Doğuma Hazırlık anket

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tek çocuğunuz olacağını bilseydiniz cinsiyeti ne olsun isterdiniz?

• kız

OY: 26 63,4%
  • erkek

OY: 15 36,6%

• Ankete Katılan
    41

gocmenkuslar

Üç silahşör & anne baba
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.033
12
318
yanlışlıkla başka bir yerde açmıştım anketi. tekrar yaptım. İnşallah doğru yerde açılmıştır.

Son düzenleme:
ama şu an 3 kişi oy vermiş. bakalım ilerleyen zamanda bu tablo değişecekmi?. tabii kadınlar genelde kız isterler ama erkeklere de sormak lazım.

ama şu an 3 kişi oy vermiş. bakalım ilerleyen zamanda bu tablo değişecekmi?. tabii kadınlar genelde kız isterler ama erkeklere de sormak lazım.
benım sevgilimde kızımız olsun istiyo eskiden erkekler genelde erkek olsun istiyolardı ama artık durum baya değişti kız isteyenler çoğaldı sankii :1:

benım sevgilimde kızımız olsun istiyo eskiden erkekler genelde erkek olsun istiyolardı ama artık durum baya değişti kız isteyenler çoğaldı sankii :1:

benim oğlum var çok şükür eli ayağı sağlam çok da akıllı.ama kızım olsun isterdim.çünkü kızlar anneye daha yakın oluyo.erkek çocuğu 14-15 den sonra çıkıyo anneden.paylaşımları azalıyo genelde.babaya daha çok dönüyorlar.ama doğru söylüyorsn artık erkekler de daha çok kız istiyor çünkü kızla babanın ilişkisi de farklı.benim abimin 2 kızı var cilveleriyle yaptıramadıkları yok babaya :)))

kızlar çıkan sonuç sizce de ilginç değil mi? forumlarda onca erkek bebek sahibi olmak için uğraşlar verilirken çoğunluğun kız çocuk istiyor olması enteresan geldi!

Back
X