ankastre fırın beni deli edecekk :(

g_mutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
2.097
2.792
133
36
kızlar 1,5 aylık evliyim ve siyah camlı ankastre fırın ve ocak kullanıyorum.. ve tahmin edileceği üzere yemek yaparken tüm yağ, su herşey sıçrıyo ve sildiğim zaman izler kalıyo.. kullananlar nasıl temizliyo bilgi verirse çok sevinicem 2 saat ocak temizlemekle geçiyo her yemek yapışımda ((((

vileda nın kullanıorum zaten ama ne yapıcamı şaşırdım :/

cam bezi deneseniz? ya da bir yerden gözlük camı bezi bulma şansınız var ise? ben evde ki camları bile gözlük beziyle siliyorum.

Evlenmeden önce annem gri ablam siyah camlı ankastre kullanıyordu. Burdan tecrübe edinerek gidip bembeyaz setimi aldım, mutluyum, huzurluyum, temizim.

Camsille silmeyi deneyebilirsin, az biraz işe yarıyor.

cam bezı kullan cnm bırde bulasık makınesının parlatıcısıyla sıl

Merhaba canım, bende aynı dertten muzdaribim, dene bakalım işe yararsa yaz olur mu? cifliyorum falan ama resmen işkence çekiyorum:)
Evet canım birde çalışınca eve gidince hemen yemek yapma derdine düşüyorum,yemek 30 dk. alıyo ocağı temizlemem 1 saati geçiyo bu akşam denemi düşünüyorum bakalım sonucu yarın yazarım :)

Evlenmeden önce annem gri ablam siyah camlı ankastre kullanıyordu. Burdan tecrübe edinerek gidip bembeyaz setimi aldım, mutluyum, huzurluyum, temizim.

Camsille silmeyi deneyebilirsin, az biraz işe yarıyor.
Keşke bende beyaz alsaydım diye düşünüyorum ah akılsız kafam şimdi uğraşıp duruyorumm

Evet canım birde çalışınca eve gidince hemen yemek yapma derdine düşüyorum,yemek 30 dk. alıyo ocağı temizlemem 1 saati geçiyo bu akşam denemi düşünüyorum bakalım sonucu yarın yazarım :)
Tamam canım ben biraz önce öğle arası bi yemek yaptım akıllara zarar akşam git temizle şimdi :)

Ben eğer ki kızartma gibi sağa sola sıçrayan birşey Yapıyorsam, yada tembelliğim üstümde ise, üzerini alüminyum folyo ile kaplıyorum, kaldırınca temiz çıkıyor ama öyle genel bir temizlik 3 yapıyorsam sadece bulaşık deterjanıyla (Fairy) üzerini silip duruluyorum. sonra camsil kağıt havluyla siliyorum ve iz kalmıyor...

hala iz varsa sirkeli su iyi temizliyo. Kağıtla kuruluyorum. Kağıt havlu istemem derseniz kaliteli bir cam bezi de iyi iş görüyor.
Marka ile de alakalı bir durum. Malesef...

alüminyum folya ile ocağın üstünü mü kaplıyorsunuz yani?

evet camlı kısımlarının üstüne koyuyorum.
yağ gelmemiş oluyor.
sirkeli suyu da dene. yada şu hazır satılan limon suları var ya onlarda çok iyi temizliyor...
Teşekkür ederim canım deneyeceğim, çünkü dün çok kötü durumdaydı ocağım baya bi uğraştım temizlemek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…