Hobi edinmeyi denedim şahsen hiç bi zevk vermedi bıraktım
Deli gibi kitap okurdum eskiden en çok zevk aldığım şeylerden biriydi şuan açıyorum okuduğum cümleyi algılamak için o cümleyi defalarca okuyorum odaklanma sorunum var
Aşırı film izlerdim aynı şekilde filmi izlerken en küçük bi sahne ya da bi nesne benim yaşadığım travmaları bana hatırlatıyor şak kapatıyorum
Evde durmazdım yatmaya gelirdim eve sadece o derece gezmekten zevk alırdım dışarıyı farklı mekanları çok severdim şuan markete gitmiyorum evden çıktığım an huzursuz oluyorum dışarıda
Eğlenmeyi çok severdim mekanlarda yüksek sesten kalabalıktan hoşlanırdım hep gülmeli eğlenmeli geçerdi hayatım şuan ise tek bi insan bile istemiyorum az bi sesi bile kafam götürmüyor yanımda ailem dışında kimseyi istemiyorum bazen krizlerim tutunca onlara bile odadan çıkın diyorum tek kalmak istiyorum diyorum
Yani bu değişimlerim uzar gider sanki ben 30 yaşında değilim sanki benim önceden bi hayatım yoktu sanki ben 4 aylığım ve 4 aydır böyle hastalıklı ruh hali ile yaşıyorum
Alkolü severdim dozunda içer eğlenirdim sıkıntım varsa da direk içerek kendimi rahatlatırdım önceden bi nevi kafa dağıtmak içince geçiyormu acı hesabı ... (Öneri değil lütfen yanlış anlaşılmasın ve Allah uzak tutsun bıraktım ve asla içmem daha )
fark ettim ki yanlış yapıyorum daha çok kendimi toparlamak yerine ben daha çok kendimi dağıtıyorum hayır sen güçlü çok güçlü bi kadındın diyip kendimi motive edip bi silkelendim burda da konu açmıştım hatta ve netten de çok araştırdım çoğunluk dine yönel tavsiyesi vermişti belki bu bi sınav benim için dedim eee imtihan da mükafatta Allah’tan sonuçta değil mi ...
şuan yaptığım tek doğru şey namaza başlamış olmam okuyarak kalkıp okuyarak yatıyorum gün içinde aklıma bi takıntı olduğunda hemen tesbih çekmeye başlıyorum en azından manevi / iç huzurum yerine geliyor kimseye anlatamadığım ne çok derdim varmış ki sadece Allah’a dua ederken anlatabiliyorum yalvarıp af dileyip istek te bulunabiliyorum ve çok şükür diyorum sabır diyorum bazen hiç geçmeyecek gibi hep böyle kalacakmışım gibi düşünüp umutsuzluğa düşsem de çoğu zaman içimde az da olsa umut var geçicek diyorum ... (İnşallah hepimiz tez zamanda kurtuluruz arkadaşlar )