Çok teşekkür ederımkutay manasız geldi bana. Göktürk daha iyi bence. :)
Rabbim hayırlsıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Kutay i sevmedim
göktürk telaffuz zor
Kaan olsun mu ? :)
çok teşekkur ederım benımmde gönlüm göktürk den yana :) bakalım kım kazanacak soy ismimiz uzun ıkı ısım koyup daha fazla uzatmayalım dedıkBende kutayı pek beğenmedim göktürk çok güzel ama ikisinide koyabilirsiniz göktürk kutaybenimde iki ismim var ben seviyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2 ismim 2 soyismim var gerisini sen düşün ama değişik ben seviyorumçok teşekkur ederım benımmde gönlüm göktürk den yana :) bakalım kım kazanacak soy ismimiz uzun ıkı ısım koyup daha fazla uzatmayalım dedık
2 ismim 2 soyismim var gerisini sen düşün ama değişik ben seviyorumresmi yerlerde gülüyorlar bana meksikalı gibiyim
evet bencede bıraz telaffuz olarak zor ama ınanın o kadar arastırdım kıı arastırdıkca daraldım gönlumde ıkısı kaldı çok tesekkurler :))
çok tesekkur ederim İnşallahİçindeki Türk sebebiyle, Göktürk diyorum öyleyse.
Sağlıkla gelsin inşallah.
cok tesekkur ederim.kutayhan guzelmis cocugu neden sevmediniz enerjisinden dolayimi :))Bir tanıdığımın Kutayhan isminde oğlu var, bir çok şekilde kullanılabilir, bence güzel. Ayrıca çocuğu sevmiyorum ama ismini seviyorum :)
Cok tesekkur ederimmmmKutay çok güzelsağlıkla gelsin inş yavrunuz
Çocuğu sevmememin sebebi çok başka babası annesiyle birlikte olduğunda evliydicok tesekkur ederim.kutayhan guzelmis cocugu neden sevmediniz enerjisinden dolayimi :))
Anladim.canim bende isimlerin.enerjilerine cok.fazla inaniyorum acikcasi iki isimde de tanidigim yok...ismiyle yasar insallah :)Çocuğu sevmememin sebebi çok başka babası annesiyle birlikte olduğunda evliydiaile dostumuz çok uzun hikaye. Aslında enerjisi iyi ve akıllı bir çocuk ama annesini sevmediğimden sanırsam elimde değil sevemiyorum.
İsim enerjisine ben de inanıyorum kesinlikle mesela Meltemler cadı olur hakkını savunur vs. Bence güzel isim, soyadınıza da uyuyorsa ne güzel. Çünkü o da çok önemli diye düşünüyorum.Anladim.canim bende isimlerin.enerjilerine cok.fazla inaniyorum acikcasi iki isimde de tanidigim yok...ismiyle yasar insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?