canım batıkent bilgi hastanesinde baran hanım var çok ii hastane özel ve sigortalıya 20 ytl muayne ücretiyle bakıyolar ben oraya gidiyorum çok memnunum tabi hamile değilim tedavi için gidiyorum.kızlar ben ankarada doktora henüz gitmedim.ve doktor bilmiyorum.bu günledede gitmem lazım artık ikili test zamanı geldiücreti uygun ve hemen randevu alabilecegim bir hastane arıyorum.tabi doktoruda iyi olsun.mümkünmü acaba:uhm:lütfen bi cevap verin yaaaaaaaaaaaa.evde kafayı yiycemmm doktorsuzluktan
ne zamana randevu veriyorlar canım hemen ertesi güne falan verirlermi?
canım çağ hastanesi muayene fark ücreti almıyomuş
ama tahlillere ne kadar alıyo bilmiyorum arayıp sorman lazım bide lokman hekimdenden çağ danada randevu alıcaksan daha dün ikisinide aradım 7 ağustosa kadar dolu haberin olsun
inan bende bulamadım dr sen bulursan haber ver
canım ben 4 ay önce batıkentte bilgi hastanesinde doğum yaptım doktorum selçuk aslandı orada birde baran hanım var ama benim sana tavsiyem selçuk bey olur inanılmaz ilgili bir doktor
demircool canım ben de batıkentteyim bilgi hastanesinde selçuk beyi bende duydum hastane inönü mahallesinde. istanbul yolundan carrefour'un oradan yani jandarma kavşağından girince ilk göbekten sola dönüyosun hiç bir yere sapmadan direk gidiyosun sol kolda kalıyor zaten oraya gidince görürsün. muayane ücreti 10ytl -20ytl . tahlillere de para almıyorlar diye biliyorum eğer sosyal güvencen varsa. kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?