Bugüne kadar hiç doktora gitmemiş olan her sorunuyla kendi başına çözmeye çalışan ben artık daha fazla dayanamayarak dün doktorun yolunu aşırı gerginlik,endişe,kaygı,ağlama nöbetleri,huzursuzluk nedeniyle tuttum. Anksiyete bozukluğu dedi bir ilaç verdi. Dün kullanmaya başladım. Etkisini 2 haftada gösteriyormuş. Kalabalıkta duramıyorum sıkıntı basıyor nefes alamıyor gibi oluyorum. İnsanlar benimle konuştuğunda laflar birbirine karışıyor sanki anlam veremiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sanki tüm dünya üzerime geliyor. Gün içinde bir mutluyum bir mutsuz. Dengesizim sigaraya yüklendim. İlaç biran önce etki etsin diye bekliyorum. İlaç bittikten sonra kontrole gideceğim tekrar. Herkese geçmiş olsun.
Sigara alkol bunların kullanılmaması ya da en aza indirgenmesi lazım diye okumuştum kaygıları tetikliyor.
Bir de sanırım seninkinin bu kadar ilerlemesinin sebebi doktora gitmekte diretmen olmuş.
İlaçlara güvenmelisin ben ilk iki gün mahvolmuştum ama şuan onlar olmasa ne yapardım bilemiyorum,tabi daha sonra stresli bi olay yasadım ve başa döndüm.
O yüzden elinizden geldiğince olaylardan etkilenmemeye çalışın uzak durun hatta olumsuz her şeyden
Gemiş olsun
Son düzenleme: