- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Ne mutlu canım , Allah kucağına almayı nasip etsin .Darısı bizlerin başına inşallahBiz hiç planlı gitmedik haftada iki uç olduğu oldu biz akışına bıraktık sanırım benim yumurtlama döneminden bir gün önce iliski olmustu ondan tuttu takvime baktığımda öyle gorunuyor. Tabi takvime hamile olduğumu öğrenince baktım :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hem zor hem güzel bir duyguNe mutlu canım , Allah kucağına almayı nasip etsin .Darısı bizlerin başına inşallah
Zor derken bişey olmasın dan mı korkuyosun canımRabbim isteyen herkese nasip etsin. Hem zor hem güzel bir duygu
Yaklaşık bir haftadır ağrı çekıyorum rahat bir temizlik bile yapamiyorum evde 2-3 saat sonra doktor randevum var bakalim ne diyecek umarım bir sorun yokturZor derken bişey olmasın dan mı korkuyosun canım
Hayır bi sorun yok doktordan mutlu dönceksin gör bak içini rahat tut, banada yaz olur muYaklaşık bir haftadır ağrı çekıyorum rahat bir temizlik bile yapamiyorum evde 2-3 saat sonra doktor randevum var bakalim ne diyecek umarım bir sorun yoktur
Sonuç canım hamile misin?akşam birliktelik oldu sabahında yumurtladim bariz yumurtlama agrim olur.hergun sperm kalitesini düşürdüğünden pek onerilmjyor diye biliyorum canim ve yumurtlamadan önce spermler orda olursa tutma şansı daha yüksek oluyor
Evet bir sorun yokmuş bunlar normal dedi doktor normalden 3 kat fazla geldi HCG sonucum haftaya keseyi görebiliriz dedi bakalim cuma gününü beklicem artıkHayır bi sorun yok doktordan mutlu dönceksin gör bak içini rahat tut, banada yaz olur mu
Evet canim cok sukur :)Sonuç canım hamile misin?
çook sevindim canım ,hamileliğini nasıl öğrendin ? belirtin oldu mu?Evet bir sorun yokmuş bunlar normal dedi doktor normalden 3 kat fazla geldi HCG sonucum haftaya keseyi görebiliriz dedi bakalim cuma gününü beklicem artık
Allah kucağına almayı nasip etsin çok özeniyorum böyle hamişleri duydukça,Allah bana ne zaman nasip edecek bakalımEvet canim cok sukur :)
Şuan için bir sıkıntı yok dedi haftaya cuma gel keseye bakalim dedi bu ağrılar olacakmışçook sevindim canım ,hamileliğini nasıl öğrendin ? belirtin oldu mu?
canım sanada en kısa surede nasip olsun inşallah bizde 1 yıla yakın bekledik üstelik yaşım sınırda hiç korkma endişe etme sakin ol mümkün olduğunca dusunme inan bende senin gibiydim kafamdan çıkartmayı başarınca hamile kaldimAllah kucağına almayı nasip etsin çok özeniyorum böyle hamişleri duydukça,Allah bana ne zaman nasip edecek bakalım
anladım canım bulantı göğüs ağrııs oldu mu hamileliğini öğrenmeden?adetime 1 hafta var da belirtim yok illa belirti oluyor mu diye sordum
aslında seropheneyi içene kadar hamilelik konularına bile girmiyordum 3 ay kendimi diyet ve spora verdim 10 kilo verdim hala devam ediyorum ,ne zaman bu ilacı içtim son 1 haftadır yine bu konulara bakarken buldum kendimi,herşeyin hayırlısını diliyorum öncelikle canım teşekkür ederimcanım sanada en kısa surede nasip olsun inşallah bizde 1 yıla yakın bekledik üstelik yaşım sınırda hiç korkma endişe etme sakin ol mümkün olduğunca dusunme inan bende senin gibiydim kafamdan çıkartmayı başarınca hamile kaldim
aynı anlattığın gibi ovulasyondan sonra karnımda kasığımda batmalar vardı 2 gün önce tamamen kayboldu şimdi sırtım ağrıyor ama vucut oyun oynuyor biliyorum düşünme gücü yapıyor sanki ,nasıl rüya gördün?Benim ovulasyondan bi kaç gün sonra kısa suren kaşık ağrısı oldu sonra geçti adet gününden iki gün önce ağrılarım başladı ama çok farklı bir ağrı bu sanki karnımi mengene ile geriyorlar gibi bide bel kemigim agriyor ama benim hamile olduğumu hissettiren tek şey rüyalarım oldu:)
aynen canım düşün yerleşme kanaması bile denen şey oldu 2 gün geçmişti adetim deli oldum sevinçten bir baktım ertesi gün adet oldum:)hayır illa farklı bi belirti olmuyor asıl belirtiler adet geçilmesiyle başlıyor.aksine sürekli hamilelik dusununce her ay vücudum belirti uydururdu kendiliğinden ve tüm düzenin sasmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?