Benimde doktorum dışardan gelicek Akay hastanesine baktım dün kadındogum bölümü normal devlet hastanesinden farklı değil arkasından hrs ye gittim gerçekten çok butik ve çok hoş bir hastane. Çok sakin ve hastane içinde çıt yok bir de hrs tamamen kadın doğum üzerineymiş ilk açıldıgında yenidogan bölümü vs iyi diyorlar tabi doğum yapmış birilerinin ağzından dinlemek lazım
Benimde doktorum dışardan gelicek Akay hastanesine baktım dün kadındogum bölümü normal devlet hastanesinden farklı değil arkasından hrs ye gittim gerçekten çok butik ve çok hoş bir hastane. Çok sakin ve hastane içinde çıt yok bir de hrs tamamen kadın doğum üzerineymiş ilk açıldıgında yenidogan bölümü vs iyi diyorlar tabi doğum yapmış birilerinin ağzından dinlemek lazım
o zaman cnm hem gönlüne hem kesene uygun olanı seç
hrs yi hiç bilmiyorum
sevdiysen başka
ama güveni biliyorum geçen sene babam orda hem kalp hemde bağırsak ameliyetı oldu,
süperdi ilgi
biz çok memnun ayrıldık
ödediğimiz parayı haektiyolar valla
benim doktorumda akay yada medicana ama medicanayı daha çok tercih diyorum dedi
bende ole düşünüdm zaten
Ben özele gidiyorum muayneye(200tl) oyuzden hiç bir fikrim yok tahlile vs de düzen lab gittim hep bu güne kadar
Doktorum doğum için benim seçeceğim hastaneye gelicek 3.500 den başlıyor fiyatlar 6.000-7.000 e kadar çıkıyor doktor ve hastane hepsinin ücreti içinde bu fiyatların. Ayrıca tek hastane fiyatını bilmiyorum.
Bende fiyat olarak cok yukarılara çıkmak istemedim açıkcası 5.000 tl de vermek istemiyorum (ki baştan bilseydim özel sigorta yaptırırım pişmanım çünkü herseyı karşılıyor dogum muayne vb)