- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
Çok yüksek,memnun olmayanları da okumuştumEren Tastanin fiyati ne kadar? Bide onun sayfasinda cok resim yok
Tural Fatullayev'e ameliyat oldum daha 38 gün ilerde ne olur bilemem ama şimdilik memnunum araştırabilirsiniz istersenizAraştıracak zamanım yok.Parası önemli değil bana en iyi doktor lazım.Tercih edecek olsanız şüphesiz kimi tercih ederdiniz
Baris Cakirda ayni, hem cok pahali hemde fazla resim yokÇok yüksek,memnun olmayanları da okumuştum
Çok paylaşım yapanda iyi olacak diye birşey yok yakın çevremden biliyorum en güzelini koyuyorlar hatta o resimlere photoshop yapan bile var.Eren Tastanin fiyati ne kadar? Bide onun sayfasinda cok resim yok
Evet farkettim, bide eski hali normal ama yeni hali filtrede yapiyorlar. Oyüzden ameliyat olmus kisilerden resim yada video istemek daha iyi. Kadinlar kulubü gercekten cok faydaliymis :)Çok paylaşım yapanda iyi olacak diye birşey yok yakın çevremden biliyorum en güzelini koyuyorlar hatta o resimlere photoshop yapan bile var.
Sen ameliyat oldunmu?Çok paylaşım yapanda iyi olacak diye birşey yok yakın çevremden biliyorum en güzelini koyuyorlar hatta o resimlere photoshop yapan bile var.
Real self diye bir site var sanırım buydu adı benim çok beğendiğim bilindik bir doktor vardı birde reddit diye bir site var oradada çıkıyor bazen şikayetler ameliyat olacağınız doktorun adını ingilizcede aratın yabancıların yorumlarını sildirmek kolay değil photoshop yapıldığını ben orada okudum ilkEvet farkettim, bide eski hali normal ama yeni hali filtrede yapiyorlar. Oyüzden ameliyat olmus kisilerden resim yada video istemek daha iyi. Kadinlar kulubü gercekten cok faydaliymis :)
Senin burnun ne durumda, hatirladigim.kadariyla memnun degildin simdilik. Resim yollamak istermisin?Çok yüksek,memnun olmayanları da okumuştum
Oldum 17 gün oldu şuan memnunum.Sen ameliyat oldunmu?
Aksam bi bakiyim unutmazsamReal self diye bir site var sanırım buydu adı benim çok beğendiğim bilindik bir doktor vardı birde reddit diye bir site var oradada çıkıyor bazen şikayetler ameliyat olacağınız doktorun adını ingilizcede aratın yabancıların yorumlarını sildirmek kolay değil photoshop yapıldığını ben orada okudum ilk
Gecmis olsun :)Oldum 17 gün oldu şuan memnunum.
Memnun olmayanları nerede okudunuz.seçeneklerim arasındaydı okadar para verip mutsuz olmak istememÇok yüksek,memnun olmayanları da okumuştum
Tural Fatullayev seçme nedeniniz neydi.Kusura bakmayın doktorlar konusunda çok bilgisizim.Ama randevu alıp görüşeceğimTural Fatullayev'e ameliyat oldum daha 38 gün ilerde ne olur bilemem ama şimdilik memnunum araştırabilirsiniz isterseniz
Barış Çakırı önerir misiniz.Ankaradan İstanbula gitmeye değer mi sizceBaris Cakirda ayni, hem cok pahali hemde fazla resim yok
Doğal bir burun istiyordum, kalkık bir burun da istemiyordum. Yaptığı burunları beğendim ve görüşmeye gittim. Görüşmede de güven verince tam kararımı verdim. Bir de burda çok araştırdım yorumları ve çoğunluk memnunduTural Fatullayev seçme nedeniniz neydi.Kusura bakmayın doktorlar konusunda çok bilgisizim.Ama randevu alıp görüşeceğim
Ben ameliyat olmadim oyüzden hicbirsey diyemem. Bana sorarsan ben olmam cünkü hem cok pahali hemde sayfasinda hastalarin son durum hali yokBarış Çakırı önerir misiniz.Ankaradan İstanbula gitmeye değer mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?