• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

PINAR3498

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
925
186
303
Ben zor günler yaşıyorum yardım edin

Çarpıntı halsizlik sürekli atak ateş basıyor hergün böyleyim ani heyecan sürekli kaygı var yaşamaktan zevk almıyorum
Önce bi kan değerlerinize baktırın derim, kandaki bazı değerlerin normalin dışında olması bu belirtileri veriyo olabiliyor. Kanda bi problem yoksa psikolojiktir. Bende de anksiyete var obsesyon kaynaklı, bunlara ilave panik atak. Umarım tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

Önce bi kan değerlerinize baktırın derim, kandaki bazı değerlerin normalin dışında olması bu belirtileri veriyo olabiliyor. Kanda bi problem yoksa psikolojiktir. Bende de anksiyete var obsesyon kaynaklı, bunlara ilave panik atak. Umarım tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.
Yaptırdım normal çıktı dediler dahiliyeye gittim pko var bende acaba yıllardır onunmu nedeni bu ilaç alıyormusun

Nasıl geçti sizin 5 yıldır var ilaçları bıraktım yine kötüyüm yine başladım
Ben 3 seneye yakın kullandım. Hiç de faydası olmadi. Herşey kafada bitiyor derlerdi inanmazdım,yapamazdım. Hakikaten öyleymiş.
Bir arkadaş daha böyle bir konu açmıştı yakınlarda ona da yazdım hatta.
Kendini oyalayacak şeyler bulmalısın. Tam olarak ne hissediyorsun bilmiyorum ama. Hobiler edin. Birseylerle oyalan. Ben ilaçları tavsiye etmiyorum. Ben sürekli ağlardım. Ufacık sorun bile sanki dünyanın sonu gibi gelirdi. Ucunda ölüm var gibi. Zar zor universiteden mezun oldum bu duygularla. Evime geldim. Geçmedi tabiki ama azaldı. Okudum okudum okudum. Sürekli psikolojik yazilar okudum. Iyi hissetmek david burn tavsiye ederim. En önemlisi de bol bol ibadet ettim. Dert Allahtan deva da Allahtan. Yani nasil anlatsam bilemiyorum. Sana verebileceğim o kadar tavsiye var ki.
Sen neler hissediyorsun?

Almaz olur muyum, 14 seneden beri☹☹bir dönem iyiysem bir dönem kötüyüm, benimle bir bütün oldu malesef bu hastalık.
Hamilelik nasıl oldu benim çocuğumda yok 9 yıldır pko var ağır tedavidende korkuyorum ilaç hobim var

Ben 3 seneye yakın kullandım. Hiç de faydası olmadi. Herşey kafada bitiyor derlerdi inanmazdım,yapamazdım. Hakikaten öyleymiş.
Kendini oyalayacak şeyler bulmalısın. Tam olarak ne hissediyorsun bilmiyorum ama. Hobiler edin. Birseylerle oyalan. Ben ilaçları tavsiye etmiyorum. Ben sürekli ağlardım. Ufacık sorun bile sanki dünyanın sonu gibi gelirdi. Ucunda ölüm var gibi. Zar zor universiteden mezun oldum bu duygularla. Evime geldim. Geçmedi tabiki ama azaldı. Okudum okudum okudum. Sürekli psikolojik yazilar okudum. Iyi hissetmek david burn tavsiye ederim. En önemlisi de bol bol ibadet ettim. Dert Allahtan deva da Allahtan. Yani nasil anlatsam bilemiyorum. Sana verebileceğim o kadar tavsiye var ki.
Sen neler hissediyorsun?
Canım çarpıntı tekleme terleme üşüme nedes darlığı yoğun atak ani heyecan karamsarlık boşluk uykusuzluk yada çok uyuma kalp krizi korkusu aile kaygısı içime dolan huzursuzluk vs

Sen neler hissediyorsun?
Eskisi gibi oldunmu tamamen

Canım çarpıntı tekleme terleme üşüme nedes darlığı yoğun atak ani heyecan karamsarlık boşluk uykusuzluk yada çok uyuma kalp krizi korkusu aile kaygısı içime dolan huzursuzluk vs
Ani heyecan ve ataklar ne zaman geliyor? Sabah ögle akşam gece? Ya da hangi durumlarda?

Hamilelik nasıl oldu benim çocuğumda yok 9 yıldır pko var ağır tedavidende korkuyorum ilaç hobim var
Hamilelik inanır mısın çok zorlanmadım, bende olumlu etkisi oldu, kimi okbli de böyle olabiliyormuş, bende o şanslı kısımdandım anlaşılan. Arada tuttuğu olmadı mı oldu doktorumun rızası ile hamilelik dönemi koruma amaçlıda olsa düşük doz antidepresan aldım(doktorun uygun gördüğü), çok şükür bebeğimde bi sıkıntı yaratmadı

Eskisi gibi oldunmu tamamen
Eskisi gibi derken neyden bahsetigimiz önemli. Yani ben üniversitede birden bire yakalandim buna. YurttaOda degistirdim ve o an basladi. O andan sonra surekli birseylerden korktum ya boyle olursa ya soyle olursa. Ya sinavi gecemezsem. Başım agriyor ya kansersem. Ilk zamanlar 39 kiloya düştüm. Sonra gruplara katildim okulda oyalandm. Ama eskisi gibi degilim tabi. Ben çok naif çok fazla iyi niyetli çekingendim. Biraz da ondan boyle oldum galiba. Özgüvenim de yoktu. Kimseye geri laf veremezdim. Ezilirdim. Üzülürdüm. Şimdi evliyim. Bir takım akraba sorunlari oldu. Ağlayıp durdum. Taktım kafama. Halbuki onlar 2 dk laf sokup keyfine bakar. Her neyse. Ben artik daha iyiyim. Yine ataklar kuruntular geliyor ve ben bosveriyorum. Hicbirsey benden onemli degil. Allah korusun bugün bunlara uzülursun Allah yarin daha büyük dert verir. Insanlarla konus sohbet et. Sinemeya git. Kendin icin birseyler yap. Kendini önemli hisset. Hiçbirşeyin seni kötü etmesine izin verme. Gercekten ben cok agladim bana neler derlerdi beni anlamıyorsunuz derdim. Seni cok iyi anlıyorum. Al çayını veya kahveni bir kahkaha at. Bak ne güzel havalar mis. Hersey Allahtan. Dua et. Insallah iyi olursun ki bence olacaksin da. 😊😊😊

Hamilelik inanır mısın çok zorlanmadım, bende olumlu etkisi oldu, kimi okbli de böyle olabiliyormuş, bende o şanslı kısımdandım anlaşılan. Arada tuttuğu olmadı mı oldu doktorumun rızası ile hamilelik dönemi koruma amaçlıda olsa düşük doz antidepresan aldım(doktorun uygun gördüğü), çok şükür bebeğimde bi sıkıntı yaratmadı
Hangi ilacı aldın ki

Back
X