canım microfiber viledanın kullanıorum ama malesefMikrofiber bezler imdadiniza yetisir :)
Viledanin ki guzel degil zaten. Baska markalari da deneyin bencecanım microfiber viledanın kullanıorum ama malesefteşekkür ederim yinede
hmm iyi fikir aslında :) bunu denicemm teşekkür ederimcam bezi deneseniz? ya da bir yerden gözlük camı bezi bulma şansınız var ise? ben evde ki camları bile gözlük beziyle siliyorum.
Merhaba canım, bende aynı dertten muzdaribim, dene bakalım işe yararsa yaz olur mu? cifliyorum falan ama resmen işkence çekiyorum:)hmm iyi fikir aslında :) bunu denicemm teşekkür ederim
Evet canım birde çalışınca eve gidince hemen yemek yapma derdine düşüyorum,yemek 30 dk. alıyo ocağı temizlemem 1 saati geçiyoMerhaba canım, bende aynı dertten muzdaribim, dene bakalım işe yararsa yaz olur mu? cifliyorum falan ama resmen işkence çekiyorum:)
Keşke bende beyaz alsaydım diye düşünüyorumEvlenmeden önce annem gri ablam siyah camlı ankastre kullanıyordu. Burdan tecrübe edinerek gidip bembeyaz setimi aldım, mutluyum, huzurluyum, temizim.
Camsille silmeyi deneyebilirsin, az biraz işe yarıyor.
Tamam canım ben biraz önce öğle arası bi yemek yaptım akıllara zarar akşam git temizle şimdi :)Evet canım birde çalışınca eve gidince hemen yemek yapma derdine düşüyorum,yemek 30 dk. alıyo ocağı temizlemem 1 saati geçiyobu akşam denemi düşünüyorum bakalım sonucu yarın yazarım :)
Ben eğer ki kızartma gibi sağa sola sıçrayan birşey Yapıyorsam, yada tembelliğim üstümde ise, üzerini alüminyum folyo ile kaplıyorum, kaldırınca temiz çıkıyorkızlar 1,5 aylık evliyim ve siyah camlı ankastre fırın ve ocak kullanıyorum.. ve tahmin edileceği üzere yemek yaparken tüm yağ, su herşey sıçrıyo ve sildiğim zaman izler kalıyo.. kullananlar nasıl temizliyo bilgi verirse çok sevinicem 2 saat ocak temizlemekle geçiyo her yemek yapışımda((((
alüminyum folya ile ocağın üstünü mü kaplıyorsunuz yani?Ben eğer ki kızartma gibi sağa sola sıçrayan birşey Yapıyorsam, yada tembelliğim üstümde ise, üzerini alüminyum folyo ile kaplıyorum, kaldırınca temiz çıkıyorama öyle genel bir temizlik 3 yapıyorsam sadece bulaşık deterjanıyla (Fairy) üzerini silip duruluyorum. sonra camsil kağıt havluyla siliyorum ve iz kalmıyor...
hala iz varsa sirkeli su iyi temizliyo. Kağıtla kuruluyorum. Kağıt havlu istemem derseniz kaliteli bir cam bezi de iyi iş görüyor.
Marka ile de alakalı bir durum. Malesef...
evet camlı kısımlarının üstüne koyuyorum.alüminyum folya ile ocağın üstünü mü kaplıyorsunuz yani?
Teşekkür ederim canım deneyeceğim, çünkü dün çok kötü durumdaydı ocağım baya bi uğraştım temizlemek için :)evet camlı kısımlarının üstüne koyuyorum.
yağ gelmemiş oluyor.
sirkeli suyu da dene. yada şu hazır satılan limon suları var ya onlarda çok iyi temizliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?