ankaralı arkadaşlar yardım eder misiniz

Evet

canım galiba o doktor. Üçlü testte kaşesini vurunca ismini okudum. Diğerlerini de bakmıştım. Bu adam ist. Gatadan gelmiş. Çok ilgiliydi. İnşallah bir daha gittiğimde de ona denk gelirim. Görüntü iste mutlaka veriyorlar. Bana da ilk kez verdiler. Belki renkli de gösterir sana. Evet ayrıntılıya kadar bekleyeceğim bir şey almak için. Bu arada sen ankarada nerde oturuyorsun? İlk gebeliğin mi bu?

Ben bu pazartesiye randevu aldim ibrahim beye gidecegim insallah oraya da gelmistir soyledigin cihazdan. Isteyecegim kesin ins. Verirler :))

Gatanin cok yakininda oturuyorum ben yuruyerek 10 dakikada gidiyorum, evet ilk gebeligim :))

Ben bu pazartesiye randevu aldim ibrahim beye gidecegim insallah oraya da gelmistir soyledigin cihazdan. Isteyecegim kesin ins. Verirler :))

Gatanin cok yakininda oturuyorum ben yuruyerek 10 dakikada gidiyorum, evet ilk gebeligim :))
İyiymiş ben de salı günü gideceğim test sonucu almaya. Rutin kontrollere de randevuylamı gidiyorsun? Yoksa arada bir randevu mu alıyorsun? Ben daha hiç randevulu gitmedim. Randevu alınca da izin alamıyorum ya da bi işim çıkıyor. İbrahim bey in hangi gün muayenesi var? Bir de öğleden önce mi sonra mı?

İyiymiş ben de salı günü gideceğim test sonucu almaya. Rutin kontrollere de randevuylamı gidiyorsun? Yoksa arada bir randevu mu alıyorsun? Ben daha hiç randevulu gitmedim. Randevu alınca da izin alamıyorum ya da bi işim çıkıyor. İbrahim bey in hangi gün muayenesi var? Bir de öğleden önce mi sonra mı?

Yok normalde gidip sira alip muayene oluyorum gebeligin basindan beri bu 2. Gidisim zaten randevu almak ta cok zor. Dha once temel beye gitmistim o carsamba sabahtan bakiyor. Simdi de ibrahim beye randevu alabildim bu da pazartesi ogleden sonra

Ben bi kere aradım randevu için hemen düşmüştü. Ama gitmedim. Ben de bir dahakine randevulu giderim artık.. Bu arada benim adım zeynep. Belki bi gün gatada karşılaşırız:)

Kuzucuk Allah analı babalı büyütsün öncelikle Ben agustosta dogum yaptım üstelik özelde ve hersey içinde dahil 1.300 tl ödedik dogum esnasında yani ve doktorumdanda cok memnunum eger düşünürsen bi araştır Batıkent Bilgi Tıp Hastanesi yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

selam canım normal mi sezeryan mı acaba?

Bi de dokturun kimdi acaba?

Csnm etlik zubeyde de yaptim devlet ama cok ilgililer ozelde dogum yapsam bu kadar ilgilenmeslerdi. Dogumda uc kere sicak carsaf getrdiler. Sacimi oksadilar. Yataga bi damla kan degse hemen degisiyorlar. Hemsireler temizlik gorevlileri cok ilgililer . surekli gelip soruyolar agri sizin var mi. Bebege surekli bakiyorlar. Bebegim sekiz bucuk aylik cok ta iyi. Sezeryan oldum . dikislerim hemen gecti agri sizi yok hic. Yataga hic girmedim o derece. Devlet olmaz diyorsan da batikentte bilgi hastanesi bin yuz elli yl ye dogum yapti arkadasim gecrn yil. Bi arkadasim daha bes yil once orda dogum yspti. Selcuk doktor cok memnun kalmislardi ikisi de ayni doktora gitti.
Arkadaşım merhaba yakinda ben de etlik zubeyde hanimda sezaryen olacagim aklima takilan bir kac seyi sana danisabilirmiyim?

Tamamlayıcı sağlık sigortası özel hastanelerdeki fark ücretini karşılayan bir sigorta uygulaması. Özel sağlık sigortasındaki gibi ömür boyu yenileme garantisi mevcut ve ayakta tedavileri % 100 e kadar karşılıyor. Ayrıca doğum teminatı da özel sağlık sigortasına göre daha uygun fiyatlarla sigortalıya sunuluyor. Hastanelerde ortaya çıkabilecek ekstra masraflar düşünüldüğünde ve özel sağlık sigortasına bütçesi yetmeyen sigortalı adayları için çok uygun bir sigorta uygulaması. Daha detaylı bilgi almak isterseniz mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

Ben 27 mayısta memorialde yaptım doğumumu. Doktorum Meltem Aksu'ydu. Sezryan doğum oldu ama benim rahim agzi dardi ve ben asiri korkuyordum bu sebeple sezeryan oldum. Meltem hanım asla sezertan yanlisi bir doktor değil. Doktorumdan çok memnun kaldım. Ben hamile kalmadan önce sincan korudayken de kendisine gidiyordum. Fakat hamile kaldığımda koruda ayrıldığını duydum. Medicana da devam ettim kendisiyle. Daha sonra memorial e geçti biz de kendisiyle orada devam ettik. İyiki de gitmişiz. Çok ilgili süper bir doktor. Daha yeni doğum yaptığım halde hemen üye olup yazmak istedim. Çünkü meltem hanımı ben de yorumlardan bulmuştum. Bütün sorularınıza sabırla cevap veriyor. Ben doğumdan çok korkuyordum. Her gittiğimde beni cok rahatlıyordu. Bana hem doktorluk hem psikologluk yaptı. Eski hastası olduğum için İdareyle görüşüp maddi anlamda da çok yardımcı oldu. Zaten testleri filan devlette yaptırmak isterseniz hiç sknti çıkarmıyor. Her anlamda süper bi doktor. Doğumum sırasındaki desteğini de asla unutamam. Her hatırladığımda duygulaniyorum. Ben korkuyorum diye ameliyathaneye giderken hemen moral vermeye başladı. Çok tatlı dilli de bi doktor zaten. Belimden iğne yapılırken ellerimden tuttu sımsıkı bir taraftan da moral vermeye devam etti. Meltem hanim olmasa bu kadar rahat olamazdim. Ayrıca yorumlarda eli hafif diyorlardı gerçekten oyleymis. Duyduğum kötü senaryoların hiç birini yaşamadım. Çok çabuk kalktım ayağa. Hepsi meltem hanımın sayesinde. İyiki birakmamisim kendisini. İyiki onunla devam etmişim. Bebisimle de benimle de öncesinde de sonrasında da çok ilgilendi. Uzun yazdım çünkü ben hep yorumları okuyordum. Herkes görsün istedim. Gerçekten meltem hanim harika bir doktor. Eğer çok güzel bir hamilelik ve doğum gecirmek istiyorsanız kesinlikle meltem hanımı tavsiye ederim.

Back
X