• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Ben de anksiyete hastasıyım..6 aydır ilaç kullanıyorum düzenli bir şekilde..
Kaygılarımdan hemen hemen kurtuldum ama içimde değişik bir his var.Sanki aşık olamıyor,kimseyi sevemiyor gibiyim.
Ben 9 yıllık sevdiğim kocamı sevemiyorum sen daha ne diyorsun çok geçmiş olsun neler yaşıyordun peki

Bende hassasım ailem hep aklımda veya çabuk etkilenirim herşeye üzülürm yaşlı tablacı görsem ona bile üzülürüm
Aynen. Mesela annem hasta olsa burdan ona üzülüyorum. Babanneme bakiyor yoruluyor hep aklim onlarda. Kardeslerimin epilepsisi var ,onlarda aklım. Ama benim de bir ailem var iyi olmak dik durmak zorundayim diyorum. Yoksa kocama bakamam ki.

Doktorum sanirim 2 3 ay sonra demisti ama ben kendim biraktim. Yarıma dusurdum tabi once sonra gunasiri derken biraktim. Ilaca bagimli olmak da strese sebep oldu bende. Zaten bir fayda saglamiyordu bende . Şuan gayet iyiyim 4 senedir universite donemine gore yani. Ama sanırım konuşmaya ihtiyacım var,psikolog lazim ama gitmiyorum. Belki de çok iyi gelecek ama seans ucretleri cok. Ne biliyim erteliyorum.
Bende bi kaç aydır psikoloğa gitmeye başladım, şuan için pek bir faydasını göremedim ama bakalım belki zamanla

Doktorum sanirim 2 3 ay sonra demisti ama ben kendim biraktim. Yarıma dusurdum tabi once sonra gunasiri derken biraktim. Ilaca bagimli olmak da strese sebep oldu bende. Zaten bir fayda saglamiyordu bende . Şuan gayet iyiyim 4 senedir universite donemine gore yani. Ama sanırım konuşmaya ihtiyacım var,psikolog lazim ama gitmiyorum. Belki de çok iyi gelecek ama seans ucretleri cok. Ne biliyim erteliyorum.
Devlette de olabiliyor psikolog ben araştıracağım

Ben o ne der bu ne der diye de düşünen biriydim. Yani kimse benim icin kötü birşey demesin diye uğraşırdım.

Al benden de okadar, genetikte etkiliymiş bu rahatsızlıkta, benim annemde çok kaygılı bi insan ondan da bana geçti anlaşılan
Ne annemde ne babamda var ben böyle çıktım diğer kardeşlerimdede yok gamsız onlar birtek erkek kardeşim hassas o beni anlıyor

Al benden de okadar, genetikte etkiliymiş bu rahatsızlıkta, benim annemde çok kaygılı bi insan ondan da bana geçti anlaşılan
Evet bence de benim de annem cok çekingenmiş çocukluğunda. Ve insanlar icin paralar kendini. Iyilik yapmak icin. Babam da cok evhamlı, çok duygusal.

Back
X