• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankaralilar acil yardim lutfen

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
Konyadan hizli tren ile ankaraya gelicem.ve.ankaradan astiden istanbula otobusüm var.sikintim su hizli tren en son ulusta iniyormus sanirim ulus tren garindan asti arasi kac km????kac dk sürer yani nasil gitcem 40 dkm var zaten

tren garından aştiye taksiye bin ,10 dakikada varırsın .. 15-20 tl arası tutar taksi de ,sanırım 7-8 kilometre filandır ..

tren garından in orda alt tarafta bi geçit var ordan maltepe ankaray durağına gelirsin ankaraya bin son durak aşti zaten

tren garından çıkınca maltepe tarafına yürü alt geçitten sorarsan gösterirler maltepe de ankaray var aşti son durak zaten yada valizin varsa eğer çıkışta taksiye binebilirsin çok yazacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
en kolay ve ekonomik ulaşım şekli ulustan metroya binip kızılayda ineceksiniz..kızılayda metronun içinden çıkış yapmadan ankaraya geçiş yapıp aştide ineceksiniz..zaten aşti istasyonunda inince yürüyen merdivenler aştinin içine kadar ilerliyor..çok kolay bir şekilde ulaşırsınız..iyi yolculuklar..

Kizlar anladim ama bu ankaray metro sanirim yani metroya binmek zor olur merdivenlerden falan cocuk var yanimda valiz var en pratik ne olur

ankaray ayrı metro ayrı

tren garından inince orda birine sor maltepe ankaray durağı hemen orda elinde valiz varsa asansörle inebilirsin istersen taksiye bin ama saate göre trafik olabilir en pratiği ankarayla gitmen

Metro ve ankarayla ulustan-aştiye 7-8 durak var, kizilay da transferi de hesaba katarsan 40 dkkada ya yetisemezsin ya ucu ucuna yetisirsin ki aşti de bayaa bi yurume var.

Sana en cok uyan taksi. 20-30 civari yazar.

Ulusdan taksiye binmen en mantıklısı gar ile ulus metrosu arası yürüme mesafesi biraz var aktarma yapayım derken bütün zamanı harcarsın riske atma kendini en güzeli taksi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konyadan hizli tren ile ankaraya gelicem.ve.ankaradan astiden istanbula otobusüm var.sikintim su hizli tren en son ulusta iniyormus sanirim ulus tren garindan asti arasi kac km????kac dk sürer yani nasil gitcem 40 dkm var zaten

en kolayı indiğin yerden az bir mesafe yürüyerek metroya bin, kızılayda inip ankaraya bindiğinde 8 dk için de aştidesin.

Back
X