaneler
benim evim çankayada sincan koruya 40 dakika fln uzaklıkta doğum yapacağınız hastane evinize yakın olsun deniliyor ama sorun olur mu
sizin ne kadar uzaklıktaydı?

benim evim çankayada sincan koruya 40 dakika fln uzaklıkta doğum yapacağınız hastane evinize yakın olsun deniliyor ama sorun olur mu
sizin ne kadar uzaklıktaydı?

Ben Batman'dan gelmiştim doğum için, ailem Batıkentte eşimin ailesi elvankentte, yer iki tarafa da yakındı yani, çukurambar koru daha uygun olur sana ama fiyati fazladır sanırım

Bende 18 haftalık hamileyim devam ettiğim bi yer olmasına rağmen hala emin değilim sincan lokman hekim de bahar hanıma gidiyorum xok tatlı bi bayan çok Candan onunla ilgili hiç sıkıntım yok dr çok ilgili ama hastane xok kalabalik orda doğum yapmak istediğimden emin değilim .

ben lokman hekimde doğum yaptım dr'um elif hanımdı memnundum ve ilgiliydi. ancak hemsireler için aynı seyi soyleyemeyeceğim. devlet hastanesi mantığında hemşireler. akşam 10.30 da sancım başladı öle böle sancı değil. gece 12 oldu dr u çağırın sezeryan istiyorum yapamıcam dedi. inatlaştılar cağırmadılar. sabah 4 e kadr sancı çektim. sonuç yine sezeryan

ben lokman hekimde doğum yaptım dr'um elif hanımdı memnundum ve ilgiliydi. ancak hemsireler için aynı seyi soyleyemeyeceğim. devlet hastanesi mantığında hemşireler. akşam 10.30 da sancım başladı öle böle sancı değil. gece 12 oldu dr u çağırın sezeryan istiyorum yapamıcam dedi. inatlaştılar cağırmadılar. sabah 4 e kadr sancı çektim. sonuç yine sezeryan
hadi ya :(
pek tavsiye etmiyorsunuz yani

5 bin 6 bin nasıl bir ücret ya. Ankara'da bütün hastaneler mi öyle? Benim gittiğim hastane normal 500 TL, sezaryen 700 TL. İstanbul bu arada...

Meltem aksu yaptırmıştı doğumumu, şimdi medicanaya geçmiş süper bir doktordu, sincsn koruya yeni gelen bir doktor varmış İsviçreden gelmiş diyodu arkadaşım adını öğreneyim hemen

Evet ya meltem aksu yu bende xok duydum ama medicana oldukça pahali malesef koruda günay hanımın adını duydum bende ama kararsızim hastane nasıl xok kalabalik mi

Back
X