Ankett (hamile arkadaşlar)

Hamile kalan arkadaşlar ilişki sıklığınız nasıldı?

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .
Ne mutlu canım , Allah kucağına almayı nasip etsin .Darısı bizlerin başına inşallah

Yaklaşık bir haftadır ağrı çekıyorum rahat bir temizlik bile yapamiyorum evde 2-3 saat sonra doktor randevum var bakalim ne diyecek umarım bir sorun yoktur
Hayır bi sorun yok doktordan mutlu dönceksin gör bak içini rahat tut, banada yaz olur mu

akşam birliktelik oldu sabahında yumurtladim bariz yumurtlama agrim olur.hergun sperm kalitesini düşürdüğünden pek onerilmjyor diye biliyorum canim ve yumurtlamadan önce spermler orda olursa tutma şansı daha yüksek oluyor

anladım canım bulantı göğüs ağrııs oldu mu hamileliğini öğrenmeden?adetime 1 hafta var da belirtim yok illa belirti oluyor mu diye sordum

Allah kucağına almayı nasip etsin çok özeniyorum böyle hamişleri duydukça,Allah bana ne zaman nasip edecek bakalım
canım sanada en kısa surede nasip olsun inşallah bizde 1 yıla yakın bekledik üstelik yaşım sınırda hiç korkma endişe etme sakin ol mümkün olduğunca dusunme inan bende senin gibiydim kafamdan çıkartmayı başarınca hamile kaldim

anladım canım bulantı göğüs ağrııs oldu mu hamileliğini öğrenmeden?adetime 1 hafta var da belirtim yok illa belirti oluyor mu diye sordum

Benim ovulasyondan bi kaç gün sonra kısa suren kaşık ağrısı oldu sonra geçti adet gününden iki gün önce ağrılarım başladı ama çok farklı bir ağrı bu sanki karnımi mengene ile geriyorlar gibi bide bel kemigim agriyor ama benim hamile olduğumu hissettiren tek şey rüyalarım oldu:)

hayır illa farklı bi belirti olmuyor asıl belirtiler adet geçilmesiyle başlıyor.aksine sürekli hamilelik dusununce her ay vücudum belirti uydururdu kendiliğinden ve tüm düzenin sasmisti

aslında seropheneyi içene kadar hamilelik konularına bile girmiyordum 3 ay kendimi diyet ve spora verdim 10 kilo verdim hala devam ediyorum ,ne zaman bu ilacı içtim son 1 haftadır yine bu konulara bakarken buldum kendimi,herşeyin hayırlısını diliyorum öncelikle canım teşekkür ederim

aynı anlattığın gibi ovulasyondan sonra karnımda kasığımda batmalar vardı 2 gün önce tamamen kayboldu şimdi sırtım ağrıyor ama vucut oyun oynuyor biliyorum düşünme gücü yapıyor sanki ,nasıl rüya gördün?

hayır illa farklı bi belirti olmuyor asıl belirtiler adet geçilmesiyle başlıyor.aksine sürekli hamilelik dusununce her ay vücudum belirti uydururdu kendiliğinden ve tüm düzenin sasmisti
aynen canım düşün yerleşme kanaması bile denen şey oldu 2 gün geçmişti adetim deli oldum sevinçten bir baktım ertesi gün adet oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…