Merhaba bende sizin gibiyim nasıl oldunuz bende bir yıldır ilaç kullanıyorum ama 1 aydır yine berbat durumdayım siz nasıl pldunuzHerkese selamlar .8 sene önce panik bozukluğu ve anksiyete tanısı kondu.İlac kullanmaya başladım efexor ve uyku ilacı tabi daha sonra Mahir depresyon geçirdim efexorun dozu arttı başka ilaç eklendi .Tam 4 yazdır aynı şeyi yaşıyorum ataklarim çok arttı her an delirecem içim geçecek korkusu yaşıyorum yataktan çıkmak istemiyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Doktorum yeni ilaç ekledi ve efexoru bırakıp lustral a geçtik şuan hem yoksunluk hem depresyon hem anksiyete ve OKB çekiyorum .Siz böyle ataklarınız olunca ne yapıyorsunuz?
Merhaba hiç iyi değilim çıldırma korkusu yaşıyorum yataktan çıkamıyorumMerhaba bende sizin gibiyim nasıl oldunuz bende bir yıldır ilaç kullanıyorum ama 1 aydır yine berbat durumdayım siz nasıl pldunuz
Maya nasıl oldunHerkese selamlar .8 sene önce panik bozukluğu ve anksiyete tanısı kondu.İlac kullanmaya başladım efexor ve uyku ilacı tabi daha sonra Mahir depresyon geçirdim efexorun dozu arttı başka ilaç eklendi .Tam 4 yazdır aynı şeyi yaşıyorum ataklarim çok arttı her an delirecem içim geçecek korkusu yaşıyorum yataktan çıkmak istemiyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Doktorum yeni ilaç ekledi ve efexoru bırakıp lustral a geçtik şuan hem yoksunluk hem depresyon hem anksiyete ve OKB çekiyorum .Siz böyle ataklarınız olunca ne yapıyorsunuz?
Birkaç gün önce çok iyiydim dün kötü oldum bugünde dışarı çıktım dönüşte atak geldiMaya nasıl oldun
Evet senelerdir varDepresyon varmı sende bu arada geçmiş olsun
Maya nasıl oldun toparlandınmı birazHerkese selamlar .8 sene önce panik bozukluğu ve anksiyete tanısı kondu.İlac kullanmaya başladım efexor ve uyku ilacı tabi daha sonra Mahir depresyon geçirdim efexorun dozu arttı başka ilaç eklendi .Tam 4 yazdır aynı şeyi yaşıyorum ataklarim çok arttı her an delirecem içim geçecek korkusu yaşıyorum yataktan çıkmak istemiyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Doktorum yeni ilaç ekledi ve efexoru bırakıp lustral a geçtik şuan hem yoksunluk hem depresyon hem anksiyete ve OKB çekiyorum .Siz böyle ataklarınız olunca ne yapıyorsunuz?
Geçmişti bir süre ama yine geldi çıldırma korkusu ve ellerim aşırı derecede titriyorMaya nasıl oldun toparlandınmı biraz
çarpıntı yerinde duramama oluyormuGeçmişti bir süre ama yine geldi çıldırma korkusu ve ellerim aşırı derecede titriyor
Evet çarpıntı oluyorÇarpıntı yerinde d
çarpıntı yerinde duramama oluyormu
Merhaba maya bende ortalama 17 yıldır anksiyete ve panik atak hastasıyım. Çok sıkıntılar çektim ben ve hastalığım yıllarca boğuştuk. Bu arada kendimde sağlıkçıyım. Evet herseyi biliyor olmakta beni iyice kötü duruma sokuyordu. Başlarda hastalığımı bilmediğim için dr dr gezdim durdum. Yıpratılmış 3 beş sene böyle geçti. Malesef ki ilaç tek başına yetmiyor kendi kendinizin terapisti olacaksınız. Ben kendim aştım bu sorunları ama ilaca da devam ediyorum. Birincisi ataklarim geldiğinde ölürsem öleyim dedim nasılsa kaderimde varsa öleceğim yoksa bir şekilde kurtulacağım demeye başladım bu bana iyi geldi. Baktım ölmüyorum o kriz şeklindeki ataklar yerini sadece kalp çarpıntısı ve kaygıya bıraktı. Aslında buraya uzun uzun yazmak isterdim fakat bu hastaligimizin sebebi kendimiz ilacı yine kendimiz. Kendini telkin etmez isen sana kimse birsey yapamaz. Herseyden önce ALLAH a sığınıyorum. Kuran açıp dinliyorum bana iyi geliyor. Son zamanlarda da yoksa kalp krizimi geçiriyorum düşüncesi aklıma gelince kendime şunu diyorum kriz gelsin sonra çaresine bakarım önden dusunmek birseyi degistirmeyecek nasilsa diyorum.Herkese selamlar .8 sene önce panik bozukluğu ve anksiyete tanısı kondu.İlac kullanmaya başladım efexor ve uyku ilacı tabi daha sonra Mahir depresyon geçirdim efexorun dozu arttı başka ilaç eklendi .Tam 4 yazdır aynı şeyi yaşıyorum ataklarim çok arttı her an delirecem içim geçecek korkusu yaşıyorum yataktan çıkmak istemiyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Doktorum yeni ilaç ekledi ve efexoru bırakıp lustral a geçtik şuan hem yoksunluk hem depresyon hem anksiyete ve OKB çekiyorum .Siz böyle ataklarınız olunca ne yapıyorsunuz?
Çok teşekkür ederim önerileriniz için .Evet dediğiniz gibi kendi kendimizin doktoru olmamız gerekiyor ama atak anında çok kötü oluyorum sürekli cildiracam korkusu ya çeşitli hastalıklardan korkuyorumMerhaba maya bende ortalama 17 yıldır anksiyete ve panik atak hastasıyım. Çok sıkıntılar çektim ben ve hastalığım yıllarca boğuştuk. Bu arada kendimde sağlıkçıyım. Evet herseyi biliyor olmakta beni iyice kötü duruma sokuyordu. Başlarda hastalığımı bilmediğim için dr dr gezdim durdum. Yıpratılmış 3 beş sene böyle geçti. Malesef ki ilaç tek başına yetmiyor kendi kendinizin terapisti olacaksınız. Ben kendim aştım bu sorunları ama ilaca da devam ediyorum. Birincisi ataklarim geldiğinde ölürsem öleyim dedim nasılsa kaderimde varsa öleceğim yoksa bir şekilde kurtulacağım demeye başladım bu bana iyi geldi. Baktım ölmüyorum o kriz şeklindeki ataklar yerini sadece kalp çarpıntısı ve kaygıya bıraktı. Aslında buraya uzun uzun yazmak isterdim fakat bu hastaligimizin sebebi kendimiz ilacı yine kendimiz. Kendini telkin etmez isen sana kimse birsey yapamaz. Herseyden önce ALLAH a sığınıyorum. Kuran açıp dinliyorum bana iyi geliyor. Son zamanlarda da yoksa kalp krizimi geçiriyorum düşüncesi aklıma gelince kendime şunu diyorum kriz gelsin sonra çaresine bakarım önden dusunmek birseyi degistirmeyecek nasilsa diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?