- 23 Ocak 2016
- 34.613
- 50.570
- 598
Korkuyorum beynim sürekli konuşuyor yalnız duramıyorumEvinde neden duramıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum beynim sürekli konuşuyor yalnız duramıyorumEvinde neden duramıyorsun
Neden korkuyorsan üzerine gitmelisin. Yalnız kalkmaktan korkuyorsan yalnız kal. Beynin konuşsun sende tam tersini düşün. Deliriyorsun diyorsa beynin aklım başımda iyiyim de kendine. Olumsuz düşünceyi böyle pozitife çevirebilirsinKorkuyorum beynim sürekli konuşuyor yalnız duramıyorum
Neden oluyor bilmiyorum anlatayım değişik düşünce geliyor mesela yatak odasında çamaşırları yerleştiriyorum kendimi gizli bişey yapıyormuş gibi hissediyorum mutfakta bişey atıştırıyoruö sanki gizli gizli yiyormuş düşüncesi geliyor çok korkuyorum psikoz muyum diyeNeden korkuyorsan üzerine gitmelisin. Yalnız kalkmaktan korkuyorsan yalnız kal. Beynin konuşsun sende tam tersini düşün. Deliriyorsun diyorsa beynin aklım başımda iyiyim de kendine. Olumsuz düşünceyi böyle pozitife çevirebilirsin
Sürekli tekrarlıyor ne kadar güzel iyiyim diyorum snra yine tekrarlıyor..kısır döngü...düzenli ilaç kullanmamız lazım mecburenBende de kaygı korku var tranko içiyorum biraz geçiyor kaygı gelince ağlıyorum depresyona sokuyor beni daha kötü olmaktan ben de çok korkuyorum evimde doğru dürüst duramıyorum annemlere geliyorum nasıl geçecek hiç bilmiyorum bu aralar çok yoğun yaşıyorum ben oysa 2 ay öncesi ne kadar çok iyiydim dört gözle bekliyorum yine o günleri
Ben de aynı şekilde hep tekrarlıyor sonra benimki depresyona da sürüklüyorSürekli tekrarlıyor ne kadar güzel iyiyim diyorum snra yine tekrarlıyor..kısır döngü...düzenli ilaç kullanmamız lazım mecburen
Evet malesef beni de...evden çıkmak istemiyorum...ara ara geçiyor ansızın saçma bi zamanda yine hortluyor..Ben de aynı şekilde hep tekrarlıyor sonra benimki depresyona da sürüklüyor
Ben de önceden evden çıkamıyordum hep evde durayım diyordum şimdi de evde çok kötüyüm dışarı atıyorum kendimi bu hastalık dönüp duruyor farklı farklı önceleri otobüse binince çok sıkıntı geliyordu çığrıncam diye çok korkuyordum şimdi de otobüsle gezmeyi çok seviyorum gideceğim yere dolanarak giden otobüse biniyorum hayat işteEvet malesef beni de...evden çıkmak istemiyorum...ara ara geçiyor ansızın saçma bi zamanda yine hortluyor..
Slm benim de dogumdan sonra psikolojim bozuldu depresyondayim evimi hic sevmiyorum evde yalniz kalmak nefesimi daralitiyor..kizim 19 gunluk...ona bakamamaktan korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun bu hastalik cok zor..lustral başlatmıştı psikiyatrist...ama.hoc iyi gelmedi ben de eski ilacim citolese basladim 5 mg bugunŞuan çalışamam kızım 2 yaşında biraz büyüsün inşallah çalışırım zaten bekarken çalışırken hiç böyle sorunlarım yoktu evde durunca dinle dur kendini şimdi de hep kızımla ilgilenmekten kendime pek vakit ayıramıyorum hergün monoton olunca bu da depresyona sürüklüyor aslında daha önce depresyon değil de panikatak hastasıydım lohusa depresyonuna yakalanmıştım o gün bugündür dönem dönem atlatmakla beraber yakamı bırakmadı bu hastalık ne menem bişeymiş bu ah paxera 10 mg 20 mg kullanan ben şimdi ne yüksek dozlarda ilaçlar alıyorum bırakması da cabası yoksunluk sendromu tavan yapan ilaçlar Allah beterinden korusun ne diyelim
Sizin daha 19 gün geçer benim 2 yıl oldu hergün kötüyümSlm benim de dogumdan sonra psikolojim bozuldu depresyondayim evimi hic sevmiyorum evde yalniz kalmak nefesimi daralitiyor..kizim 19 gunluk...ona bakamamaktan korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun bu hastalik cok zor..lustral başlatmıştı psikiyatrist...ama.hoc iyi gelmedi ben de eski ilacim citolese basladim 5 mg bugun![]()
Ben de 16 yildir panik atak hastasiyim...ilk hastalandigim zaman 22 yasindaydimSizin daha 19 gün geçer benim 2 yıl oldu hergün kötüyüm
Benim artık panikatak da bitti çok farklı şeyler oluyor artık yenemiyorum ilaç da etki etmiyor doktorlara gitmeye bıktım evimde duramıyorum takıntı mı yaptım bilmiyorum şizofren olduğumu düşünüyorumBen de 16 yildir panik atak hastasiyim...ilk hastalandigim zaman 22 yasindaydim![]()
Ben evimi hic sevmiyorum yaa disarda iyiyim eve gidince icim daraliyor...sanki büyü ya da nazar var gibi evde...Benim artık panikatak da bitti çok farklı şeyler oluyor artık yenemiyorum ilaç da etki etmiyor doktorlara gitmeye bıktım evimde duramıyorum takıntı mı yaptım bilmiyorum şizofren olduğumu düşünüyorum
Ne kadar aynıyız ben de evimi sevmiyorum o evde hep hastayım korku geliyor kira olsa hadi çıkayım kendi evim ama duramıyorum bugün annemlere geldim o evde bişey var normal değil annemlerde o kadar kötü olmuyorum 9 senelik evliliğimde o evde o kadar çok hasta oldum ki şüphelenmemek elde değilBen evimi hic sevmiyorum yaa disarda iyiyim eve gidince icim daraliyor...sanki büyü ya da nazar var gibi evde...
Aynen benimde korkularım sürekli değişiyor...kalabalık yerlerden kaçardım şimdi tam tersi sessiz sakin bi yerde olmak zorunda olunca sıkıntı basıyor uzun süre duramıyorum :)Ben de önceden evden çıkamıyordum hep evde durayım diyordum şimdi de evde çok kötüyüm dışarı atıyorum kendimi bu hastalık dönüp duruyor farklı farklı önceleri otobüse binince çok sıkıntı geliyordu çığrıncam diye çok korkuyordum şimdi de otobüsle gezmeyi çok seviyorum gideceğim yere dolanarak giden otobüse biniyorum hayat işte![]()
Evet şuan evde tek başıma duramıyorum oysa kaç senedir evimde hep yalnız yaşadım şimdi kızım oldu kızım var ama yalnız duramıyorum çok korkuyorum her an kötü olucam diye gelecekten çok korkuyorum annemlere kaçıyorum o da nereye kadar evimi de özlüyorumAynen benimde korkularım sürekli değişiyor...kalabalık yerlerden kaçardım şimdi tam tersi sessiz sakin bi yerde olmak zorunda olunca sıkıntı basıyor uzun süre duramıyorum :)
Kaygıdan herşey olur canım korkmaMerhabalr bir sorum var cok kaygili oldugumuz zamanlarda gece terlemesi yasayan varmi?ilacin yan etkisi degil ama
Neden korkuyorsan üzerine gitmelisin. Yalnız kalkmaktan korkuyorsan yalnız kal. Beynin konuşsun sende tam tersini düşün. Deliriyorsun diyorsa beynin aklım başımda iyiyim de kendine. Olumsuz düşünceyi böyle pozitife çevirebilirsin