Çocuk Hastalıkları Ankaralılar bakabilirmi? 2 yaş mr çekimi :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mazef

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
7.428
5.390
198
Herkese hayırlı akşamlar.
2 yaşında bir kızım var. 3 ay kadar önce elinin üzerinde bir şişlik fark ettim.kemik gibiydi doktora götürdüm film çekildi.doktor ufak dusmelerde böyle şeyler olabiliyor geçecektir dedi.
Bir ay kadar önce tekrar başka doktora götürdüm.gecmedigini belirttim. Film istedi filmde gene birşey cikmadi. Üniversite hastanesine gidin mr çekilmesi gerek dedi.

Öğrenmek istediğim hangi hastaneyi önerirsiniz. Randevu zaten alınmıyor hadi bir şekilde aldım götürdüm diyelim mr için çok gün veriyorlar. Hadi onuda atlattık diyelim mr nasıl çekiliyor.uni hastanelerinde çocuğuna mr çektiren varmı. Uyutuluyormus sanırım. Uyutma dan önce anneden ayırıyorlarmis gerçekten öyle mi. Ve son ana kadar anneden ayrı kaliyormus. Haftalardır düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Hem elindeki ne kötü birşey mi diyorum hemde bozulacak psikolojisini düşünüyorum.zaten doktordan hastanelerden çok korkuyorum.
Bilenler bildiğini paylasabilirmi. Yada farklı önerisi olan varsa dinlemeye hazırım. Şimdiden teşekkür ederim.

Mune Mune abla konum bu başlığa uygun değil biliyorum ama cevaba gerçekten ihtiyacım var bir günlüğüne burda kalabilirmi:dua:

Canım ameliyat olsa yine anneden ayrılacak. Sağlık durumu bu anneden ayrılmasını dert etme bence. Hacettepe hastanesi çocuk hastalıkları birimine başvurun pediyatriğe yönlendirirler zaten. Oradan mr çekimine gidersiniz. tobb üniversitesi hastanesi de çok iyi tavsiye edebilirim

Canım ameliyat olsa yine anneden ayrılacak. Sağlık durumu bu anneden ayrılmasını dert etme bence. Hacettepe hastanesi çocuk hastalıkları birimine başvurun pediyatriğe yönlendirirler zaten. Oradan mr çekimine gidersiniz. tobb üniversitesi hastanesi de çok iyi tavsiye edebilirim
Psikolojisi bozulacak diye çok korkuyorum. Zaten yeni düzelmeye başlamıştı. Ameliyatı şimdilik düşünmek bile istemiyorum

Hacettepe de mr çektirmedim ama başka rahatsızlıkları çok gittik kızımla. Ben memnun kalmıştım.

Hiç korkma psikolojisi bozulacak diye çocuk uyuyor oluyor tüm bu süre zarfında oyüzden etkileneceğini sanmıyorum benim kardeşime bir ameliyat için doktorlar meyve suyu vermişler annemin yanında meyve suyunu içmiş sonrasını, ameliyat haneye gidişini hatırlamıyor uyuduğu için. Hacettepeye gidin daha hassas ve duyarlı davranırlar.

Hiç korkma psikolojisi bozulacak diye çocuk uyuyor oluyor tüm bu süre zarfında oyüzden etkileneceğini sanmıyorum benim kardeşime bir ameliyat için doktorlar meyve suyu vermişler annemin yanında meyve suyunu içmiş sonrasını, ameliyat haneye gidişini hatırlamıyor uyuduğu için. Hacettepeye gidin daha hassas ve duyarlı davranırlar.
İşte ben uyutmadan önce anneden ayırıyorlarmis diye duydum.cekincem o.ege benim yanımda uyutacaklarsa problem yok. Siz hacattepede muayene oldunuz mu hic

Ben kızıma çektirdim. Hem 11 aylıkken hem de daha sonra bir kaç kere. Meyve suyuynun içine ilacı katıyoruz içiyor. Ben mr da bile başında bekledim hep. Ama başka şehirdeyim her hastanede farklı mı olur bilmiyorum.

Oğlum 3 yaşına yakın ameliyat oldu

Önce basit bir uyutucu verdiler odasında sonra ameliyathaneye alıp orada uyuttular

Odaya geri de uyutulmuş getirdiler

Ameliyata yahut o güne dair hiçbir şey hatırlamıyor

Arada bir hastane yatağını araba yapıp babası iki oynadığını hatırlıyordu

Bunu korkmayın diye anlattım onlar fark etmiyorlar ona göre hafif doz ile başlayıp anne yanından alıyorlar ayılmadan da getiriyorlar

Ankara da hastane bilmiyorum

İşte ben uyutmadan önce anneden ayırıyorlarmis diye duydum.cekincem o.ege benim yanımda uyutacaklarsa problem yok. Siz hacattepede muayene oldunuz mu hic
Tam olarak hatırlayamıyorum gazi miydi hacettepe mi kardeşimin ameliyatı ben gitmedim hiç. Demek istedigim devlet hastanesi degil de üniversite hastanesine gidin özellikle daha özenli ve dikkatlice davranırlar. Gazi yada hacettepeye randevu almak biraz zor oluyor ama uzun süre sonrasına veriliyor randevular. Bir yakınım da bu ikisinden birinde mr çektirdi sorarım nasıl oldugunu cevap alırsam yazarım size.

Hacettepe işler çok uzun sürüyor ve eskisi gibi bilinen derecede iyi değil malesef. Tıp fakültesini öneririm sna

onceliginiz hacettepe olsun derim ben de hep hastane terciimi ondan yana kullandim kaldi ki mr kolay birsey degil onun icin gerekirse cekerler once muayene ederler sonra gerekli gorurlerse mr isterler cocugunuzu yipratmazlar

randevu icin once cocuk hastaliklarindan yani pediatriden gin almaniz lazim yoksa direk mr icin gun vermezler sabah saat 8 e 10 kala aramaya basladim hemen randevu aldim.gecikmeden arayin 8den sonra viraz zor hastane icinde olsaniz bile baska turlu randevu verilmiyor

Ben boyun mr'ı çektirdiğimde yanıma eşimi de aldılar. 2 yaşındaki çocuk narkozlu bile olsa bence yalnız kalmamalı. Çocuğunuzun yanında mr odasına girebileceğiniz bir merkez bulun. Yalnız girmesine ben de kesinlikle razı olmazdım.

Bildiğim mr nerkezleri cinnah'ta visart ve tunalı'da egerad. Arayıp bi sor istersen.

Herkese hayırlı akşamlar.
2 yaşında bir kızım var. 3 ay kadar önce elinin üzerinde bir şişlik fark ettim.kemik gibiydi doktora götürdüm film çekildi.doktor ufak dusmelerde böyle şeyler olabiliyor geçecektir dedi.
Bir ay kadar önce tekrar başka doktora götürdüm.gecmedigini belirttim. Film istedi filmde gene birşey cikmadi. Üniversite hastanesine gidin mr çekilmesi gerek dedi.

Öğrenmek istediğim hangi hastaneyi önerirsiniz. Randevu zaten alınmıyor hadi bir şekilde aldım götürdüm diyelim mr için çok gün veriyorlar. Hadi onuda atlattık diyelim mr nasıl çekiliyor.uni hastanelerinde çocuğuna mr çektiren varmı. Uyutuluyormus sanırım. Uyutma dan önce anneden ayırıyorlarmis gerçekten öyle mi. Ve son ana kadar anneden ayrı kaliyormus. Haftalardır düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Hem elindeki ne kötü birşey mi diyorum hemde bozulacak psikolojisini düşünüyorum.zaten doktordan hastanelerden çok korkuyorum.
Bilenler bildiğini paylasabilirmi. Yada farklı önerisi olan varsa dinlemeye hazırım. Şimdiden teşekkür ederim.
hacettepede oğlum çekildi anne yanında durabiliyor ve zorunlu olmadıkca uyutmuyorlar

Back
X