• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Belirsizlik anksiyete nedeni kesinlikle. Hayatimdaki bekirsizlikleri cozemedigim icin yillardan beri cok kotuyum.
👏🏻👏🏻👏🏻 Kesinlikle öyle..Durduk yere olan kaygı başla birde bi durumdan dolayı özellikle uzun zamandır devam eden bi durumdan dolayı olan kaygı başka..Belirsizlik insanı çok yıpratıyor

Panik atakla Nasıl baş ediyorsunuz ?
hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
Herkesin kullandığı ilaç farkli kişiye özel ilaçlardır burda ilaç yazamaz kimse...Panik atak olduğu zaman kontrol zor oluyor malesef en başta ilaçla düzeliniyor sonrasında ataklar azalarak bitiyor kesinlikle terapiye gitmek şart yoksa ilacı bıraktıktan snra tekrar nüksediyor

Hamilelik inanır mısın çok zorlanmadım, bende olumlu etkisi oldu, kimi okbli de böyle olabiliyormuş, bende o şanslı kısımdandım anlaşılan. Arada tuttuğu olmadı mı oldu doktorumun rızası ile hamilelik dönemi koruma amaçlıda olsa düşük doz antidepresan aldım(doktorun uygun gördüğü), çok şükür bebeğimde bi sıkıntı yaratmadı
Doktorunuz hangi ilacı yazdı bende OKB kıyım ilaç kullanacağım ama o kadar korkuyorum ki benim yüzümden bebeğime birşey olursa diye ilaç yüzünden kullanmadan ya stres etkilese gelismezse diye yardım lütfen 🤦

Back
X