kızlar taşınma telaşesinden yazamadım.ben ankastre setimi aldım.arçelik ankastre setlerde ' şık paket ' olanından aldım.1900 tl ye.aslında silverline çok istiyordum aldığım arçelikten çok daha fazla özelliğe sahip olan 1500 tl lik paketi vardı ama eşim illaki tutturdu bilindik bi marka olsun servis ağı daha fazla olur diye,arçeliği almak zorunda kaldım.memnunum setimden,davlumbazım çok iyi çekiyor,ocağında temizliği kolay,fırınım iyi ğişiriypr.tavsiye edebilirim.ama hala daha aklımda sılverlinedaki bi sürü özellik var.sadece markaya para vermiş olduk anlıcağınız.
slm kızlar bende çok yorum okudum çok marka dolaştım ama bir türlü karar vemedim hangi markayı alacağıma.ankastre set düğşünüyorum beyazmı alsam siyahların temizliği zor oluyorumuş. dün bi mağzayı dolaştık ıcf ve mekappa satıyordu adam. 1.000,00-1.500,00 tl arası alınır fiyatlar iyi. açıkcası diğer ismi duyulmuşlar da çok pahalı. bu markaları kullanıp memnun kalan varmı. cvp bekliyorum.lütfen.
slm kızlar bende çok yorum okudum çok marka dolaştım ama bir türlü karar vemedim hangi markayı alacağıma.ankastre set düğşünüyorum beyazmı alsam siyahların temizliği zor oluyorumuş. dün bi mağzayı dolaştık ıcf ve mekappa satıyordu adam. 1.000,00-1.500,00 tl arası alınır fiyatlar iyi. açıkcası diğer ismi duyulmuşlar da çok pahalı. bu markaları kullanıp memnun kalan varmı. cvp bekliyorum.lütfen.
kesinlikle beyaz almanı tavsiye ederim 7 aydır ıcf kullanıyorum ankastre memnunum siyahın temizliği deli ediyor
ankastre set olarak bosch'dan classic 3 düşünüyorum kullanan var mı?
Kızlar ben de yorumlardan beyaz silverline set almaya karar verdim ama akşam küger diye alman Türk yapımı davlumbazlar gördüm çok sessiz diyor. Kafam karıştı. Var mı bu markayı kullanıp memnun olan?
bizde küger lavbumbaz almaya karar verdik. çok sessiz çalısıyor araştırdıgımız kadar.kullandıgımızda izlenımlerımı sizlerle paylaşacagım arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?