• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Valla bu hastalık hamilelikte benim için çok zor geçiyor.Yemek yiyemez hale geldim.Hem hamilelik bulantıları hem anksiyeteden kaynaklı bulantı mahvetti beni.ilaç için 12.haftamın dolmasını bekliyorum.

Kızlar ben 10mg pa... Ve arada iştah için 15 mg reme... Alıyorum simdilik sorun yok bakalım bebiş iyi bana ilaç yetmiyor. İlaçsız yemek yiyemiyorum ilaç alınca sekerim düşüyor cok yiyorum bu sefer tansiyon cıkıyor orta yolu bulamadım 🤦‍♀️10 mg pa... Yetmiyor ama napim öyle böyle geçiyor bu hamilelik sag salim bitsin kurban kesecem adağım var yıldım bıktım çünkü bu hallerden

Kızlar ben 10mg pa... Ve arada iştah için 15 mg reme... Alıyorum simdilik sorun yok bakalım bebiş iyi bana ilaç yetmiyor. İlaçsız yemek yiyemiyorum ilaç alınca sekerim düşüyor cok yiyorum bu sefer tansiyon cıkıyor orta yolu bulamadım 🤦‍♀️10 mg pa... Yetmiyor ama napim öyle böyle geçiyor bu hamilelik sag salim bitsin kurban kesecem adağım var yıldım bıktım çünkü bu hallerden
Kaçıncı haftada ilaca başladınız?

Nasılsınız hanımlar ben yine pek iyi değilim F FairyTale89 bu ilaçlar niye iyi gelmiyor bize ya sen de bayadır kullanıyorsun yine ataklar var sanırım ara ara yazmışsın nasıl düzelicez
Evet canım 6. Ayımdayım tedavide ve ilaç kullanımında bende hiç bir etkisi yok yani bayram tatilindeydim bende aslında ortam değiştirmek bi nebze iyi geldi bana tek olmıcam aşırı kalabalıkta olmayacak az insan çok huzur gibi oldu :) yine de şükür etmekten eksik kalmayalım biz. Bir hafta içinde aşırı uykusuzluk yaşadım beni deli gibi uyutan ilaçlar banamısın demedi uyuyamamak aşırı kötü bir durum zaten aşırı huzursuzluk veren durum.
Sizler nasılsınız ?

Evet canım 6. Ayımdayım tedavide ve ilaç kullanımında bende hiç bir etkisi yok yani bayram tatilindeydim bende aslında ortam değiştirmek bi nebze iyi geldi bana tek olmıcam aşırı kalabalıkta olmayacak az insan çok huzur gibi oldu :) yine de şükür etmekten eksik kalmayalım biz. Bir hafta içinde aşırı uykusuzluk yaşadım beni deli gibi uyutan ilaçlar banamısın demedi uyuyamamak aşırı kötü bir durum zaten aşırı huzursuzluk veren durum.
Sizler nasılsınız ?
Benim de ilaçta ikinci haftam. Ben birşey keşfettim cidden ilaç milac hikaye iş bizde bitiyor. Yanlış algılar ve düşünceler bizi böyle hissettiriyor. İzzet güllü izliyorum bol bol tavsiye ederim. Ya vajinismus gibi düşünün sorunu o sorunda beyinde mesela. O yüzden ilacin yapabileceği bizim dusurdugumuz serotonini yükseltmek başka ne yapabilir. Uykusuzluk deme banaaa :D bana verdiği ilacın yarısi güzel uyku getiriyor. Sakin olunca uyuyabiliyorum ben de. Sorunla savaşınca değil de barisinca normallesirsiniz diyolla.

Benim de ilaçta ikinci haftam. Ben birşey keşfettim cidden ilaç milac hikaye iş bizde bitiyor. Yanlış algılar ve düşünceler bizi böyle hissettiriyor. İzzet güllü izliyorum bol bol tavsiye ederim. Ya vajinismus gibi düşünün sorunu o sorunda beyinde mesela. O yüzden ilacin yapabileceği bizim dusurdugumuz serotonini yükseltmek başka ne yapabilir. Uykusuzluk deme banaaa :KK70: bana verdiği ilacın yarısi güzel uyku getiriyor. Sakin olunca uyuyabiliyorum ben de. Sorunla savaşınca değil de barisinca normallesirsiniz diyolla.
Ya tabiki hepimiz biliyoruz ilaçların bizi komple iyileştirmiceğini bu ilaçlar bizim için yemekteki tuz gibi aynen. Sadece serotonin yüklüyor beyne ve uykuya yardımcı oluyor hepsi bu. Korkuyoruz diye yapamadığız herşeyin üzerine gitmeliyiz doktorum da bana sürekli korkularının üzerine giderek onları yenebilirsin diyor.
Ya da deniyoruz ama savaşmıyoruz pes ediyoruz çıktığımız yoldan geri dönüyoruz çünkü bence yorgunuz yaaa şahsen ben bazen çok güçlüyüm savaşıyorum çıkıyorum yola ve geri dönünüyorum bi gün çok güçlüysem bi kaç gün de aşırı depresif oluyorum

Selam nasilsiniz? Benim ilaçların dozu artti. Hafif ddpresif nobet yanina yaygın anksiyete bozukluğu da eklendi.

Selam nasilsiniz? Benim ilaçların dozu artti. Hafif ddpresif nobet yanina yaygın anksiyete bozukluğu da eklendi.
Onceki teshisiniz neydi acaba? Benim bir ay olacak nerdeyse daha iyiyim çok şükür. Benim de anksiyete bozukluğu+panik atak var. Gün içinde yine oluyor sıkıntı ama azaldi

Onceki teshisiniz neydi acaba? Benim bir ay olacak nerdeyse daha iyiyim çok şükür. Benim de anksiyete bozukluğu+panik atak var. Gün içinde yine oluyor sıkıntı ama azaldi
Iyi olmanıza çok sevindim:)
Öfke nöbetlerim ve dalgalı ruh halim var. Hafif depresif nöbet demişti. Bipolar ilacı ve anti depresan kullanıyorum. Aynı ilaçlar, dozları artti. Ben düzensiz kullandim. Bu ay duzenli kullanacağım inşallah.

Iyi olmanıza çok sevindim:)
Öfke nöbetlerim ve dalgalı ruh halim var. Hafif depresif nöbet demişti. Bipolar ilacı ve anti depresan kullanıyorum. Aynı ilaçlar, dozları artti. Ben düzensiz kullandim. Bu ay duzenli kullanacağım inşallah.
İlaclarinizi duzenli kullanın ben ilaçları kullandıktan sonra kendime geldim :) hatta daha da aktiflestim spor yapıyorum kendime bakıyorum kilo verdim :) YDS falan çalışıyorum daha aktif oldum. İki üç hafta sonra rahatlarsiniz. Benim de annem bilmiyor kullandığımı ama napayım kendim gelemedim ustesinden

İlaclarinizi duzenli kullanın ben ilaçları kullandıktan sonra kendime geldim :) hatta daha da aktiflestim spor yapıyorum kendime bakıyorum kilo verdim :) YDS falan çalışıyorum daha aktif oldum. İki üç hafta sonra rahatlarsiniz. Benim de annem bilmiyor kullandığımı ama napayım kendim gelemedim ustesinden
Ne güzel senin adına sevindim canım.

Valla bu hastalık hamilelikte benim için çok zor geçiyor.Yemek yiyemez hale geldim.Hem hamilelik bulantıları hem anksiyeteden kaynaklı bulantı mahvetti beni.ilaç için 12.haftamın dolmasını bekliyorum.
merhaba 12. haftanız doldu mu aynı sorunları yaşıyorum 8. haftadayım doktorum 10. haftadan sonra ilaçla tedavi başlayacağız dedi

valla ben çıldırmak üzereyim
doktor ilaç verdi de eşim pek yanaşmıyor ilaç mevzusuna
o kadar kötü değil, senin kendi kendine düzeltemeyeceğin bir şey değil diyor ama inanın beni bitiriyor artık bu durum
doktorunuz ilaç verdiyse kullanın eşinizde sizdeki değişimleri görünce fikrini değiştirir emin olun

Back
X