Ben bu artık her ne ise panik atak, anksiyete, depresyon hepsinden çok yoruldum. Şu anda 29 yaşındayım, 21 yaşımdan beri yaşıyorum. Universitede trafik kazasinda erkek arkadasimi kaybetmemle birlikte basladi bir gece tansiyonum 22ye çıktı nefes alamadim vs. hepinizin bildigi şeyler.. acile gittik ve her şey normal, psikiyatriye görünün dendi. Bu hastalık oncesinde dunyanin en eglenceli kızıydım diyebilirim. Aşırı sosyaldim, arkadas cevrem cok genisti, insanlarin birlikte vakit gecirmekten zevk aldigi biriydim, populerdim, zekiydim. Bu hastaliga kadar hep okul hayatimda cok basariliydim. Liseyi birincilikle bitirdim, Koç universitesine dereceyle girdim. Yanlis anlamayin soyleyecegimi, maddi durum olarak hicbir sıkıntım yoktu. Kendi arabam kendi evim vardı. Herseyim vardi ama keske hicbiri olmasaydi da sagligim olsaydi. Bu hastaliktan sonrasi tamamen kabus. Ne okulumu dogru duzgun okuyabildim, ne arkadasim kaldi, ne bi daha yaptigim her hangi bir seyden zevk aldim. O eglenceli kız gitti yerine herkesin ay hiç eski neşen yok dedigi sıkıcı, korkak bir kız geldi. Kullanmadıgım ilac, gitmedigim doktor kalmadi. Eylul ayindan beri nisanliyim, temmuzda dugunum var. Ama benim gelinlik sececek enerjim bile yok. Nasil yapicam diyorum? Evden cikmak istemiyorum sadece yatip aglamak istiyorum. Bu sekilde bir evlilik nasil yurutebilirim, birini nasil mutlu edebilirim? O da beni boyle gordukce mutsuz oluyor diye ben daha da kendimi yiyip bitiriyorum. Cok yorgunum. Bazen Allah’ım canini al kurtar beni diyorum. Asla gecmeyecekmis gibi geliyor, her gun yeni bir sorun cikiyor. Bu aralar mide kramplari basladi. Endoskopi yaptirdim, stresten dediler. Tranko buskas verdi doktor ama o bile gecirmiyor. En son cymbalta, welbutrin, rivotril kullaniyordum. Baska bi doktora gittim cok agir onlar ve ise yaramamis demek ki dedi degistirdi. Lustral, dideral, tranko buskas ve seroquel tedavisine basladik. Bugun 4. gunum ama bence yine hicbir sey duzelmeyecek ve ben asla duzelmeyecegim. İnsanlar benim yuzumden mutsuz olacak. Direnemiyorum, dayanacak gucum yok artik.. umarim hepiniz bir an once iyilesirsiniz. (İlaç adı vermek yasak mi bilmiyorum, yeniyim forumda ama daha iyi anlatabilmek icin yazdim, hepsini doktor kontrolunde kullaniyorum zaten bu ilaclar kafaniza gore kullanilmaz)