Doğuma Hazırlık Anketıme katılın Lütfen Bebişimizin ismi ne olsunn ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi?

• Göktürk

OY: 13 65,0%
  • Kutay

OY: 7 35,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

pink2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
378
666
113
35
Merhaba arkadaslar erkek bebısmızın olacagı ogrendık ıkı ısımde kaldım bırınden vazgecmem gerek sızce hangısı olsun ?

kutay manasız geldi bana. Göktürk daha iyi bence. :)
Rabbim hayırlsıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Bende kutayı pek beğenmedim göktürk çok güzel ama ikisinide koyabilirsiniz göktürk kutay :KK54: benimde iki ismim var ben seviyorum :oops:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kutay i sevmedim
göktürk telaffuz zor

Kaan olsun mu ? :)
:D evet bencede bıraz telaffuz olarak zor ama ınanın o kadar arastırdım kıı arastırdıkca daraldım gönlumde ıkısı kaldı çok tesekkurler :))

Bende kutayı pek beğenmedim göktürk çok güzel ama ikisinide koyabilirsiniz göktürk kutay :KK54: benimde iki ismim var ben seviyorum :oops:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok teşekkur ederım benımmde gönlüm göktürk den yana :) bakalım kım kazanacak soy ismimiz uzun ıkı ısım koyup daha fazla uzatmayalım dedık

çok teşekkur ederım benımmde gönlüm göktürk den yana :) bakalım kım kazanacak soy ismimiz uzun ıkı ısım koyup daha fazla uzatmayalım dedık
2 ismim 2 soyismim var gerisini sen düşün ama değişik ben seviyorum :70: resmi yerlerde gülüyorlar bana meksikalı gibiyim :27:

2 ismim 2 soyismim var gerisini sen düşün ama değişik ben seviyorum :KK70: resmi yerlerde gülüyorlar bana meksikalı gibiyim :KK53:
:KK24: ıkı soyısmım benımde var ve o kadar daralıyorum bı yerleerde bısıler yazarken :D o yüzden bek cektım yavrum cekmesın :KK31:

:KK70: evet bencede bıraz telaffuz olarak zor ama ınanın o kadar arastırdım kıı arastırdıkca daraldım gönlumde ıkısı kaldı çok tesekkurler :))

İçindeki Türk sebebiyle, Göktürk diyorum öyleyse.

Sağlıkla gelsin inşallah.

Bir tanıdığımın Kutayhan isminde oğlu var, bir çok şekilde kullanılabilir, bence güzel. Ayrıca çocuğu sevmiyorum ama ismini seviyorum :)

Bir tanıdığımın Kutayhan isminde oğlu var, bir çok şekilde kullanılabilir, bence güzel. Ayrıca çocuğu sevmiyorum ama ismini seviyorum :)
cok tesekkur ederim.kutayhan guzelmis cocugu neden sevmediniz enerjisinden dolayimi :))

cok tesekkur ederim.kutayhan guzelmis cocugu neden sevmediniz enerjisinden dolayimi :))
Çocuğu sevmememin sebebi çok başka babası annesiyle birlikte olduğunda evliydi :( aile dostumuz çok uzun hikaye. Aslında enerjisi iyi ve akıllı bir çocuk ama annesini sevmediğimden sanırsam elimde değil sevemiyorum.

Çocuğu sevmememin sebebi çok başka babası annesiyle birlikte olduğunda evliydi :KK43: aile dostumuz çok uzun hikaye. Aslında enerjisi iyi ve akıllı bir çocuk ama annesini sevmediğimden sanırsam elimde değil sevemiyorum.
Anladim.canim bende isimlerin.enerjilerine cok.fazla inaniyorum acikcasi iki isimde de tanidigim yok...ismiyle yasar insallah :)

Anladim.canim bende isimlerin.enerjilerine cok.fazla inaniyorum acikcasi iki isimde de tanidigim yok...ismiyle yasar insallah :)
İsim enerjisine ben de inanıyorum kesinlikle mesela Meltemler cadı olur hakkını savunur vs. Bence güzel isim, soyadınıza da uyuyorsa ne güzel. Çünkü o da çok önemli diye düşünüyorum.

Back
X