- 16 Temmuz 2022
- 189
- 493
- 23
- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
Onu bilmiyorum ama mutlaka hastaların 6. ay fotoğraflarına bakın. Ameliyattan çıkınca belli olmuyor çünkü.Araştıracak zamanım yok.Parası önemli değil bana en iyi doktor lazım.Tercih edecek olsanız şüphesiz kimi tercih ederdiniz
Her platformda var doktorun ismini aratmadiniz mi hiç ? Şikayet siteleri dahil kendi google sayfası vs. Fiyatı ne böyle Allah aşkına revizyon hastasından 500 bin fiyat istemiş,doktor illa ki iyidir,buna hicbir sözüm yok ama bu fahis fiyatlar normal değil..... ameliyat yapmak istemediklerine bu fiyatı veriyor kesin..Memnun olmayanları nerede okudunuz.seçeneklerim arasındaydı okadar para verip mutsuz olmak istemem
Gecmis olsun :)Doğal bir burun istiyordum, kalkık bir burun da istemiyordum. Yaptığı burunları beğendim ve görüşmeye gittim. Görüşmede de güven verince tam kararımı verdim. Bir de burda çok araştırdım yorumları ve çoğunluk memnundu
Teşekkürler :) size zaten daha öncesinde fotoğraf yollamıştım ve konuşmuştukGecmis olsun :)
Sakincasi yoksa resim gönderebilirmisin?
500 mü şaşırmış artıkHer platformda var doktorun ismini aratmadiniz mi hiç ? Şikayet siteleri dahil kendi google sayfası vs. Fiyatı ne böyle Allah aşkına revizyon hastasından 500 bin fiyat istemiş,doktor illa ki iyidir,buna hicbir sözüm yok ama bu fahis fiyatlar normal değil..... ameliyat yapmak istemediklerine bu fiyatı veriyor kesin..
Ben Vildan Baştürk e oldum çok ilgili ve güzel geçti ameliyatım zaten eşi de gazide kbb daAraştıracak zamanım yok.Parası önemli değil bana en iyi doktor lazım.Tercih edecek olsanız şüphesiz kimi tercih ederdiniz
Haha evetTeşekkürler :) size zaten daha öncesinde fotoğraf yollamıştım ve konuşmuştuk
Görüşmeye giden herkes memnun ayrılıyor sanırım.Ameliyat randevularını da 5 ay sonraya veriyor diyorlar doğru mu?Doğal bir burun istiyordum, kalkık bir burun da istemiyordum. Yaptığı burunları beğendim ve görüşmeye gittim. Görüşmede de güven verince tam kararımı verdim. Bir de burda çok araştırdım yorumları ve çoğunluk memnundu
5 ay sonraya verdikleri de var evet. Ameliyat günleri genelde çok dolu oluyor ama iptal olursa öne cekebiliyorlar ameliyatinizi. Ben burnumdan şu anlık memnunum daha yeni ama. Pek kavis vermiyor buruna ama görüşmeniz lazım tabii.Görüşmeye giden herkes memnun ayrılıyor sanırım.Ameliyat randevularını da 5 ay sonraya veriyor diyorlar doğru mu?
Burnunuzu çok merak ettim.Ben abartılı olmayan bir kavis,düzgün bir uç ve bırun sırtı düzensizliklerimin giderilmesini istiyorum.Sonbaharda üşenmeyip Ankara’ya gidip bir görüşeceğim. İnstagram’da paylaştıkları çok tarzım değil,muhtemelen onlar kendi beğendiği burunlar.Ancak nadir attığı hikayelerinde istediğim gibi sonuçlar da görüyorum zaman zaman.
Öne çekilmesi çok önemli değil.Beş ay sonrada olur.Önemli olan görüş almak,kim ne yapabilir onu öğrenmek benim için.Bir yılım dolmadığından görüşmelere gidemiyorum bu da büyük bir belirsizlik ve rahatsızlık yaratıyor bende.5 ay sonraya verdikleri de var evet. Ameliyat günleri genelde çok dolu oluyor ama iptal olursa öne cekebiliyorlar ameliyatinizi. Ben burnumdan şu anlık memnunum daha yeni ama. Pek kavis vermiyor buruna ama görüşmeniz lazım tabii.
Umarim güvenilir bir doktor bulursunuz ve istediğiniz buruna sahip olursunuzÖne çekilmesi çok önemli değil.Beş ay sonrada olur.Önemli olan görüş almak,kim ne yapabilir onu öğrenmek benim için.Bir yılım dolmadığından görüşmelere gidemiyorum bu da büyük bir belirsizlik ve rahatsızlık yaratıyor bende.
500 nedir yahu.Okadar veremem ama 100 e kadar çıkabilirim.Şans işi ama ben bu ameliyatı bikere olayım birdaha uğraşmayayım istiyorum.Eğer sonuç kötü olursa psikolojim kaldırmaz.Oyuzden kredi çekip en iyi doktora olmaya razıyım.Eren Beye ameliyat olup sonucundan memnun olmayan okudum.Ama gidip bir görüşeceğim en azından aklımda kalmasınHer platformda var doktorun ismini aratmadiniz mi hiç ? Şikayet siteleri dahil kendi google sayfası vs. Fiyatı ne böyle Allah aşkına revizyon hastasından 500 bin fiyat istemiş,doktor illa ki iyidir,buna hicbir sözüm yok ama bu fahis fiyatlar normal değil..... ameliyat yapmak istemediklerine bu fiyatı veriyor kesin..
Neden kavis vermiyor doktorun tarzı mı bu yoksa hastalar mı böyle istiyor5 ay sonraya verdikleri de var evet. Ameliyat günleri genelde çok dolu oluyor ama iptal olursa öne cekebiliyorlar ameliyatinizi. Ben burnumdan şu anlık memnunum daha yeni ama. Pek kavis vermiyor buruna ama görüşmeniz lazım tabii.
Doktorun tarzı daha çok böyle instagramdan bakabilirsinizNeden kavis vermiyor doktorun tarzı mı bu yoksa hastalar mı böyle istiyor
Revizyona ne kadar fiyat veriyor bilginiz varsa özelden yazar mısınjzDoktorun tarzı daha çok böyle instagramdan bakabilirsiniz
Revizyon hakkında bir fikrim yok benim ilk ameliyatım olduRevizyona ne kadar fiyat veriyor bilginiz varsa özelden yazar mısınjz
Geçmiş olsun canımRevizyon hakkında bir fikrim yok benim ilk ameliyatım oldu
Teşekkür ederiimGeçmiş olsun canım
Randevu aldım sizin öneriniz ile.Normalde ekime randevu vermişti şansıma bir hasta iptal edince yarın için boşluk oluştu.Kavis meselesini soracağım ama doktora alışık olmadığı birşey yaptırmak da istemiyorum.Muayene ücretli mi ben sormayı unuttum.Teşekkür ederiim
Muayene ücretli değilRandevu aldım sizin öneriniz ile.Normalde ekime randevu vermişti şansıma bir hasta iptal edince yarın için boşluk oluştu.Kavis meselesini soracağım ama doktora alışık olmadığı birşey yaptırmak da istemiyorum.Muayene ücretli mi ben sormayı unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?