Ankara’nın en iyi burun estetiği doktoru kim lütfen acil

Eren Taştan ve Tural Fatullayev ‘i bir araştırın isterseniz.Ben revizyon için düşünmüştüm ama tarz olarak doğal burunlar yaptıkları için emin olamıyorum.

İkisi de çok paylaşım yapmıyor.İyi doktorlar olduklarını biliyorum ama insan farklı kişilerde farklı sonuçlar görmek istiyor.

Çok paylaşım yapanda iyi olacak diye birşey yok yakın çevremden biliyorum en güzelini koyuyorlar hatta o resimlere photoshop yapan bile var.
Evet farkettim, bide eski hali normal ama yeni hali filtrede yapiyorlar. Oyüzden ameliyat olmus kisilerden resim yada video istemek daha iyi. Kadinlar kulubü gercekten cok faydaliymis :)

Evet farkettim, bide eski hali normal ama yeni hali filtrede yapiyorlar. Oyüzden ameliyat olmus kisilerden resim yada video istemek daha iyi. Kadinlar kulubü gercekten cok faydaliymis :)
Real self diye bir site var sanırım buydu adı benim çok beğendiğim bilindik bir doktor vardı birde reddit diye bir site var oradada çıkıyor bazen şikayetler ameliyat olacağınız doktorun adını ingilizcede aratın yabancıların yorumlarını sildirmek kolay değil photoshop yapıldığını ben orada okudum ilk

Aksam bi bakiyim unutmazsam
Ben ilk baslarda googleden yazinca hep bu sayfa cikiyordu, dedim üyle olayim bari

Tural Fatullayev seçme nedeniniz neydi.Kusura bakmayın doktorlar konusunda çok bilgisizim.Ama randevu alıp görüşeceğim
Doğal bir burun istiyordum, kalkık bir burun da istemiyordum. Yaptığı burunları beğendim ve görüşmeye gittim. Görüşmede de güven verince tam kararımı verdim. Bir de burda çok araştırdım yorumları ve çoğunluk memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…