Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun, neyiniz var?Ben zor günler yaşıyorum yardım edin
Çarpıntı halsizlik sürekli atak ateş basıyor hergün böyleyim ani heyecan sürekli kaygı var yaşamaktan zevk almıyorumGeçmiş olsun, neyiniz var?
Önce bi kan değerlerinize baktırın derim, kandaki bazı değerlerin normalin dışında olması bu belirtileri veriyo olabiliyor. Kanda bi problem yoksa psikolojiktir. Bende de anksiyete var obsesyon kaynaklı, bunlara ilave panik atak. Umarım tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.Çarpıntı halsizlik sürekli atak ateş basıyor hergün böyleyim ani heyecan sürekli kaygı var yaşamaktan zevk almıyorum
Yaptırdım normal çıktı dediler dahiliyeye gittim pko var bende acaba yıllardır onunmu nedeni bu ilaç alıyormusunÖnce bi kan değerlerinize baktırın derim, kandaki bazı değerlerin normalin dışında olması bu belirtileri veriyo olabiliyor. Kanda bi problem yoksa psikolojiktir. Bende de anksiyete var obsesyon kaynaklı, bunlara ilave panik atak. Umarım tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.
Nasıl geçti sizin 5 yıldır var ilaçları bıraktım yine kötüyüm yine başladımBir zamanlar ben.
Almaz olur muyum, 14 seneden beri☹☹bir dönem iyiysem bir dönem kötüyüm, benimle bir bütün oldu malesef bu hastalık.Yaptırdım normal çıktı dediler dahiliyeye gittim pko var bende acaba yıllardır onunmu nedeni bu ilaç alıyormusun
Ben 3 seneye yakın kullandım. Hiç de faydası olmadi. Herşey kafada bitiyor derlerdi inanmazdım,yapamazdım. Hakikaten öyleymiş.Nasıl geçti sizin 5 yıldır var ilaçları bıraktım yine kötüyüm yine başladım
Hamilelik nasıl oldu benim çocuğumda yok 9 yıldır pko var ağır tedavidende korkuyorum ilaç hobim varAlmaz olur muyum, 14 seneden beri☹☹bir dönem iyiysem bir dönem kötüyüm, benimle bir bütün oldu malesef bu hastalık.
Canım çarpıntı tekleme terleme üşüme nedes darlığı yoğun atak ani heyecan karamsarlık boşluk uykusuzluk yada çok uyuma kalp krizi korkusu aile kaygısı içime dolan huzursuzluk vsBen 3 seneye yakın kullandım. Hiç de faydası olmadi. Herşey kafada bitiyor derlerdi inanmazdım,yapamazdım. Hakikaten öyleymiş.
Bir arkadaş daha böyle bir konu açmıştı yakınlarda ona da yazdım hatta.
Kendini oyalayacak şeyler bulmalısın. Tam olarak ne hissediyorsun bilmiyorum ama. Hobiler edin. Birseylerle oyalan. Ben ilaçları tavsiye etmiyorum. Ben sürekli ağlardım. Ufacık sorun bile sanki dünyanın sonu gibi gelirdi. Ucunda ölüm var gibi. Zar zor universiteden mezun oldum bu duygularla. Evime geldim. Geçmedi tabiki ama azaldı. Okudum okudum okudum. Sürekli psikolojik yazilar okudum. Iyi hissetmek david burn tavsiye ederim. En önemlisi de bol bol ibadet ettim. Dert Allahtan deva da Allahtan. Yani nasil anlatsam bilemiyorum. Sana verebileceğim o kadar tavsiye var ki.
Sen neler hissediyorsun?
Eskisi gibi oldunmu tamamenBen 3 seneye yakın kullandım. Hiç de faydası olmadi. Herşey kafada bitiyor derlerdi inanmazdım,yapamazdım. Hakikaten öyleymiş.
Bir arkadaş daha böyle bir konu açmıştı yakınlarda ona da yazdım hatta.
Kendini oyalayacak şeyler bulmalısın. Tam olarak ne hissediyorsun bilmiyorum ama. Hobiler edin. Birseylerle oyalan. Ben ilaçları tavsiye etmiyorum. Ben sürekli ağlardım. Ufacık sorun bile sanki dünyanın sonu gibi gelirdi. Ucunda ölüm var gibi. Zar zor universiteden mezun oldum bu duygularla. Evime geldim. Geçmedi tabiki ama azaldı. Okudum okudum okudum. Sürekli psikolojik yazilar okudum. Iyi hissetmek david burn tavsiye ederim. En önemlisi de bol bol ibadet ettim. Dert Allahtan deva da Allahtan. Yani nasil anlatsam bilemiyorum. Sana verebileceğim o kadar tavsiye var ki.
Sen neler hissediyorsun?
Ani heyecan ve ataklar ne zaman geliyor? Sabah ögle akşam gece? Ya da hangi durumlarda?Canım çarpıntı tekleme terleme üşüme nedes darlığı yoğun atak ani heyecan karamsarlık boşluk uykusuzluk yada çok uyuma kalp krizi korkusu aile kaygısı içime dolan huzursuzluk vs
Hamilelik inanır mısın çok zorlanmadım, bende olumlu etkisi oldu, kimi okbli de böyle olabiliyormuş, bende o şanslı kısımdandım anlaşılan. Arada tuttuğu olmadı mı oldu doktorumun rızası ile hamilelik dönemi koruma amaçlıda olsa düşük doz antidepresan aldım(doktorun uygun gördüğü), çok şükür bebeğimde bi sıkıntı yaratmadıHamilelik nasıl oldu benim çocuğumda yok 9 yıldır pko var ağır tedavidende korkuyorum ilaç hobim var
Genelde akşamları oluyor nadir gün içinde olurAni heyecan ve ataklar ne zaman geliyor? Sabah ögle akşam gece? Ya da hangi durumlarda?
Bende de genelde akşamları, insanın daha kendi kendine kaldığı saatler, bu rahatsızlık kendini dinlemeye gelmiyor, daha çok nüksediyorGenelde akşamları oluyor nadir gün içinde olur
Eskisi gibi derken neyden bahsetigimiz önemli. Yani ben üniversitede birden bire yakalandim buna. YurttaOda degistirdim ve o an basladi. O andan sonra surekli birseylerden korktum ya boyle olursa ya soyle olursa. Ya sinavi gecemezsem. Başım agriyor ya kansersem. Ilk zamanlar 39 kiloya düştüm. Sonra gruplara katildim okulda oyalandm. Ama eskisi gibi degilim tabi. Ben çok naif çok fazla iyi niyetli çekingendim. Biraz da ondan boyle oldum galiba. Özgüvenim de yoktu. Kimseye geri laf veremezdim. Ezilirdim. Üzülürdüm. Şimdi evliyim. Bir takım akraba sorunlari oldu. Ağlayıp durdum. Taktım kafama. Halbuki onlar 2 dk laf sokup keyfine bakar. Her neyse. Ben artik daha iyiyim. Yine ataklar kuruntular geliyor ve ben bosveriyorum. Hicbirsey benden onemli degil. Allah korusun bugün bunlara uzülursun Allah yarin daha büyük dert verir. Insanlarla konus sohbet et. Sinemeya git. Kendin icin birseyler yap. Kendini önemli hisset. Hiçbirşeyin seni kötü etmesine izin verme. Gercekten ben cok agladim bana neler derlerdi beni anlamıyorsunuz derdim. Seni cok iyi anlıyorum. Al çayını veya kahveni bir kahkaha at. Bak ne güzel havalar mis. Hersey Allahtan. Dua et. Insallah iyi olursun ki bence olacaksin da.Eskisi gibi oldunmu tamamen
Genelde akşamları oluyor nadir gün içinde olur
[/QUOTE
Benim sabah olurdu sabah karin agrisi terleme ile birden uyanirdim. Deli gibi dolanirdim evde. Icime fenalık basardi.
Hangi ilacı aldın kiHamilelik inanır mısın çok zorlanmadım, bende olumlu etkisi oldu, kimi okbli de böyle olabiliyormuş, bende o şanslı kısımdandım anlaşılan. Arada tuttuğu olmadı mı oldu doktorumun rızası ile hamilelik dönemi koruma amaçlıda olsa düşük doz antidepresan aldım(doktorun uygun gördüğü), çok şükür bebeğimde bi sıkıntı yaratmadı
İsim vermek doğru olmaz sanırım s.....a diyimHangi ilacı aldın ki