O Oykusare Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2015 60 21 8 34 23 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykusare #1 Arkadaşlar yeni evimize ankastre set almayı düşünüyoruz. Dolaplar kahverengi beyaz..beyaz ankastre almak istiyorum ama siyah da çok hoşuma gidiyor.. siyahin kullanımı temizliği zor diyorlar.. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirimmm..
Arkadaşlar yeni evimize ankastre set almayı düşünüyoruz. Dolaplar kahverengi beyaz..beyaz ankastre almak istiyorum ama siyah da çok hoşuma gidiyor.. siyahin kullanımı temizliği zor diyorlar.. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirimmm..
O Oykusare Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2015 60 21 8 34 23 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykusare #2 Kimsenin fikri yok mu arkadaşlar.. yardımlaşma platformu sanıyordum burayı .
_Verda_ 𝓚𝓾𝓼̧𝓸̈𝓵𝓾̈𝓻𝓼𝓮𝓷𝓾𝓬̧𝓾𝓼̧𝓾𝓱𝓪𝓽ı𝓻𝓵𝓪 Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 19.193 116.749 798 24 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykusare #3 Siyah kullanan biri olarak, kesinlikle beyazı tavsiye ederim.
O Oykusare Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2015 60 21 8 34 24 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykusare #4 Enyalios .!.: Siyah kullanan biri olarak, kesinlikle beyazı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Temizlik sıkıntı oluyor değil mi..
Enyalios .!.: Siyah kullanan biri olarak, kesinlikle beyazı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Temizlik sıkıntı oluyor değil mi..
_Verda_ 𝓚𝓾𝓼̧𝓸̈𝓵𝓾̈𝓻𝓼𝓮𝓷𝓾𝓬̧𝓾𝓼̧𝓾𝓱𝓪𝓽ı𝓻𝓵𝓪 Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 19.193 116.749 798 24 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykusare #5 Oykusare .!.: Temizlik sıkıntı oluyor değil mi.. Genişletmek için tıkla... Evet benim buzdolabı ve diğer beyaz eşyalarım da siyah.. ankastre setim de dahil. Bir hevesle zarif duruyor diye aldım pişman oldum.. Sürekli elin üstünde olmalı, hep silmelisin. Yoksa lekeyi çok belli ediyor. Benden sonra alanlara tek tercih beyaz 'ı tavsiye ettim, hepsi memnun şimdi. Sana da tavsiye ederim..
Oykusare .!.: Temizlik sıkıntı oluyor değil mi.. Genişletmek için tıkla... Evet benim buzdolabı ve diğer beyaz eşyalarım da siyah.. ankastre setim de dahil. Bir hevesle zarif duruyor diye aldım pişman oldum.. Sürekli elin üstünde olmalı, hep silmelisin. Yoksa lekeyi çok belli ediyor. Benden sonra alanlara tek tercih beyaz 'ı tavsiye ettim, hepsi memnun şimdi. Sana da tavsiye ederim..
O Oykusare Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2015 60 21 8 34 24 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykusare #6 Bebeğim var zaten şimdi ikinciyi düşünüyorum..bebekle de zor olur doğru soyluyorsun .. teşekkür ederim canım
Bebeğim var zaten şimdi ikinciyi düşünüyorum..bebekle de zor olur doğru soyluyorsun .. teşekkür ederim canım
_Verda_ 𝓚𝓾𝓼̧𝓸̈𝓵𝓾̈𝓻𝓼𝓮𝓷𝓾𝓬̧𝓾𝓼̧𝓾𝓱𝓪𝓽ı𝓻𝓵𝓪 Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 19.193 116.749 798 24 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykusare #7 Oykusare .!.: Bebeğim var zaten şimdi ikinciyi düşünüyorum..bebekle de zor olur doğru soyluyorsun .. teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek. Hayırlı olsun yeni eviniz. İyi günlerde kullanın inşallah..
Oykusare .!.: Bebeğim var zaten şimdi ikinciyi düşünüyorum..bebekle de zor olur doğru soyluyorsun .. teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek. Hayırlı olsun yeni eviniz. İyi günlerde kullanın inşallah..
O Oykusare Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2015 60 21 8 34 24 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykusare #8 Enyalios .!.: Rica ederim ne demek. Hayırlı olsun yeni eviniz. İyi günlerde kullanın inşallah.. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler..
Enyalios .!.: Rica ederim ne demek. Hayırlı olsun yeni eviniz. İyi günlerde kullanın inşallah.. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler..